1 EUR = 7,53450 HRK

liner.designer karakteristike i kako ga koristiti

Podijelite ovu objavu:

Stigao je! Predstavljamo vam liner.designer, šablonu za povlačenje linija tušem. Dizajnirao ju je već poznati brand koji nam je olakšao nanošenje pudera, korektora i rumenila…

Sve znamo da se predivan pogled i (prividno) guste trepavice mogu dobiti i uz pomoć tuša. Tuš je onaj bez kojeg mnoge od nas ne mogu zamisliti dio make-up rutine. Problem nastaje kod osnovnog, a to je nanošenje. Kako usavršiti upravo idealnu ravnu liniju? Smišljali smo razne načine kako si olakšati. Koristili kreditne kartice, ravnala, vizitke, medicinska ljepila… samo da dobijemo dvije jednake, potpuno ravne linije.

Stigao je! Predstavljamo vam liner.designer, šablonu za povlačenje linija tušem. Dizajnirao ju je već poznati brand koji nam je olakšao nanošenje pudera, korektora i rumenila – BeautyBlender. Vjerojatno su čuli naše jadikovke i prionuli na posao te nam ponudili ovaj proizvod. Po čemu se on razliku je od naših (improviziranih) pomagala?

liner.designer karakteristike

Osim što je malen i praktičan te stane u svaku torbicu ovaj proizvod koji izgledom neodoljivo podsjeća na trzalicu za gitaru, ima tri različite stranice. Nešto što ni jednom od naših pomagala nije uspjelo. Jedna je stranica potpuno ravna kako bi se nanijele izričito ravne linije. Druga stranica je blago zaobljena za tek maleni zavijutak na kraju oka. Treća stranica je potpuno zaobljena za pravi cat-look.

Super! Imamo tri moguća looka u jednom proizvodu. Dolazi u praktičnom pakiranju (olakšava da ga ne zagubimo) s ogledalcem koji povećava sliku i ima priljepak kako bismo ga mogle postaviti gdje god nam je potrebno. Dosjetljivo, zar ne?

Osim za nanošenje tuša možete ga koristiti i za obrubljivanje usana te nanošenja maskare bez preslikavanja. Sve u svemu izgleda da je ovo, ne 3u1, već 5u1 proizvod koji svaki wow junkie želi u svom kozmetičkom arsenalu.

Treba li nam?

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje što je liner.designer karakteristike i kako ga koristiti ali ovo je pravo pitanje. Pa sjetite se da je i medicinsko ljepilo sasvim dobro služilo. Također, sjetite se da i puder možete nanositi rukama, ali da svejedno imamo kistove, četke i(li) beauty.blender (ili čak sve zajedno). Zašto? Higijenskije je, jednostavnije, brže a i preslatko izgleda – baš kao WOW Junkie! 🙂


  proizvodi iz posta


Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: