Search
Close this search box.

WOW ŽENE ‘Čak se ni ja ne budim izgledajući kao Cindy Crawford’!

Podijelite ovu objavu:

Najpoznatija svjetska manekenka Cindy Crawford godinama je bila na samom vrhu svjetske manekenske scene s preko 1000 naslovnica iza sebe. Sve lekcije i iskustva iz svijeta visoke mode odlučila je podijeliti u svojoj knjizi ‘Becoming’ koja se na policama može naći od rujna 2015.godine.

No, kako je sve to počelo i zašto je zaslužila svoje mjesto među WOW ženama?

Cindy Crawford otkrio je u njenoj 16-oj godini lokalni novinar koji ju je fotografirao dok je skupljala kukuruz u mjestu DeKalbu, država Illinois (SAD). Odlične reakcije na fotografiju potaknule su je da iskuša svoju sreću u manekenstvu te se prijavila na ‘Elite Model Look’ natjecanje u Acapulcu. Ušla je u finale top 12 manekenki.

Versace, Revlon i Maybelline…

Iako se već tada moglo naslutiti da joj se smiješi blistava karijera, Cindy je završila srednju školu kao najbolja u generaciji te zahvaljujući tome dobila stipendiju i upisala fakultet kemijskog inženjerstva na Northwestern sveučilištu.

Već nakon prvog semestra odlučila je napustiti fakultet i posvetiti se manekenskoj karijeri, što je zahtijevalo i odobrenja oca koji je smatrao da je manekenstvo samo drugi naziv za prostituciju. Unatoč tome Cindy se vrlo brzo preselila u New York i postala model za Versace, Revlon i Maybelline. Ostatak je, naravno, povijest.

Bezobzira na manekensku karijeru koja je svima poznata, ono što Cindy Crawford smješta na sam vrh WOW žena je njena pristupačnost i otvorenost. Govoreći o teškom djetinjstvu, razvodu roditelja te bratu koji je umro od leukemije, udaljila se od slike nedostižnog ideala te približila svim ženama svijeta.

Što svaka WOW cura može naučiti od Cindy?

Prije svega, Cindy je isticala kako su trenuci neuspjeha, trenuci iz kojih se najviše može naučiti, a jedini način da se proživi takve trenutke je da se živi život bez žaljenja te iz svake situacije izvuče lekcija.

Nikada ne treba život uzimati zdravo za gotovo. Potrebno je znati svoju istinu i naći ravnotežu u vlastitom životu, samo su neki od Cindyjinih savjeta.

I naposljetku, ulažite u ljepotu, ali ne zaboravite Cindyjinu izjavu: ‘Čak se ni ja ne budim izgledajući kao Cindy Crawford’!

Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: