Search
Close this search box.
ODABERI BRAND

FLORA LAB PARIS

FLORA LAB PARIS Nº1 REVERSE šampon

Čuva i obnavlja prirodnu pH ravnotežu i uravnotežen mikrobiom kako bi vlasište i kosa ostali zdravi i sjajni. Zato ga zovemo Reverse šampon. Štiti od naslaga teških metala i oštećenja okoliša. Prikladno za sve spolove i dobi.

56,00 

FLORA LAB PARIS dnevni detox piling za kosu

Sa svojom mješavinom super-sastojaka, ovaj piling trebao bi biti dio vaše tjedne/dnevne rutine za uklanjanje mrtvih stanica, naslaga proizvoda i nečistoća. Uspostavlja pH i ravnotežu mikrobioma i ostavlja osjećaj svježeg i čistog vlasišta. Ne otežava kosu. Umjesto toga, poboljšava prirodnu vlažnost vlasišta, što zauzvrat hidratizira vašu kosu, čineći je manje suhom i živahnijom. Poboljšava zdravlje vaše kose i otvara put za rast kose.

75,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº2 aminokiseline

Čiste aminokiseline za punjenje i obnavljanje vlakana. Sa svojim gradivnim elementima jačaju strukturu i potiću gustoću kose iznutra. Hidratizira i smanjuje oštećenje površine kose i lomljenje.

60,00 

FLORA LAB PARIS filer Nº11 za jačanje vlakna kose

Ovaj filer obnavlja i popunjava smanjene razine ceramida za jačanje i omekšavanje vlakana, također za rehidrataciju, popravak i sprječavanje oštećenja strukture kose iznutra. Vlakno kose je jače, ponovno ispunjeno ceramidima, popravljeno, glađe i rehidrirano iznutra prema van, od prve primjene.

70,00 

FLORA LAB PARIS serum Nº3 pro-collagen protiv ispadanja kose

Prepun naših super-sastojaka, ovaj serum za vlasište pomlađuje kosu i vlasište održavajući zdravo okruženje za matične stanice. Povećava razinu kolagena za sprječavanje gubitka kose, potiče rast i gustoću kose, potiče mikrocirkulaciju, hrani i štiti vlasište i kosu, daje sjaj i jača slabu kosu. Ovo je naš supermoćni serum.

70,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Capri

Ovo ekskluzivno parfemsko ulje vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 

FLORA LAB PARIS Miracle routine N°2

Ova trojka zajedno djeluje kako bi očistila, osvježila i nahranila kosu, pružajući istinski luksuzno i osvježavajuće iskustvo njege vlasišta i kose koje obnavlja vaše vlasište i kosu te ugađa vašim osjetilima. Rutina uključuje: FLORA LAB PARIS dnevni detox piling za kosu FLORA LAB PARIS serum Nº3 pro-collagen protiv ispadanja kose FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Capri

203,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Borneo

Ovo ekskluzivno parfemsko ulje vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 

FLORA LAB PARIS la A Capri Miracle Serum za obnavljanje kose N°02

Serum koji istovremeno služi kao parfem za kosu i ultimativna i duboka njega s biomimetičkim peptidima i aminokiselinama. Flora Miracle Repair Leave-In Serum duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji, prodire duboko do srži korijena kose gdje ostaje i djeluje. Kosa je jaka, zdrava, meka i svilenkasta. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS aux Elafiti Miracle Serum za obnavljanje kose N°04

Flora Miracle Repair Leave-In Serum duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji, prodire duboko do srži korijena kose gdje ostaje i djeluje. Kosa je jaka, zdrava, meka i svilenkasta. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS regenerirajući parfem za kosu Capri

Ovaj ekskluzivni parfem vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

98,00 

FLORA LAB PARIS sprej za zaštitu kose od topline

Sprej je prožet super sastojcima za zaštitu od topline, slobodnih radikala i vanjskih oštećenja

55,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Ilha Grande

Ovo ekskluzivno  parfemsko ulje vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 

FLORA LAB PARIS filer Nº10 sa hijaluronom za volumen kose

Naš revolucionarni filer za kosu br. 10 puni, podiže i hidratizira vlakno kose iznutra.Naša posebna pumpa za raspršivanje tehnologije mikro-maglice raspršuje ovaj čudesni molekularni filer osiguravajući da prodire duboko u korteks vlasi da ispuni i djeluje iznutra. Vlakno kose je punije, bujnije i hidratizirano iznutra prema van, od prvog nanošenja.

70,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Elafiti

Ovo ekskluzivno  parfemsko ulje vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 

FLORA LAB PARIS regenerirajući parfem za kosu Hokkaido

Ovaj ekskluzivni parfem vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

98,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Zanzibar

Ovo ekskluzivno parfemsko ulje vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 

FLORA LAB PARIS maska za jačanje kose

Maska za jačanje kose popravlja i obnavlja elastičnost kose iznutra. Štiti kosu od oštećenja, čini je obnovljenom i ojačanom, nahranjenom, mekanom i elastičnom. Za sve tipove kose koje traže jačanje i popravak iznutra. Ne stvara nakupljanje proizvoda ili teški osjećaj na kosi, već prodire u korteks kose zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji.  

94,00 

FLORA LAB PARIS intenzivni detox piling za vlasište

Ovaj Super piling prepun je čistih aktivnih sastojaka za duboko detoksifikacijsko djelovanje. Vraća čisto, uravnoteženo, svježeg vlasišta. Trebao bi biti dio Flora rutine svaka 2 do 3 tjedna za normalna stanja vlasišta ili jednom tjedno za sve koji imaju perut, svrbež vlasišta ili višak sebuma.

80,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº6 Probiotici

Ovaj booster služi  za rebalans mikrobioma vlasišta (bacteriobiota and mycobiota). Održava i obnavlja zdravlje vlasišta i kose.

70,00 

FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Hokkido

Parfemsko ulje za kosu koje  vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

78,00 
Out of stock

FLORA LAB PARIS regenerator Nº2 za jačanje kose

Iako je bogatiji od našeg regeneratora za hidtraciju, on neće otežati kosu, već će je optimalno obnoviti, ojačati i nahraniti. Za svaki tip kose koji traži jačanje i obnovu iznutra. Ne stvara čvrst i težak osjećaj proizvoda na kosi, već prodire u korteks kose zahvaljujući našoj Flora Molecular Technology.

FLORA LAB PARIS serum Nº4 za rast i gustoću kose

Densité, naš moćni serum za vlasište, potiče i reaktivira rast i gustoću kose. Ponovno pokreće matične stanice kako bi pokrenuo nove cikluse rasta kose i povećao metabolizam fibroblasta dermalne papile, uzrokujući da se matične stanice brže prebace u anagenu fazu (fazu rasta).

80,00 

FLORA LAB PARIS serum Nº1 balans vlasišta

Probiotici i jačanje mikrobioma. Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravlja vlasišta i kose. Zato bi naš Balance Serum trebao biti dio dnevne rutine za sve, uključujući sve spolove i dobi. Pomaže obnoviti i održati zdravu ravnotežu mikrobioma. Uravnotežena ekologija kože vlasišta presudna je za zdravo vlasište i jaku, sjajnu kosu. Ovo je najvažniji korak u postizanju guste, prekrasne kose.

65,00 

FLORA LAB PARIS Miracle Routine N°3

  U rutinu su uključeni: FLORA LAB PARIS Nº2 šampon za jačanje kose FLORA LAB PARIS regenerator Nº1 za hidratraciju kose FLORA LAB PARIS Booster Nº1 hijaluronska kiselina

157,00 

FLORA LAB PARIS à Borneo Miracle Serum za obnavljanje kose N°05

Flora Lab Paris Miracle Repair Leave-In Serum duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji, prodire duboko do srži korijena kose gdje ostaje i djeluje. Kosa je jaka, zdrava, meka i svilenkasta. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS regenerator Nº1 za hidratraciju kose

Ovaj lagani moćni regenerator ima za cilj vratiti hidrataciju, ojačati kosu iznutra, dodati joj sjaj, zaštititi i nahraniti. Neće otežati  kosu, nego će je učiniti optimalno mekom i elastičnom. Za optimalnu razinu hranjivosti i hidrataciju svih tipova kose, posebno kose s tanjim vlaknima.

55,00 

FLORA LAB PARIS Nº2 šampon za jačanje kose

Čisti i detoksificira dok podržava snagu i gustoću vlakana. Spriječava opadanje kose. Štiti mikrobima ravnotežu vlasišta i kose. Ostavlja kosu sjajnom, snažnom i dubinski očišćenom za svjež, lagan osjećaj.

48,00 

FLORA LAB PARIS Hair Growth Routine

Rutina za vlasište i kosu koja uključuje najbolje proizvode tvrtke Flora uključuje Intenzivni detoks super piling, Serum Nº 4 - Densité i Booster Nº 6 - Microbiome Booster. Stvorena je kako bi potaknula rast kose i poboljšala gustoću, sve dok njeguje vlasište. Rutina uključuje: FLORA LAB PARIS dnevni detox piling za kosu FLORA LAB PARIS serum Nº4 za rast i gustoću kose FLORA LAB PARIS Booster Nº6 Probiotici

203,00 

FLORA LAB PARIS Miracle Routine N°1

Flora Miracle Routine br. 1 sadrži miris Bornea, citrusno drvenasti amber miris koji ne samo da transformira vašu kosu već i razmazi vaša osjetila svojim zavodljivim, osvježavajućim mirisom. Rutina uključuje: FLORA LAB PARIS Miracle Serum za obnavljanje kose FLORA LAB PARIS parfemsko ulje za kosu Borneo

142,00 

FLORA LAB PARIS Hair Facial Routine

Ova rutina pažljivo je osmišljena kako bi oživjela i ojačala vašu kosu, potičući snagu, otpornost i svjež, pomlađen izgled. Rutina uključuje: FLORA LAB PARIS dnevni detox piling za kosu FLORA LAB PARIS serum Nº3 pro-collagen protiv ispadanja kose FLORA LAB PARIS maska za intenzivnu i dubinsku obnovu vlakana FLORA LAB PARIS Booster Nº4 Lipopeptidi FLORA LAB PARIS Miracle serum za obnavljanje kose

334,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº4 Lipopeptidi

Čisti lipopeptidi štite kosu i sprječavaju kemijska oštećenja od vanjskih utjecaja. Poboljašavaju i  jačaju vlasi kose. Savršeno za prije i poslije kemijskih tretmana.  

75,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº1 hijaluronska kiselina

Booster hidratizira vlasište, kosu i lice. Koristi se za povećanje koncentracije hijaluronske kiseline u bilo kojem Flora proizvodu.

70,00 

FLORA LAB PARIS à Ilha Grande Miracle Serum za obnavljanje kose N°03

Serum koji istovremeno služi kao parfem za kosu i ultimativna i duboka njega s biomimetičkim peptidima i aminokiselinama. Duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº5 Keratin

Čisti keratin za popunjavanje i obnavljanje strukture vlakana sa svojim gradivnim elementima, za smanjenje lomljenja kose, za poboljšanje sjaja i glatkoće, za pomlađivanje i zaštitu površine vlakana.

70,00 

FLORA LAB PARIS à Zanzibar Miracle Serum za obnavljanje kose N°06

Serum koji istovremeno služi kao parfem za kosu i ultimativna i duboka njega s biomimetičkim peptidima i aminokiselinama. Flora Miracle Repair Leave-In Serum duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji, prodire duboko do srži korijena kose gdje ostaje i djeluje. Kosa je jaka, zdrava, meka i svilenkasta. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS filer Nº12 sa kreatinom protiv ljomljenja kose

Ovaj filer sprječava lomljenje i zaglađuje vlakno za jaču i dužu kosu s našom visoko koncentriranom, revolucionarnom molekularnom tehnologijom Keratin + FMP10® našom zaštićenom mješavinom mikropeptida i čiste, kratkolančane hijaluronske kiseline. Vlakno kose je jače, glađe, sjajnije, punije, pojačano i hidratizirano iznutra prema van, od prvog nanošenja.

70,00 

FLORA LAB PARIS aux Maldives Miracle Serum za obnavljanje kose N°07

Flora Miracle Repair Leave-In Serum duboko obnavlja snagu vlakana iznutra, popravlja oštećenja, osvježava pramenove kose, dodaje vlagu, pruža sjaj i pruža zaštitu. Zahvaljujući Flora molekularnoj tehnologiji, prodire duboko do srži korijena kose gdje ostaje i djeluje. Kosa je jaka, zdrava, meka i svilenkasta. Za sve vrste kose kojima je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretirane ili oštećene kose. Za kovrčavu kosu također.

88,00 

FLORA LAB PARIS Miracle serum za obnavljanje kose

Naš revolucionarni serum koji se ne ispire Miracle Repair popravlja i poništava oštećenje kose u roku od nekoliko minuta. Za bilo koju vrstu kose kojoj je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje (iznutra), posebno kemijski tretiranu ili oštećenu kosu. I za kovrčavu kosu. Dubinski hrani i oživljava elastičnost kovrča

80,00 

FLORA LAB PARIS maska za duboku detoksikaciju vlasišta

Maska koja temeljito upija i eliminira toksine i naslage metala. Dubinski čisti, izvlači nečistoće i uklanja naslage proizvoda, mrtve stanice i ostatke s vlasišta i kose. Također oživljava pramenove kose, dajući im volumen i elastičnost. Vlasište i kosa trenutno su svjetliji i svježiji.

80,00 

FLORA LAB PARIS regenerirajući parfem za kosu Zanzibar

Ovaj ekskluzivni parfem vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

98,00 

FLORA LAB PARIS regenerirajući parfem za kosu Borneo

Ovaj ekskluzivni parfem vašoj kosi pruža njegu, snagu, sjaj, anti-Aging, osvježenje stila i zaštitu.

98,00 

FLORA LAB PARIS maska za intenzivnu i dubinsku obnovu vlakana

Koncentrirana s našim super sastojcima Flora Intensive Repair maska ​​dubinski popravlja i obnavlja vlakna dok obnavlja hidrataciju, pojačava i hrani vlasi svim potrebnim hranjivim tvarima za kosu. Za bilo koju vrstu kose kojoj je potrebno snažno jačanje, popravak i hranjenje iznutra, posebno kemijski tretirana ili oštećena kosa. I za kovrčavu kosu, za dubinsko hranjenje i oživljavanje sjaja kovrča.

87,00 

FLORA LAB PARIS Booster Nº3 Ceramidi

Ceramidi se koriste za popunjavanje i popravak oštećenja strukture kose, zaglađivanje, vraćanje vlage i sjaja.  

60,00 

FLORA LAB PARIS serum Nº2 detox vlasišta

Naš revolucionarni serum za detoksikaciju vlasišta smanjuje perut, svrbež i peckanje dok kontrolira sebum. Pomaže obnoviti zdravlje vlasišta

65,00