Search
Close this search box.

Wow Junkie Shop | FAQ ili Najčešća pitanja

Na ovoj stranici pronaći ćete odgovore na najčešća pitanja. Načini plaćanja, dostave, potvrde originalnosti proizvoda… Sve je tu! Ono što nije, odnosno ukoliko Vam zatreba bilo kakva pomoć stručnjaka WOW Junkie tima molimo da odaberete način kotakta. Možete nas kontaktirati na 01 / 4666 430 ili na mail info@wow-junkie.com

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Preko 90% svih web stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja Cookie-a zatražiti vaš pristanak. Molimo posjetite stranicu s detaljnim uputama o kolačićima.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato.

Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.

Predmnijeva se da je nedostatak koji se pojavio u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika postojao u vrijeme prijelaza rizika, osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka.

Kupac ima pravo na povrat novca samo u slučaju da kupljena roba ima neki od materijalnih nedostataka navedenih u čl. 401. Zakona o obveznim odnosima:

  • ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet
  • ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata
  • ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane
  • kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti
  • ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.)
  • ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji
  • ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu

Ako je kupac na temelju izjava proizvođača ili njegova predstavnika očekivao postojanje određenih svojstava stvari, nedostatak se ne uzima u obzir ako prodavatelj nije znao niti morao znati za te izjave, ili su te izjave bile opovrgnute do trenutka sklapanja ugovora ili one nisu utjecale na odluku kupca da sklopi ugovor.

Proizvođač, u smislu odgovornosti za materijalne nedostatke i jamstva za ispravnost prodane stvari, je proizvođač stvari, uvoznik stvari i svaka druga osoba koja se predstavlja kao proizvođač stavljanjem svojega imena ili naziva, žiga ili druge oznake na stvar.

WOW Junkie ne odobrava povrat korištenih, a ispravnih proizvoda. Minimalno oštećeni proizvodi podrazumijevaju:

• Isporuka robe koja nije naručena

• Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

• Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

U svako doba zatražite dodatne informacije o proizvodima kako bi izbjegli krivu kupovinu:

  • putem telefona 01 4666 430
  • Na mail: info@wow-junkie.com
  • Ili putem Facebooka

Proizvode koje želite na WOW-junkie.com trgovini možete plaćati i putem PayPal računa. 

Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na PayPal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju

WOW Junkie trgovina ne odobrava zamjenu korištenih, a ispravnih proizvoda.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju neotvoren, neoštećen i sa deklaracijom, te pripadajućim računom i originalnom ambalažom.

VAŽNO: Za hranu, dodatke prehrani, kozmetiku i parfeme temeljem Zakona nema prava na jednostrani raskid Ugovora!

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku:

STANDARDNI-INFORMACIJSKI-OBRAZAC-ZAJEDNOSTRANI-RASKID-UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima.

Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

REKLAMACIJE I POVRATI

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

•Isporuka robe koja nije naručena

•Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

•Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi, može se obratiti Cool Media d.o.o. na info broj ili mail adresu info@wow-junkie.com radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Cool Media d.o.o. (wow-junkie.com).

Zbog Vaše sigurnosti i povjerenja stranica WOW Junkie nudi vam na preuzimanje kompletni dokument Uvjete poslovanja u PDF-u.

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina WOW-Junkie Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail info@wow-junkie.com.

Posebnom regulativom Europske unije od 15. 2. 2016., u cijeloj EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme (klik na link).
Prevedeno, ako naiđete na problem tijekom online kupovine unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na linku ODR platforme.

Dobro je znati kako platformu mogu koristiti potrošači i trgovci. Prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

I trgovac (Cool Media/WOW-Junkie.com) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.

Ukoliko trgovac (Cool Media) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana.

Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).

PREUZMITE STANDARDNI INFORMACIJSKI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

WOW Junkie ne odobrava povrate ispravnih, a korištenih proizvoda.

Za sve informacije i upite, dostupni smo putem maila, telefona ili naše stranice na Facebooku 24 sata. Molimo, informirajte se prilikom kupovine ukoliko niste sigurni da li je određeni proizvod namijenjen vašoj koži.

TELEFON: 01/4666 430 (od 8 do 16 sati);
mail: info@wow-junkie.com
Facebook: WOW Junkie 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

VAŽNO: Za hranu, dodatke prehrani, kozmetiku i parfeme temeljem Zakona nema prava na jednostrani raskid Ugovora!

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor. U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Cool Media d.o.o. na info broj ili mail adresu info@wow-junkie.com radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Cool Media.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

ZAMJENA ROBE/REKLAMACIJE I POVRATI

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

•Isporuka robe koja nije naručena

•Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

•Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kupac može reklamirati proizvod osobno u Cool Media uredima (lokacija na karti) ili ga poslati na adresu Petrova 59a, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Ukoliko je razlog zamjene oštećeni ili neispravan proizvod, zamjena ide na trošak Cool Media d.o.o., a ukoliko je riječ o zamjeni proizvoda zbog želje kupca, kupac šalje robu na naše skladište o svom trošku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem našem voditelju web prodaje na email info@wow-junkie.com

Wow-junkie.com je Internet trgovina maksimalno posvećena kupcu i osjećaju dobre kupovine. Wow-junkie zanima vaša ugoda i tzv. feel good osjećaj. Osobni podaci koriste se kako bismo Vam točno dostavili proizvod ili riješili problem oko porata robe te u svrhu oglašavbanja i promocije. Obavezni smo štititi sve vaše osnovne podatke koje nam pružate kako bismo mi mogli ispuniti svoje obveze i dostaviti vam kupljene proizvode.

Bilo koji informativni ili marketinški mail (newsletter) koji dobijete s naše adrese nudit će vam mogućnost uklanjanja s liste naših prijatelja.

Wow-junkie.com odnosno Cool Media d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Cool Media d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Wow-junkie.com je stranica koja se nadograđuje i provjerava na dnevnoj bazi. Ipak, naš tim ne može 100% garantirati da se nije potkrala kakva pogreška i zato vas upućujemo da nam prijavite svaku nelogičnost ili odstupanja na stranici.
Imajte na umu da su fotografije informativna ilustracija. Na primjer, moguće je da je od trenutka objave fotografije proizvođač ponešto izmijenio svoj packaging (militraža, izgled, sastojci) te da ta fotografija ne odražava konačni izgled proizvoda.

U tom slučaju, a na zahtjev kupca obvezni smo revidirati narudžbu!

Ponosni smo što vam možemo ponuditi originalne proizvode od certificiranih uvoznika. Na brojnim stranicama marki slobodno provjerite kvalitetu proizvoda. Isto tako, ako niste sigurni, savjetujemo vam da pogledate recenzije naših proizvoda dostupne na raznim portalima i blogovima. Dovoljno je ‘pitati Google’. Isto tako moguće je da je netko od kupaca upisao svoju recenziju za određeni proizvod.

Općenito, za svaki proizvod dajemo što je moguće detaljniji opis, djelovanje, sastav. Tu je i fotografija ili video kada je to moguće. Ukoliko imate pitanja, molimo Vas nazovite i saznajte sve što vas zanima. Broj je +385(0)1 4666 430 Rado ćemo odgovoriti.

WOW Junkie svakodnevno radi na usavršavanju i redovito školuje svoje prodajno osoblje. Isključivo tako možemo tvrditi da ćemo Vam uvijek i u svakom trenutku, 24 sata na dan, moći osigurati vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za Vaš novac. Pitajte nas prije kupovine!

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Cool Media d.o.o., Petrova 59a, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

•Isporuka robe koja nije naručena

•Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

•Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

WOW Junkie ne odobrava povrat korištenih, a ispravnih proizvoda!

Provjerite rok trajanja vašeg proizvoda. wow-junkie.com se maksimalno trudi isporučivati vrhunske proizvode no moguće su greške. U tom slučaju nazovite nas na +385(0)1 4666 430 ili nam pošaljite upit na info@wow-junkie.com.

Wowjunkie tim očekuje vaš poziv ukoliko imate bilo kakvih problema ili nedoumica oko narudžbe ili samog proizvoda. Nazovite nas na +385(0)1 4666 430 ili pošaljite upit na info@wow-junkie.com. Zamjena, reklamacija, povrat novca… Sve ćemo riješiti brzo i pouzdano. Uvjerit ćete se!

Napomena: WOW Junkie ne odobrava povrat korištenih, a ispravnih proizvoda!

Svaku narudžbu obrađujemo na isti način. No, dostava robe može trajati nešto duže, ovisno o prometnim vezama.

Nakon pakiranja i slanja dostavljač po preuzimanju pošiljke istog momenta šalje kod za praćenje ili tzv. tracking code koji omogućava da u svakom trenutku saznate što je s Vašom pošiljkom. Wow-junkie pakete dostavlja tvrtka GLS. Na stranicama GLS https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke  možete pratiti svoje pakete. Ukoliko paket ne stigne u periodu od 2-5 radnih dana, pošaljite nam email na  info@wow-junkie.com kako bi poduzeli potrebne mjere.

WOW-Junkie trgovina garantira da su svi proizvodi originalni i da su nabavljeni isključivo od certificiranih distributera. Svaki proizvod sadrži opširan popis, fotografiju i sastav ali znamo da Vam ponekad ni to nije dovoljno i zato: Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za proizvode dostupne na wow-junkie.com pošaljite nam upit info@wow-junkie.com. Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja i pružiti informacije!

Ako tako želi, kupac sam dostavlja podatke o tvrtki (naziv, OIB i adresa) u napomeni prilikom narudžbe.

Najslađa kupovina je kupovanje poklona. Ako je tome tako onda paket ne treba sadržavati račun. Svaki kupac koji označi ovu mogućnost prilikom kupovine, wow-junkie.com poslat će račun putem elektroničke pošte u sandučić kupca.

Proizvode možete naručiti iz bilo kojeg mjesta ali isporuka kupljenog paketa je unutar granica EU.

Dostava s wow-junkie.com za kupovinu iznad 60 EUR je besplatna za sve lokacije u Hrvatskoj, uključujući tu i otoke. Osim u slučaju kada kupac zatraži ekspres dostavu proizvoda. U tom slučaju bez obzira na iznos ukupne kupovine dostava se naplaćuje 10 EUR ovisno o dostavnoj službi. Proizvodi se dostavljaju unutar dva radna dana uz uvjet da je narudžba obavljena do 10 sati radnog dana.
Dostava ispod iznosa od 60 EUR naplaćuje se 5,08 EUR. 

Mi u wowjunkie.com trudimo se dovesti Vam neke od najboljih svjetskih brandova. Neki od njih obišli su svijet i moguće je da je u tom cijelom procesu došlo do oštećenja. Ako je tome tako, prijavite oštećenje čim prije! Najkasnije u roku 14 radnih dana. Fotografirajte proizvod i osigurat ćemo Vam zamjenu robe ili povrat sredstava. 

Wow-junkie.com je Internet trgovina maksimalno posvećena kupcu i osjećaju dobre kupovine. Ako je kupac robu naručio do 10 sati radnog dana isporuka kreće odmah najkasnije unutar dva radna dana. Osim kada je riječ o vikendu. Tada dostavna služba ne radi. U tom slučaju proizvodi se šalju u ponedjeljak ili, u slučaju praznika i neradnih dana, prvog radnog dana.

Kod virmanskog plaćanja proizvodi su na čekanju maksimalno sedam dana. Nakon tri dana kupac u svoj sandučić elektronske pošte dobiva podsjetnik. Ako dva dana nakon slanja podsjetnika plaćanje nije izvršeno narudžba se smatra otkazanom. Naručenu robu potrebno je platiti što je hitnije moguće kako bi vaš WOW paket bio odaslan što prije. Hvala na razumijevanju!

Na svakom proizvodu stoji obavijest o njegovoj raspoloživosti ili neraspoloživosti. Ukoliko odabrani proizvod trenutno nije raspoloživ sustav će vam predložiti da se upišete na listu putem koje ćemo Vas obavijestiti čim postane raspoloživ.

Preuzimanje proizvoda naručenih i plaćenih na stranici wow-junkie.com moguće je u prostorijama naše poslovnice u Zagrebu, Petrova 59A.

Svaki radni dan, od ponedjeljka do petka od 13,00 do 15,00 sati. Za sve informacije nazovite 01/ 4666 430. P.S. Ako imate izvanrednu situaciju, možda možemo pomoći, ostati u uredu, pričekati vas s narudžbom. Slobodno nas nazovite s povjerenjem!

Naravno, kupovina na WOW Junkie je jednostavna! Klikom na košaricu koja se nalazi uz dostupne proizvode, punite svoja šoping kolica iz udobnosti svog doma. Plaćati možete pouzećem, e-bankingom ili karticama… Naručite iz topline svog doma i platite odmah ili pouzećem kada vam WOW paket stigne na kućni prag!

Svaki proizvod ima jasno istaknutu cijenu i sve cijene redovno se ažuriraju. Međutim to ne mora uvijek biti slučaj. Ukoliko se cijena prikazana u ovoj trgovini iz bilo kojeg razloga promijeni ili ne odgovara realnoj ili prikazanoj cijeni proizvoda, kupac i trgovac (CoolMedia) u svakom trenutku mogu iskoristiti pravo za otkazivanje izvršene narudžbe.

Da! To možemo jamčiti jer surađujemo s hrvatskim distributerima proizvoda. Dakle na wow-junkie.com stranicama izlažemo i prodajemo proizvode isključivo hrvatskih distributera i zastupnika. Ne surađujemo s prekupcima ili trećim stranama.

Na taj način možemo vam garantirati brzu zamjenu proizvoda, stručne i pravovaljane odgovore na sva vaša pitanja i točnost podataka (Eko proizvodi, certifikati i slično).

Isto tako smatramo ovaj potez društveno odgovornim i održivim.