Search
Close this search box.

Hrana koja usporava starenje!

Podijelite ovu objavu:

‘Prazna vreća ne može uspravno stajati’, tvrdi izreka, a to znači da moramo jesti kako bi mogli živjeti i raditi. Evo namirnica kojih uvijek treba imati kod kuće

Možete potrošiti bogatstvo na kozmetičare i posebne tretmane, ali to je samo djelomična borba nad starenjem. Prva stvar na koju trebate obratiti pažnju jesu namirnice koje unosite u organizam. Kako, ako ste non-stop u poslu i stresu, pa vam se prehrana svodi na vrijeme za pauzu, a uvečer ‘što se nađe’, pitate se.

Znamo kako vam je, pa donosimo kratki vodič hrane koja prkosi starenju (kako je od milja zovemo u uredu) i pomaže vam da skupa s vrhunskom kozmetikom radi na vama iznutra. Donosimo vam popis namirnica koje odbijaju godine kao što ste vi odbijali prištavog štrebera u srednjoj školi.

Avokado

hrana koja usporava starenje

Osim što je bogat vitaminima A i D te antioksidansima, ovo malo voće bogato je vodom, mineralima i nezasićenim masnim kiselinama! Sve što je koži potrebno, pogotovo ako vodite bitku sa suhom i osjetljivom kožom.

Žitarice i orašasti plodovi

hrana koja usporava starenje

Jačaju elastičnost kože, pružaju joj mekoću i blistavost, a usto su bogati antioksidansima koji pomažu zaštiti kožu od slobodnih radikala, dima i zagađenja (pušači – umjesto cigarete učinite sebi uslugu i pojedite šaku badema!)

Brusnice

hrana koja usporava starenje

Bogate vlaknima, beta-karotenom i vitaminima A i C. Kada kažemo hrana koja usporava starenje – mislimo baš na brusnicu! Najpoznatija je po tome što potiče proizvodnju kolagena u koži čime sprječava nastanak bora i finih linija.

Mandarina

mandarina mandarina

Poboljšava cirkulaciju, jača elastičnost kože i otvara pore. Usto je i vrlo ukusna, pravi win-win !

Šipak (nar)

šipak

Osim što štiti kožu i bogat je antioksidansima on usporava starenje kože i čuva je od vanjskih utjecaja.

Grejp

grejpSadrži pantenonsku kiselinu, eliminira štetne toksine, sadrži likopen i potiče zdravlje kože, stvaranje kreatina i kolagena!

Đumbir

djumbir

Usporava starenje kože, bogat je antioksidansima koji su odgovorni za poboljšanje cirkulacije i smanjenje toksina, pročišćuje i tonizira kožu.

Na našim stranicama možete pronaći proizvode koji sadrže gore navedene sastojke, u nastavku mi donosimo tri najprodavanija proizvoda u kojima se spominju ovi sastojci, osim na WOW listi svakako neka se nađu i na vašem idućem popisu za kupovinu!


Proizvodi iz posta


Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: