Search
Close this search box.
ODABERI BRAND

Dentalna higijena

Marvis Licorice Mint pasta za zube

Marvis Licorice Mint pasta za zube jedinstvena je po specijalnoj infuziji okusa najfinijih slatkiša koje proizvodi talijanska tvrtka Amarelli. Posebna po okusu a tradicionalno snažna po učinku. Luksuzna pasta za znalce.

8,10 

Marvis poklon set zubnih pasti 7 okusa

Ovaj set je za česte putnike ali i istraživače jer sadrži svih sedam okusa u praktičnim pakiranjima od 25 ml. Okusi se razlikuju ali je snaga njege i dugotrajnost svježeg daha zajamčena.

25,08 

MARVIS Classic holder set

Set koji pruža pepermintni užitak i svježinu. Svježa formula temeljito čisti zube i lagano izbjeljuje. Mala količina paste za zube na četkici osigurava osvježavajuć okus i obilje pjene za čistoću.

13,94 

Marvis vodica za usta SPEARMINT

Vodica za usta SPEARMINT s okusom svježeg okusa paprene metvice prodire kroz vaša usta nakon pranja zuba i pomaže u uklanjanju bakterija koje uzrokuju karijes.  

12,08 

Marvis Aquatic Mint pasta za zube

Vrlo snažan pepermintni užitak i svježina. Formula temeljito čisti zube. Mala količina paste za zube na četkici osigurava osvježavajući okus i obilje pjene za čistoću i dugotrajan svjež zadah.

8,10 

Marvis vodica za usta ANIS MINT

ANIS MINT pružit će vam svjež dah s jedinstvenim, slatkim i aromatičnim okusom koji podsjeća na okus crnog sladića. Savršen je dodatak jutarnjem ili večernjem pranju zubi.

12,08 
Out of stock

Marvis set zubnih pasti 7 okusa

Ovaj set je za česte putnike ali i istraživače jer sadrži svih sedam okusa u praktičnim pakiranjima od 25 ml. Okusi se razlikuju ali je snaga njege i dugotrajnost svježeg daha zajamčena.

Marvis četkica za zube

Četkica srednje čvrstoće, crne boje. Fenomenalno izgleda i savršen izbor za neki od Marvis kalodonta.

6,77 

Marvis vodica za usta CINNAMON MINT

Cinnamon mint vodica za ispiranje usta s okusom cimeta kreirana je od strane stručnjaka za oralnu njegu. Osim što je okus fantastičan, ova formula bez alkohola ne peče i ostavlja vaša usta i dah svježim i u potpunosti privlačnim za poljubac.

12,08 

Marvis Classic Strong Mint pasta za zube

Vrlo snažan pepermintni užitak i svježina. Formula temeljito čisti zube i lagano izbjeljuje. Mala količina paste za zube na četkici osigurava osvježavajuć okus i obilje pjene za čistoću.

8,10 

Marvis Whitening mint pasta za izbljeljivanje

Vrlo snažan užitak i svježina mente koja doprinosi ugodnom okusu, osvježava dah i održava svježinu. Istovremeno, kombinacija sastojaka u formuli pomaže izbjeljivanju te uklanjanju zubnih naslaga, plaka i kamenca. Štiti na duže staze.

9,42 

MARVIS set pasta za zube whitening mint 85ml + stalak za pastu

Hladni osjet minta i polarnog uzbuđenja pruža dugotrajan okus emocija dok nježan učinak izbjeljivanja stvara nezaboravan osmijeh. Arktička snaga minta nudi dugotrajan okus svježine, a kombinacija okusa s formulom koja pruža efekt izbjeljivanja, osigurava nezaboravan i zavodljiv osmijeh. Marvis Whitening Mint pasta za zube pruža cjelodnevnu svježinu koju trebate.

15,00 

Marvis četkica za zube bijela

Kao što vaša rutina svakodnevnog uređivanja mijenja s vremenom, tako treba biti i s oralnom higijenom. Marvisova četkica za zube je neizostavan dio kozmetičke torbice koja izvrsno surađuje s Marvis pastama za zube.

6,77 

Marvis Strong Mint vodica za ispiranje usta 120 ml

Iznimno rješenje za čišćenje i osvježavanje zubi. Ova formula je razvijena korištenjem prirodnih ekstrakata koji osvježavaju usta i podržavaju vrhunsku oralnu higijenu s dozom paprene metvice.

16,06 

Marvis set zubnih pasti 3 okusa

Ovaj set je za česte putnike ali i istraživače jer sadrži tri bestseller okusa za savršen ulazak u svijet Marvis luksuznih pasti: Marvis Classic Strong Mint, Whitening Mint i Cinnamon Mint u pakiranju od 25 ml idealan su poklon! Nećete pogriješiti, okusi se razlikuju ali je snaga njege i dugotrajnost svježeg daha zajamčena.

12,08 

Marvis Jasmin Mint pasta za zube

Dah ostaje svjež i mirisan satima. Stalna upotreba pravilna je navika i odličan saveznik u borbi protiv plaka, stvaranja pigmentacija i ostalih problema štetnih za dobro zdravlje zuba.

8,10 

Marvis Ginger Mint pasta za zube

Kombinacija metvice i začinskog đumbira... Doista neobična iskra vašoj rutinskoj njezi uz pastu za zube koja čisti i štiti vaš osmijeh na duge staze!

8,10 

Marvis Cinnamon Mint pasta za zube

Marvis Cinnamon Mint pasta za zube na prirodnoj bazi metvice zagrijana pikantnom aromom cimeta. Tropski vedri okus i udar toplog mirisa za briljantno čiste zube i njihovu zaštitu.

8,10 

Marvis Anis Mint pasta za zube

Anis Mint pasta za zube pruža cjelodnevnu svježinu koju trebate. Originalna aroma Marvis paste za zube s okusom anisa spaja aromatične začinske note zvjezdanog anisa s vanserijskom oštrinom mente. Ugodan i svjež, Anis Mint je osigurao svoje mjesto među sada već kultnim Marvis okusima.

8,10