Search
Close this search box.

Dostava

ZA NARUDŽBU IZNAD 50 EUR POKLANJAMO BESPLATNU DOSTAVU ZA CIJELU HRVATSKU

Dostava za narudžbe do 49,99 EUR naplaćuje se 5 EUR. Dostavljač je tvrtka GLS. Paketi se šalju iz naše poslovnice na adresi Petrova 59a, 10 000 Zagreb.

Kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako da se kvaliteta proizvoda može provjeriti prije plaćanja.

Sve zaprimljene, odnosno uplaćene, narudžbe radnim danom do 12 sati bit će poslane istoga dana, a dostavljene u roku 1-3 radna dana.

DOSTAVNA SLUŽBA

Služba je GLS. Roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, PAyPal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. 

Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzeće), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Ukoliko se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, Petrova 59a, 10 000 Zagreb od ponedjeljka do petka od 12 do 15,00 sati ili po dogovoru.

ODABIR TERMINA DOSTAVE

Nakon što proizvod preuzme dostavna služba, kupac ili platitelj na mail dobiva obavijest s tzv. tracking codom za praćenje koji omogućava da se, ako je potrebno, naknadno izmijeni adresa za dostavu.

PRAĆENJE NARUDŽBE

Prilikom slanja robe dobivate obavijest da je pošiljka krenula prema vama. GLS https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke, HP Express https://www.posta.hr/pracenje-posiljaka-u-unutarnjem-prometu

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@wow-junkie.com kako bi poduzeli potrebne mjere.
Dostava na otoke ne kasni za klasičnom dostavom na kopnu ali moguće je da zbog loših prometnih (i inih) veza paket putuje nešto dulje. 

BRZA DOSTAVA

Radimo na tome! Brza dostava bit će moguća uskoro i o tome ćemo Vas obavijestiti. Želimo da naručenu robu dobijete istoga dana uz minimalni trošak. Upravo pregovaramo s partnerima kako bismo vam omogućili ovaj način dostave. 

PREUZIMANJE ROBE U POSLOVNICI WOW JUNKIE ZAGREB (COOL MEDIA D.O.O.)

Proizvod nije moguće kupiti na licu mjesta! Željene proizvode potrebno je kupiti on-line (proći proces kupovine), nakon plaćanja sustav će vas pitati da li želite dostavu ili osobno pokupiti proizvod u našoj poslovnici u Zagrebu. Označite to polje. Nakon kupovine dobit ćete obavijest o kupovini odnosno da vas vaš proizvod čeka.

Preuzimanje robe moguće je svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka od 12,00 do 15,00 sati. Molimo Vas da pripremite točan iznos kako bismo vaše čekanje sveli na minimum.

Informacije na telefon 01/4666 430

OSTALI UVJETI:

Osoblje wow-junkie.com trgovine vodi računa o načinu pakiranja proizvoda. Proizvodi se pakiraju na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.