Search
Close this search box.

Zašto je glossing novi strobbing?

Podijelite ovu objavu:

Taman kada smo naučile što je strobbing pojavio se novi pojam – glossing. Ponekad se čini da se trendovi mijenjaju samo iz razloga da nam nije dosadno – što i nije tako loše jer volimo iznenađenja

Što je glossing?

Kako mu sama riječ kaže – sjaj. Slično je highlighteru, ali ga je puno jednostavnije usavršiti. O njemu možemo razmišljati kao o highlighteru, ali bez boje. Štoviše, toliko je jednostavno, a djelotvorno da će to biti vaš novi najdraži trend. Ukratko, radite isto što i kod strobbinga, ali sa sjajilom. Jednostavno, praktično i wow.

[tweet-this]Što je #glossing? Recimo da radite isto što i kod strobbinga, ali sa sjajilom. [/tweet-this]
Glossing nije namijenjen samo za lice. Odnosi se na nanošenje sjaja po cijelom tijelu, uključujući i kosu. Njime zapravo dodatno naglašavamo dijelove koje želimo. Nanosi se na najistaknutije dijelove lica (čelo, vrh nosa, vrh brade..), te korijen kose, dekolte i vrhove ramena. Iako su neki brandovi već napravili posebne proizvode za glossing smatramo da vjerojatno posjedujete nešto što vam može olakšati.

Kako se radi?

Iako vas vjerojatno odmah asocira na sjajilo za usne – NE! Ne pokušavajte to, nikako i nikada. Jer ćete dobiti masne flekice po licu, a to nije ono što želimo postići. Radije posegnite za uljem za lice. Malu količinu ulja za lice nanesite na vaš BeautyBlender ili kabuki kist i tako nanesite vaš tekući puder. Da, u osnovi samo pomiješate puder i ulje za lice.
Naravno, možete koristiti ulje za samo dijelove koje želite istaknuti. U tom slučaju prvo nanesite puder, a potom na željene dijelove i ulje. U tom slučaju malu koičinu ulja nanesite na jagodice i lagano tapkajte na kost oko obrve, jagodice i po duljini nosa.

[tweet-this]Ulje možete iskoristiti i za dekolte, vrhove ramena ili vrhove kose. Proces je jednostavan, a rezultat WOW! #strobbing[/tweet-this]

Nadamo se da smo vam objasnili što je glossing i zašto je glossing novi strobbing. Pišite nam!

Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: