Search
Close this search box.

OGLEDALCE, OGLEDALCE… 7 beauty trendova u 2017.

Podijelite ovu objavu:

Nikad nije kasno posvetiti se (malo više) sebi i zato vam donosimo 7 beauty trendova u 2017. – ne da ih slijedite nego da pročitate i stvorite svoj koji ćete slijediti

Svaka godina ima svoje trendove koji se manje ili više uspješno promoviraju. Mi smo čitanjem raznih blogova i magazina usuglasili svoju #wowlistu. Nije nam namjera slijepo je slijediti, vjerojatnije je da ćemo ići po svom, a da će nam neki od ovih biti putokaz.

Veganska kozmetika

Porastom svijesti o vlastitom ‘ja’ i okolišu, osim na tanjuru, veganska kultura proširila se i na kozmetiku. Doduše, u EU je ionako zabranjeno testiranje proizvoda na životinjama, ali nije na odmet provjeriti ‘cruelty free’ etiketu prije kupovine. Također, oznaka vegan potvrđuje da se u proizvodu ne nalazi ništa životinjskog porijekla. Nadamo se da će te sve češće provjeravati ovu oznaku!

Conturing iliti konturiranje

Conturing ili, po hrvatskom, konturiranje je stari trend. Međutim 2017. donosi promjene. Ove godine u trendu su lagane konture i savjetuje se da počnete konturirati s bronzerom.  Sve što će vam biti potrebno za lagano konturiranje jest rumenilo, highlighter i brozer.

Blur

Svi možemo dobro izgledati uz pomoć nekoliko filtera ili, za naprednije, uz par klikova fotoshopom. Ali što kada je vrijeme da se pokažemo u stvarnom svijetlu? Ljetne vrućine, otvorene pore, masna koža… rezultat je poznat, zar ne? No, ne brinite. Postoje proizvodi koji će ‘zamutiti’ nedostatke na vašem licu i trenutno otkriti čisto lice, ujednačen i zaglađen ton.  I da, takvi proizvodi veliki su hit za 2017.

Illuminate

Posebni illuminating puderi pojavljuju se kao pašteta. Ima ih svakakvih. Bitno je naglasiti razliku između iluminiranja i konturiranja, a to je da se ovdje radi o tehnici kod koje se prirodno naglašavaju krivulje pomoću sjaja (da, može se postići i highlighterom, ali posebni puderi se neće uvući u bore i nemaju ‘šljokice’). Illuminating puderi djeluju tako da ‘love’ svjetlo što rezultira mlađim i ljepšim tenom. Nanosi se NAKON pudera i rumenila i to na mjesta gdje svjetlo prirodno pada na lice (nos, jagodice i sljepoočnice, centar brade i čelo).

Sjajila

Ako pratimo fashion weekove, ove godine mat ruževi su ‘out’, a vraćaju nam se sjajila. Sjajila su idealan izbor za početnike jer se za razliku od ruževa lakše nanose, a usnama daju volumen, jasnoću i cijelom looku mladenački šarm.

Prirodne obrve

Gotovo je s prenaglašenim, nacrtanim umjetnim obrvama. Pustite vaš prirodan oblik, lagano ih popunite i – to je to. 2017 je sva u tonovima prirodnog, jednostavnog i sjajnog! Za rast prirodnih trepavica i obrva pošaljite nam upit, imamo specijalni proizvod za vas!

Smudgy eyes

Zaboravite klasični smokey eyes. Ove godine nosi se Smudgy make up. Razmrljan i nepravilan. Razigran i drugačiji – to su riječi koje bi opisale ovakav make-up. Ne, nije bitno da je linija tuša ravna – uzmite malo glittera i dodatno je zamutite. Gotovo.

Ovo je naših 7 beauty trendova u 2017. Sada je red na vama, recite nam koliko pratite trendove (i da li ih iopće pratite)? Hvala na čitanju!

Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: