Search
Close this search box.

Trepavice i obnova nakon ispadanja, čemu služi serum Revitalash

Podijelite ovu objavu:

Ne nadražuje, djeluje nakon četiri tjedna redovite uporabe, pokušajte se držati preporuke i koristite ga svakodnevno i rezultat neće izostati!

Ekstenzije na trepavicama i dalje su hit. Trepavice su okvir lica i mogu prividno mijenjati njegov oblik pa nije čudno što ih želimo učiniti lijepima. Međutim stvar je ta da nas prekomjerno čupanje ili  upotreba ekstenzija ponekad dovedu do toga da prirodne trepavice jednostavno nestanu. Naime, ljepila i veziva negativno utječu na prirodnu ravnotežu i sastav trepavica zbog čega one izgledaju razbarušeno, rijetke su i vrlo lako se lome i otpadaju.

I što sad? Kako potaknuti rast trepavica? Odgovor na ovo pitanje mnogim ženama predstavlja izazov kojeg bi rado riješile čim prije.

Obnova nakon ispadanja stvar je pravilnog odabira proizvoda. Možete to nazvati i terapijom ili kurom. Tretmanom koji će nakon određenog vremena potaknuti prirodni rast. Namjerno koristimo ove riječi: ‘tretman’ i ‘terapija’, jer vam ni jedan proizvod neće preko noći ili u samo tjedan dana korištenja potaknuti rast novih trepavica. Na tržištu se nalaze brojni proizvodi koji tvrde pravo to ali, prema našem skromnom mišljenju, u tome će vam najviše pomoći brand Revitalash.

Ovo je naš stav koji se temelji na promatranju naših kupaca, foruma i blog stranica. Naime, redovito provjeravanje stavova i mišljenja o proizvodima koje prodajemo. To je sastavni dio našeg posla.

Zašto predlažemo Revitalash?

  • u pitanju je proizvod koji je razvio liječnik kako bi pomogao svojoj supruzi koja se oporavljala od kemoterapije (Izvor: revitalash.hr)
  • siguran za osjetljive oči
  • kvalitetni sastojci koji nisu agresivni spram određenih tipova kože (pogledati video o pravilnom korištenju ako imate osjetljivo područje oko očiju niže u postu)
  • 98% žena kaže da je zadovoljno proizvodom i da bi ga kupilo opet
  • jednostavnost primjene
  • cijena koja je na prvu prilična ali uzmite u obzir da proizvod traje i da mu treba da odradi svoj posao

Sastojci u Revitalash serumima za rast trepavica

Revitalash serum za rast trepavica sastojci

Revitalash proizvodi su bogati peptidima, antioksidansima i vitaminima koji njeguju i čuvaju trepavice i obrve. Hidratiziraju, učvrščavaju i čine ih zdravima.

  • BIOPEPTIN KOMPLEKS – biotin, ekstrakt zelenog čaja bogat pantenolom, peptidima i osnažen zaštićenom Revitalash tehnologijom pomaže njezi, jača rast mekih orbva. Sprječava lomljenje.
  • GINSENG I SWERTIA JAPONICA – Biljke bogate antioksidansima i vitaminom B štite trepavice i revitaliziraju.
  • NEVEN – Prirodni humektant, zadržava vlagu i sprječava sušenje odnosno pucanje obrva.
  • PATULJASTA PALMA – Bogata masnim kiselinama i sterolima koji pomažu kod upala. Potiže ljepši izgled i sjaj.

Kada su vidljivi prvi rezultati

Prvi rezultati djelovanja Revitalash (ili RewitaBrow) seruma vidljivi su nakon tri do četiri tjedna redovite primjene. Dakle, svakodnevno treba nanositi proizvod, najbolje navečer prije spavanja nakon što ste uklonili make-up. Hoće li raditi i kada se malo ulijenimo i ne uklonimo ake-up? Da!

Revitalash djeluje kod esktenzija, umjetnih trepavica i obrva

Dopustite mu da se fino upije i koristite prema uputama. Nanositi uz sam rub. Specijalni aplikator štedi proizvod jer dozira idealnu količinu. Ne ispirite do jutra. Pogodan za sve, pogotovo kod osoba s jakim oštećenjima ili potpunim izostankom trepavica ili obrva.

Kako pravilno koristiti serum Revitalash

Što blogerice kažu o revitalash serumu za rast trepavica

Video nakon godinu dana korištenja

 

Revitalash serumi koji odabrati

Za početak, svi volimo isprobati proizvod. Revitalash od 1 ml bit će dostatan da provjerite formulu i utvrdite pomake. Traje 5 do 6 tjedana odnosno 40 dnevnu terapiju.

Revitalash od 2 ml poslužit će za tri mjeseca korištenja. Ako volite vrijednost za novac ovo je količina za vas.

Revitalash od 3,5 ml je najveće pakiranje seruma i bit će dovoljno za terapiju od 180 dana.

Ukratko o Revitalashu: Revitalash je razvio dr. Michael Birkenhof kako bi pomogao svojoj supruzi koja je nakon kemoterapija  ostala bez trepavica. Odlučio joj je pomoći i podići samopouzdanje osmišljavanjem jedinstvenog proizvoda. Revitalassh serum za rast trepavica bio je prvi proizvod iz kojeg će izrasti kompletna gama proizvoda poput RewitaBrowa za rast obrva, te šamponi i regeneratori koji pomažu kod ispadanja kose i problema sa vlasištem.

Hvala na čitanju!

[wow-nl-form]

Prijavite se na listu za novosti!

Prvi saznajte za najbolje cijene i nove proizvode.

Više objava: