1 EUR = 7,53450 HRK

ODABERI BRAND

Real Techniques

Real Techniques Face & Eye Jar Brush Duo

Set od dvije četkice za njegu kože. Sastoji se od četkice za njegu lica te četkice za njegu okoloočnog područja. Svaka četkica sadrži i higijensku čeličnu lopaticu koja pomaže spriječiti prijenos bakterija na kožu i vaše proizvode. Idealno je rješenje za suhu i umornu kožu te neujednačenu strukturu.

18,57  (139,92 kn)

Real Techniques čarobna spužvica za make up

Jedna od najpoznatijih spužvica za nanošenje šminke, Real Techniques Miracle Complexion, je idealna za ravnomjerno nanošenje proizvoda i stvaranje besprijekornog finiša lica.

11,95  (90,04 kn)

Real Techniques podloga za čišćenje kistova

Podloga koja je načinjena od teksturiranog silikona koji čiste tvoje četkice od šminke, ulja i nečistoća, a nisu štetni za četkice te im produljuju život i poboljšavaju performanse.

13,41  (101,04 kn)

Real Techniques Foundation Blender gusta četkica za lice

Guste, mekane dlačice jednakomjerno nanose i raspoređuju proizvod. Koristiti uz kremaste i tekuće proizvode na području lica, vrata i dekoltea.

17,26  (130,05 kn)

Real Techniques čarobna spužvica za puder

Najbolja prijateljica tvoje #1 narančaste Miracle Complexion spužvice.

11,95  (90,04 kn)

Real Techniques četka za rumenilo

Mekana i nježna četkica za rumenilo koju je moguće koristiti višenamjenski - za pudere u prahu. Koristiti ju za nanošenje boje na obraze i isticanje kontura lica.

17,26  (130,05 kn)

Real Techniques ENHANCED set četkica za oči

Bazni set četkica za oči (5 kom) s čašicom – četkice za bazno sjenilo, blendanje, isticanje linija tušem, naglašavanje i češljić za obrve.

30,66  (231,01 kn)

Real Techniques Premium kućište za Miracle Complexion spužvicu

Premium Sponge Case čuva tvoje spužvice i tvoj neseser od nečistoća i nikada se neće razbiti.

12,10  (91,17 kn)

Real Techniques EVERYDAY ESSENTIALS set kistova

Set četkica Real Techniques Everyday Essentials neophodan je za nanošenje svakodnevnog make - upa. Svaka od 4 četkice ima svoju funkciju, a dolaze u kompletu sa spužvicom za nanošenje tekućih podloga. Set sadrži: četkicu za puder četkicu za rumenilo četkicu za sjenilo za oči četkicu za highlighter spužvicu za tekuće podloge  

33,20  (250,15 kn)

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova za lice

Tri praktične Real Techniques Sculpting četkice su savršene za konturiranje i definiranje strukture lica.  

30,39  (228,97 kn)

Real Techniques FLAWLESS set četkica za nanošenje baze

Set četkica za nanošenje baze za make-up, koji sadrži: četkicu za nanošenje tekućih podloga četkicu za nanošenje pudera u kamenu ili prahu četkicu za korektor četkicu za rumenilo čašisu za čuvanje četkica

31,72  (238,99 kn)

Real Techniques Priming Jar Brush

Dvostrana četkica pomoću koje na strani kista koristite primer pomoću kojeg na jednostavan način možete ravnomjerno nanijeti proizvod. Korisna je za zamagljivanje pora.

17,26  (130,05 kn)

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova

Napravite korak dalje od svakodnevnih make-up rutina i isprobajte artist essentials set koji uključuje odabrane alate s inovativnim, višenamjenskim četkicama za detaljnu definiciju i naglašavanje crta lica na jedinstven način.  

31,85  (239,97 kn)

Real Techniques Miracle complexion – spužvica za Make Up duo

Dvostruko pakiranje jedne od najpoznatijih spužvica za nanošenje šminke, Real Techniques Miracle Complexion, koja je idealna za ravnomjerno nanošenje proizvoda i stvaranje besprijekornog finiša lica.

19,99  (150,61 kn)

Real Techniques višekratni jastučići za uklanjanje

Rt višekratni jastučići od meke tkanine za brzo i jednostavno uklanjanje nečistoća i ulja s lica. Pravilnim uklanjanjem šminke osiguravate svježu podlogu koja je spremna za nadolazeće šminkanje.

14,59  (109,93 kn)

Real Techniques Cryo Sculpt Facial Roller

Higijenski valjak od nehrđajućeg čelika koji pomaže u smirivanju upala i sužavanju pora za svježu, blistavu kožu. Valjak pomaže u stvaranju svježe, čvrste baze za glatko nanošenje šminke.

22,10  (166,51 kn)

Real Techniques četka za konturiranje

Široka glava ove četkice s koso rezanom dlakom omogućava potpuno i jednostavno sjenčanje te naglašavanje kontura lica.

16,06  (121,00 kn)

Real Techniques Slide prilagodljiva četkica za lice

Prilagodi prekrivanje po svojoj želji jednim klikom. U potpunosti je retractable - što znači da ju bez brige možeš ponijeti sa sobom u torbi, na put... UltraPlush sintetičke čekinje. 100% Cruelty-Free.

17,26  (130,05 kn)