1 EUR = 7,53450 HRK

You have not added any products to your wishlist.
Zatvori

Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka

26,55  (200,04 kn)

Kristalno čista voda švicarskog ledenjaka sa svojom jedinstvenom sinergijom minerala i molekula lecitina, koje prenose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s vašom kožom, ostavljajući je svježom i glatkom. 24-satna osvježavajuća hidratacija s vodom švicarskog ledenjaka* inkapsuliranom u liposome.

Besplatnu dostavu poklanjamo za kupovinu iznad 50 EUR. Dostavna služba je GLS. Nakon narudžbe na mail stiže informacija o dolasku paketa.

Pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Prihvaćamo povrat o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije oštetio odnosno utjecao na ispravnost/nedostatak robe.

Platiti možete: a) gotovinom po preuzimanju kada paket stigne na vaša vrata b) karticama/na rate (uzmite u obzir da broj rata ovisi o vašoj kartici i ugovoru s kartičarom) ili c) direktnom bankovnom transakcijom. Za naplatu koristimo napredni zaštićeni sustav WsPay.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Opis

Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka 24-satna osvježavajuća hidratacija s vodom švicarskog ledenjaka* inkapsuliranom u liposome. Ostavlja kožu iznimno svježom, uravnoteženom i pomlađenom. Na visini od preko 4000 metara, u spektakularnom ambijentu visokih Alpa u srcu Valais, voda švicarskih ledenjaka počinje svoje jednogodišnje putovanje tijekom kojeg se filtrira i obogaćuje mineralima i elemenatima u tragovima. Inkapsulacijom vode švicarskih ledenjaka u liposome pojačava se njeno prodiranje u kožu, do dubokih slojeva epiderme što rezultira dubokom i dugotrajnom hidratacijom. Štoviše, fosfolipidi koji tvore liposome poboljšavaju glatkoću kože, ravnotežu vlage i gipkost. *ECOCERT odobreno

UPOTREBA Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka:

PREDNOSTI PRIJENOSA AKTIVNIH TVARI PUTEM LIPOSOMA:

  • Prirodni sustav prijenosa aktivnog sastojka.
  • Selektivno i kontrolirano otpuštanje aktivnih sastojaka.
  • Poboljšana penetracija aktivnog sastojka.
  • Povećana učinkovitost aktivnog sastojka dostizanjem ciljanih stanica.

U Nikel proizvodima, dobiveni iz biljnih ulja, nalaze se u organiziranom liotropnom obliku tekućih kristala*. Samo u takvom obliku, u vrlo kratkom vremenu obnavljaju oštećenu hidro-lipidnu barijeru kože, štite kožu od iritacija i gubitka vlage iz dubokih slojeva. *agregatno stanje koje objedinjuje osobine tekućih i čvrstih tijela

Dodatne informacije

brand

Nikel

velicina

50ml

vrsta-koze

svi tipovi kože

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka”

zaokruži rutinu ovim proizvodima