1 EUR = 7,53450 HRK

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1 EUR = 7,53450 HRK

You have not added any products to your wishlist.

Hårkontroll Boost za oštećenu i rijetku kosu

33,79  (254,59 kn)

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Besplatnu dostavu poklanjamo za kupovinu iznad 50 EUR. Dostavna služba je GLS. Nakon narudžbe na mail stiže informacija o dolasku paketa.

Pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Prihvaćamo povrat o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije oštetio odnosno utjecao na ispravnost/nedostatak robe.

Platiti možete: a) gotovinom po preuzimanju kada paket stigne na vaša vrata b) karticama/na rate (uzmite u obzir da broj rata ovisi o vašoj kartici i ugovoru s kartičarom) ili c) direktnom bankovnom transakcijom. Za naplatu koristimo napredni zaštićeni sustav WsPay.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Opis

Hårkontroll Boost za oštećenu i rijetku kosu  je dodatak prehrani koji kosu osnažuje u teškim uvjetima izlaganja suncu, kada ste na moru ili proživljavate stresno razdoblje ili razdoblje neadekvatne prehrane. Kliničko istraživanje keratina Cynatine®HNS pokazalo je njegovu učinkovitost.

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

Hårkontroll Boost sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Upotreba Hårkontroll Boost za oštećenu i rijetku kosu

  • upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada Vam je potrebna dodatna njega i regeneracija
  • uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte/nije potrebno prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Što sadrži Hårkontroll Boost?

Vitamine i minerale, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso.

Što radi Hårkontroll Boost?

  • Hårkontroll Boost jača Vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno“
  • ima sposobnost regeneracije oštećene kose te sprečava gubitak kose  – klinička studija rađena na Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazala je senzacionalne rezultate, opadanje kose smanjilo se za 30%. Aktivni sastojci dolaze u kliničkoj dozi.

Što kažu korisnici?

Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 %, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

Korijen kose je najvažniji!

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi Vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga je preporučeno povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

Sastav:

keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života!

Dodatne informacije

brand

Hårkontroll original

velicina

60 kapsula

sastav

keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hårkontroll Boost za oštećenu i rijetku kosu”

zaokruži rutinu ovim proizvodima