Search
Close this search box.

2023

Skintegra Atomic mikroemulzijski čistač za lice

Ovaj beauty multipraktik ekspresno rastapa slojeve eksternih nečistoća (uključujući i vodootporne) bez isušivanja, grubog trljanja i iritacije kože. U kontaktu s vodom pretvara se u nježno mlijeko i odstranjuje šminku i nečistoće. Pogodan za blago čišćenje i najosjetljivije kože.

19,80 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY FIZZY MINT četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

PUPA True Lips – Contour olovka za usne

Contour olovka za usne intenzivnih boja. Olovka za savršeno iscrtane i definirane usne s ultra-pigmentiranom bojom. Dvostruki način korištenja: samostalno za sofisticiran i definiran mat look ili ispod ruža kao baza i barijera. Formula je mekana i glatka te se olovka lako koristi. Spužvasti aplikator na drugom kraju olovke pomaže u blendanju i ujednačava nanos. Sadrži vitamine E i C s antioksidativnim svojstvima te ulje sjemenki pamuka s njegujućim svojstvima.  

15,99 

Reuzel set Pigs can fly clay matte + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i pomadu od voska za oblikovanje kose za višesatnu teksturu visoke čvrstoće i laganog sjaja. Poboljšava punoću i masu.

34,38 
WOW PONUDA!

Steampod 4.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare.  Najbolji je postao još bolji: L'Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne Steampod pegle za kosu koja nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne.  

319,00 

LIERAC pjena za brijanje protiv iritacija kože

Fina i kremasta pjena koja podiže i omekšava dlačice radi lakšeg brijanja već od prvog poteza brijačem, a svojom kremastom teksturom kožu štiti.

16,90 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden Rose

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 050

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

Lierac Arkeskin noćna krema za lice

Noćni hranjivi tretman koji korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću, gubitak gustoće i čvrstoće.

59,90 

WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen Olaf

Predstavljamo vam suradnju godine između brenda  Wetbrush & planetarno popularnog Disneyja  koji su se ove godine udružili i kreirali čak dvije  limited edition kolekcije Wetbrush četki! Odaberite vašu omiljenu između 2dostupne četke: Anna, Olaf

14,60 

Nikel krema s čajevcem

Osjećaj svježine i ugode. Smanjeno lučenje sebuma, reducirane akne i prištići, umirena i obnovljena epiderma. Dugotrajni protuupalni i antimikrobni učinak. Rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna korištenja!

16,46 

NOVEXPERT Velvety Hydro-Biotic Krema

Osjećaj peckanja, vrućine i zatezanja… Osjetljiva koža je „buntovnička“ i zahtijeva stručnu njegu. „Zen“ doktori razvili su „antistres“ formulaciju… Za suhu i osjetljivu kožu.

27,40 

NOVEXPERT Instant Lifting Serum

Instant Lifting Serum  za blistavu kožu pruža trenutačni dvostruki učinak zatezanja u samo 5 minuta. Kožu čini zdravom i blistavom. Idealno za ljetna razdoblja. Broj 1 anti-age njega koja garantira i certificira: 0% kemijskih sastojaka, 0% konzervansa i 100% hipoalergeno.

44,59 

PHYTO Phytokeratine obnavljajuća maska za oštećenu kosu

Obogaćena biljnim keratinom nove generacije, sličnom prirodnom keratinu kose, ova kremasta maska intenzivno obnavlja i popravlja oštećenu i lomljivu kosu, oslabljenu svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, zaglađivanjem…).

26,01 

Perricone MD tretmanski piling za lice bez ispiranja

Engl.: No Rinse Exfoliating Peel, piling obnavlja kožu te joj ne šteti niti uzrokuje iritacije i crvenila. Sastojci uspostavljaju prirodni PH balans kože. Dokazano ubrzava obnovu stanica kože i ciljano uklanja mrtve stanice čineći kožu zdravijom, blistavijom i mlađeg izgleda. Kombinacija sastojaka posvjetlit će i i zagladiti kožu. Vrlo lagan i jednostavan za primjenu. Ne sadrži parabene.  

61,00 

NOVEXPERT Omega 5 Booster serum

NOVEXPERT Booster serum s 5 Omega u samo jednom bočici sadrži svih 5 Omega koje postoje - 3, 6, 9, 5 i 7. Ovaj serum intenzivno hrani i regenerira kožu. Njegova posebna formula stimulira proizvodnju kolagena, ima antioksidativno djelovanje i hrani kožu.

59,04 

Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka

Kristalno čista voda švicarskog ledenjaka sa svojom jedinstvenom sinergijom minerala i molekula lecitina, koje prenose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s vašom kožom, ostavljajući je svježom i glatkom. 24-satna osvježavajuća hidratacija s vodom švicarskog ledenjaka* inkapsuliranom u liposome.

26,55 

PUPA Vamp! vodootporna olovka za usne

Lagano nanošenje, maksimalni intenzitet boje i iznimna otpornost na razmazivanje u olovci koja nudi izvanredne performanse! Sadrži aktivni sastojak za povećanje volumena koji potiče stvaranje kolagena za učinak glađih, definiranih i naglašenih kontura usana. Oslobađanje boje je trenutno i ravnomjerno. Vamp! olovka za usne je otporna na vodu i znoj.  

17,99 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za normalnu i kombiniranu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i balansira, ali održava razinu hidratacije kože. Uz pomoć moćnih AHA i BHA kiselina uklanja mrtve stanice s površine kože, vraća sjaj i čini kožu mekom. Smanjuje izgled proširenih pora, hidrira i iluminira kožu.

30,00 

Reuzel Wood & Spice regenerator za bradu koji se ne ispire

Ova krema/regenerator mekša bradu i čini je urednom i čistom. Daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje. Vlasnici patenta su profesionalci Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

15,53 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink četka

Omiljena Fingerbrush Combo četka za raščešljavanje vratila se u pastelnoj Pink nijansi. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

17,20 

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj izvrsna za sve tipove i debljine kose. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

19,91 

Nikel ulje noćurka

Ulje noćurka obnavlja prirodni zaštitni sloj kože zadržavajući vlagu u njezim najdubljim dijelovima, djeluje protuupalno i zacjeljujuće.

14,47 

PHYTO Curl Legend gel-krema za oblikovanje kovrča

Ova gel-krema hrani kosu i savršeno definira sve tipove kovrča pa čak i one najsitnije i najkrupnije. Kovrčama je vraćena voluminoznost, a kosi podatnost i lepršavost. Korištenjem ove gel-kreme kosa se više ne zapetljava i nije naelektrizirana.

26,01 

DAVINES šampon za vlasište protiv prhuti

Kozmetički intenzivni tretman protiv prhuti. Brzo rješenje problema prhuti. Šampon za nježno čišćenje i detoksikaciju vlasišta aktivno se bori protiv napada mikroba koji uzrokuju prhut i ostavlja čisto i zdravo vlasište za rast kose.

20,50 

Reuzel pjena poslije brijanja

Pjena za njegu kože poslije brijanja. Točnije, ovaj proizvod nanosite poslije brijanja, a prije nanošenja bilo kojeg drugog after shave proizvoda jer sužava pore i zaglađuje kožu. Što je astringent (ako vas to buni u nazivu) pročitajte u detaljnom opisu proizvoda.

14,60 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

Lierac Phytolastil serum za korekciju strija

Visoko koncentrirani, nemasni serum za ublažavanje postojećih i prevenciju nastanka i širenja strija. Može se koristiti za vrijeme puberteta, trudnoće i pri mršavljenju.

45,26 

Skintegra Spectra antioksidativni smirujući serum

Kože s raznolikim spektrom kroničnih poremećaja (poput akni, rozaceje, dermatitisa, kože nadražene ili isušene tretmanima protiv akni i slično) Spectru mogu kontinuirano primjenjivati kao dio svakodnevne njege jer ona vlaži, umiruje i anulira iritacije. Kod jako osjetljive i isušene kože, preporuka je koristiti kombinaciju Spectre i Nara. Ukoliko ste primjetili prve znakove starenja, ne propustite ovaj serum!

18,50 

NOVEXPERT Micelarna otopina s hijaluronskom kiselinom

Ova micelarna otopina obogaćena je čistom hijaluronskom kiselinom, broj jedan molekulom u borbi protiv starenja. Uklanja nečistoće, višak sebuma, mrtve stanice i ostatke šminke s lica, usana i očiju.

22,10 

Bocassy tonik za čišćenje lica

Bez parfema, mirisa i boje, isključivo od biljaka, ovaj tonik uklanja dnevno nakupljene nečistoće. Nježno balansira kožni tonus, svojim prirodnim sastavom hidratizira i doprinosi osjećaju svježine. Doprinosi detoksikaciji i blagoj prokrvljenosti.

23,00 

Manuela Picard SOS Cleanser

SOS prah ili pjenu za čišćenje koristimo za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, iritaciji, aknama i nečistoj koži.

22,00 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink mala četka

Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

15,26 

Reuzel set Pigs can fly fibre + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i vlaknastu pomadu za kraće dlake. Poboljšava punoću kose i brade.

34,38 

NOVEXPERT korektor protiv tamnih mrlja

Sa svojim inovativnim aplikatorom u obliku četkice, korektor ciljano djeluje na KOREKCIJU i SPREČAVANJE svih hiperpigmentacijskih mrlja (lentigos, melazma, postinflamatorna hiperpigmentacija, itd.) Rezultat ? Posvijetljena tamna mrlja za 84 % u samo 28 dana. Bolje od Photoshopa!

21,89 

Dr Brandt mineralna krema za zaštitu od sunca SPF50

Lagana, 100% mineralna krema za svakodnevnu zaštitu od sunca.

79,00 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Tiana

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

Reuzel krema za brijanje

Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Zbog dodatka lubrikanata u sastavu britvica klizi i omogućava ugodno brijanje. Koža je nakon brijanja glatka i meka.

10,25 

TRIPOLLAR STOP VX GOLD anti-aging uređaj za lice

Oprosti se od bora i opuštene kože s najluksuznijim uređajem ikad. S 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem, ovaj uređaj je najbolje što možeš izabrati za uklanjanje znakova starenja. Algoritam TRIPOLLAR GOLD uređaja osigurava najosobniji tretman, pružajući tebi najprimjereniju temperaturu za najbolje rezultate. 24-karatno zlato u ovom ekskluzivnom uređaju, osim što dodaje dašak luksuza tretmanu, služi i kao vodič, koristeći u potpunosti tri tehnologije TRIPOLLAR STOP VX GOLD-a.

991,44 

Manuela Picard Purifying Sea Mud Peel Off maska

Maska ima snažno antibakterijsko i antifungalno djelovanje, potiče cirkulaciju i regeneraciju kože pa je izvrstan za zaraštavanje masne kože sklone aknama. Djeluje jako antistresno i regenerijauće na cijelo tijelo i um.

49,00 

WET BRUSH Flex Dry Mineral Sparkle Midnight četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Reuzel fiber gel za kosu

Vrlo snažan gel za kosu koji postiže da odabrani styling izdrži cijeli dan. Učvrstiti će i najneposlušnije kovrče. Zahvaljujući formuli bez alkohola kosu ne stvrdnjava i ne 'drveni'.

16,59 

Nikel tonik alpska ruža

Tonik koji intenzivno nudi  dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti te samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica!

33,19 

Novexpert Omega bogata krema za zaštitu

Ova krema sadrži aktivne sastojke inspirirane Vernix Caseosa (sirni maz), tekućinom koja oblaže dječju kožu pri rođenju, a istovremeno je štiti od vanjskih štetnih učinaka. Obzirom da ne sadrži samo 1 ili 2 već čak 5 omega koje blagotvorno djeluju na kožu, ovaj jedinstveni balzam na kozmetičkom tržištu pruža trenutnu ugodu i dugotrajnu njegu kože bez ostavljanja masnih tragova. Jeste li spremni omotati se oblakom mekoće?

46,49 

Keratherapy Keratin regenerator za obnovu kose

Novi regenerator iz Keratin Fixx linije u kombinaciji sa Fixx šamponom instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva boju kose te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna.

24,02 

NIKEL SILKY pjena za čišćenje

Revitalizirajuća pjena za čišćenje formulirana s umirujućim biljnim sastojcima za nježno čišćenje, pročišćavanje i obnavljanje vašeg tena.

18,00 

NIKEL Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin

Idealna maska za umornu i dehidriranu kožu. Trenutno vraća sjaj vašoj koži. Intenzivno puni stanice kože vlagom, daje joj energiju i blistavost.

18,71 

WET BRUSH Floral shadow Sage

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Nikel mlijeko za čišćenje BASIC s narančom

Mlijeko za čišćenje s narančom uklanja šminku, nečistoće, a usput njeguje i umiruje vašu kožu.

11,01 

Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

36,09 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda za bradu+putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

52,00 

Nikel Nutris intezivna hidratantna krema

Bogata hranjiva krema za intenzivnu njegu suhe i osjetljive kože.  Pravi užitak za vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje. Bore su vidljivo izglađene. Obnovljena je epiderma. Koža je relaksirana, zaštićena od štetnih utjecaja okoline, baršunasto meka i blistava.

52,96 

LIERAC lift krema za učvršćivanje grudi

Bogata anti-age krema koja ublažava nepravilne hiperpigmentacije na grudima i dekolteu. Učvršćuje i zateže kožu grudi.

50,04 

DAVINES ENERGIZING šampon za vlasište i lomljivu kosu

Stimulirajući šampon za vlasište i lomljivu kosu sklonu ispadanju. Nježno čisti kosu vraćajući energiju, snagu i obnovu vlasištu. Uravnotežuje snagu vlasišta i hidratizira duljinu kose.

20,50 

Reuzel Clean & Fresh Shave Butter krema za brijanje brade

Krema za brijanje brade s ultra zaglađujućom formulom koja prirodno njeguje i hidratizira kožu brade za super precizno brijanje bez ogrebotina.  Shave Butter prvenstveno djeluje na omekšavanju dlake brade za najjednostavnije moguće brijanje.

15,00 

Manuela Picard Rice Cream

Fina i lagana, rižina krema savršena je za dnevnu njegu, zbog svojih svojstava da osvježava i matira ten kože. Bogata uljem rižinih mekinja i prirodnim hranjivim sastojcima, ova krema pomaže spriječiti i zaštititi dehidriranu i osjetljivu kožu. Koža izgleda revitalizirano i postaje zdravija i  sjajnija, a pore su manje izražene.

35,00 

WET BRUSH Pink Shine Enhancer

Ova četka za kosu u nijansi pink sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 600

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

17,24 

WET BRUSH Sweet treats Unicorn – midi četka

Midi Detangler model nježno raščešljava zapetljane čvorove, bilo na suhoj ili mokroj kosi bez grubog i bolnog povlačenja. Ovaj model je zahvaljujući svojem dizajnu posebno privlačan i djeci, a svojom srednjom (midi) veličinom sjajan je i za putovanja.

7,90 

Dr Brandt serum za jačanje i obnovu kože lica

Serum za jačanje i obnovu kože sadrži 91% sastojaka prirodnog podrijetla i osmišljen je kako bi povećao otpornost kože i resetirao svakodnevna oštećenja sa svakom kapi.

99,14