Search
Close this search box.

2023

Nikel ružin maslac za tijelo

Ružin maslac za tijelo sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima namjenjen je suhoj i osjetljivoj koži tijela.

16,00 

PUPA ruž za volumen usana 302

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Novexpert Omega SOS maska za suhu kožu

Ako vam je koža godinama suha i puna ljuskica nalik krokodilske kože ili samo tražite proizvod za njegu suhe kože nakon skijanja ili surfanja, SOS maska odabir je za vas! U srcu formule, Novexpert spaja dva blaga iz prirode!

31,64 

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum za njegu koji uklanja vidljive znakove starenja i potpomaže regeneraciju stanica.

145,07 

Reuzel pjena poslije brijanja

Pjena za njegu kože poslije brijanja. Točnije, ovaj proizvod nanosite poslije brijanja, a prije nanošenja bilo kojeg drugog after shave proizvoda jer sužava pore i zaglađuje kožu. Što je astringent (ako vas to buni u nazivu) pročitajte u detaljnom opisu proizvoda.

14,60 

Bocassy Nourissante dnevna krema protiv bora

Nutritivna krema za vrhunsku dnevnu njegu. Mekša i zaglađuje sve tipove vidljivih bora, finih linija te podiže volumen. Bogata masnim kiselinama Idealno za dob 45+

32,00 

WET BRUSH SUGAR SKULLS Red Rose

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

12,70 

LIERAC gel za tuširanje za muškarce (kosa, lice, tijelo)

Jedan proizvod, jedan korak, za ultra-čistu i svježu kožu, kosu i bradu. Nježno čisti i pruža izuzetan osjećaj svježine.

16,90 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za normalnu i kombiniranu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i balansira, ali održava razinu hidratacije kože. Uz pomoć moćnih AHA i BHA kiselina uklanja mrtve stanice s površine kože, vraća sjaj i čini kožu mekom. Smanjuje izgled proširenih pora, hidrira i iluminira kožu.

30,00 

Reuzel tonik za kosu u spreju

Reuzel tonik za kosu idealan je za sve tipove kose. Formula je bez ulja i omogućava lagano učvršćivanje. Vrlo lagane teksture. Kosi pruža prirodan sjaj i volumen. Lako stvara i održava frizuru.  

21,50 

Dr Brandt COOL BIOTIC krema za lice protiv crvenila s prebioticima

Luksuzna krema Cool Biotic™ formulirana je u laboratoriju dr.brandta za osobe sklone crvenilu na koži lica, za one koji imaju iritiranu kožu koja uključuje upale, svrbež zbog suhoće, osjetljivost i osjećaj nelagode na koži.

65,00 

WET BRUSH Epic deluxe shine Rose Gold četka

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koje su proveli hrvajući se i plačući i nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu. Nježno i učinkovito poboljšava korištenje suhog šampona prirodnim čišćenjem i pročišćavanjem vaše kose.

22,00 

Max Factor Colour Elixir ruž za usne 050 Pink Brandy

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Hårkontroll original za jačanje kose i noktiju

Dodatak prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte. Sadrži biotin, cink i selen koji pomažu kosi i noktima da budu zdravi, dok bakar pridonosi očuvanju prirodnog pigmenta kose. Naime, korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose i povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

16,39 

Manuela Picard Detox Peel Off maska

Maska ima sposobnost dubinskog čišćenja kože, bez iritacija, djeluje umirujuće i poboljšava teksturu kože. Prirodna granulacija ugljena izvrsna je u nježnom pilingu kože i uklanjanju mrtvih stanica koje začepljuju pore. Ne samo da uklanja bakterije iz akni upijanjem viška sebuma i nečistoća, već također smanjuje upalu uzrokovanu aknama i pomaže posvijetliti ožiljke.

49,00 

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 200

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

17,24 

PUPA ruž za volumen usana 200

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

John Masters Organics krema za ruke limeta smreka

John Masters Organics krema za ruke limeta smreka je bogata, koncentrirana krema za ruke koja smiruje, hidratizira i štiti ruke. Njezina obnavljajuća i zaštitna svojstva organskog geranija, suncokreta i smreke pružaju rukam potrebnu njegu i zaštitu.

17,12 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

PUPA ruž za usne I´M Matt 012

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Reuzel WooD & Spice duo travel kit

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

29,70 

PUPA ruž za volumen usana 104

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Perricone MD Vitamin C ester serum za posvjetljivanje

Idealan za sve tipove kože, Vitamin C Ester pruža iznimno snažno djelovanje bez iritacije kože koju inače zna uzrokovati tradicionalni vitamin C. Osvježava umornu kožu te je zaglađuje. Ovaj serum omogućava instant sjaj i smanjuje pojavu tamnih mrljica i diskoloraciju kože istovremeno je čineći svježom i nježnijom.

83,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT čistač za normalnu i kombiniranu kožu

Gel čistač za normalnu i kombiniranu kožu dubinski čisti kožu bez isušivanja i ostavlja ugodan osjećaj na licu. U dodiru s vodom gel se pretvara u svilenu pjenu koja uklanja ostatke šminke i osvježava kožu.

27,00 

WET BRUSH Flex Dry Black četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen Anna

Predstavljamo vam suradnju godine između brenda  Wetbrush & planetarno popularnog Disneyja  koji su se ove godine udružili i kreirali čak dvije  limited edition kolekcije Wetbrush četki! Odaberite vašu omiljenu između 2dostupne četke: Anna, Olaf

14,60 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Lavander

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

Hårkontroll regenerator za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Reuzel Clean & Fresh hidratantna krema

Namijenjena svim tipovima kože. Hidratizira, umiruje i osvježava lice. Pogodna i za vegane

16,72 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Mint

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Nikel mlijeko protiv strija s pšeničnim klicama

Mlijeko protiv strija s pšeničnim klicama je ugodno mlijeko svilene teksture koje hrani i vlaži kožu te joj daje elastičnost i tonus. Ugodno je za svakodnevnu njegu, odlično je za vrijeme trudnoće i poroda.

11,99 

PUPA ruž za volumen usana 401

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Novexpert Trio-Zinc STOP AKNE express stick

Stop Akne Express Stick proizvod je koji bismo uvijek željeli imati pri ruci. Diskretan, praktičan i učinkovit. Smiruje upalni proces i vidljivost akni.

18,69 

NIKEL SILKY ulje za tijelo

Brzo upijajuće, visokoučinkovito ulje sa snažnim biljnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju, njegu, učvršćivanje, glatkoću i zaštitu za vidljive rezultate.

21,00 

Lierac Lift Integral serum za područje oko očiju

Starenje smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća. Kako bi ublažili posljedice koristite ovaj serum. Blagotvorno djeluje na posebno osjetljivo područje oko očiju i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan, ujutro i uvečer, a namijenjen je za sve tipove kože.

49,90 

WET BRUSH Natural Medium drvena četka

Četka, srednje tamne boje drveta, potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

13,00 

Nikel hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju

Hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju s hidrirajućim kompleksom, vitaminskim kompleksom i ekstraktom divljeg kestena za smanjenje bora i podočnjaka.

39,16 

Novexpert Lip Up booster za usnice

Kada muško stvaralaštvo pojača žensku ljepotu ... LIP`UP  sa hijaluronskom kiselinom je zamišljen  kao mala plava tableta za usnice. To je balzam/sjajilo za usnice koji njeguje usnice i daje im repulp učinak. I to je znanstveno dokazano! Apliciran na usnicama, Lip'Up ima isti učinak kao ... zračni jastuk!  

21,29 

Skintegra Spectra antioksidativni smirujući serum

Kože s raznolikim spektrom kroničnih poremećaja (poput akni, rozaceje, dermatitisa, kože nadražene ili isušene tretmanima protiv akni i slično) Spectru mogu kontinuirano primjenjivati kao dio svakodnevne njege jer ona vlaži, umiruje i anulira iritacije. Kod jako osjetljive i isušene kože, preporuka je koristiti kombinaciju Spectre i Nara. Ukoliko ste primjetili prve znakove starenja, ne propustite ovaj serum!

18,50 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 05

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

WET BRUSH Pro Detangler Blue

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

DAVINES Heart of Glass regenerator za kosu

Intenzivno hrani i osnažuje. Uravnotežuje blond tonove pa topla blond boja ostaje i dalje topla, dok hladna blond ostaje hladna, a istovremeno pojačava prirodni sjaj kose.

28,89 

WET BRUSH Pro Detangler Mineral Sparkle Charcoal

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Smoothskin Pure mini IPL aparat

Najbrži IPL aparat na tržištu. Trajno uklanja dlačice na tijelu i licu. Dlačice učinkovito uklanja zahvaljujući tehnologiji prijenosa svjetlosne energije koja prolazi kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku koja onemogućuje folikulu dlake daljnji rast. U prvih nekoliko tjedana bi će vidljivi prvi rezultati. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.    

358,00 

NOVEXPERT Omega 5 Booster serum

NOVEXPERT Booster serum s 5 Omega u samo jednom bočici sadrži svih 5 Omega koje postoje - 3, 6, 9, 5 i 7. Ovaj serum intenzivno hrani i regenerira kožu. Njegova posebna formula stimulira proizvodnju kolagena, ima antioksidativno djelovanje i hrani kožu.

59,04 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 02

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

NOVEXPERT Radiance Lifting za područje oko očiju s vitaminom C

NOVEXPERT Radiance Lifting za područje oko očiju s trenutačno vidljivim učinkom zatezanja površine kože. Hidratizira kožu i smanjuje nepravilnosti. Njegova posebna formula sadrži vitamin C i hijaluronsku kiselinu.

44,69 

Perricone MD multifunkcionalna noćna maska za lice i vrat

Ovaj proizvod koristite kako bi minimalizirao pojavu bora, finih linija i prvih znakova starenja. Izjednačava, zaglađuje uz pomoć vrlo snažnih sastojaka koji potiču prirodni proces regeneracije. Vrlo bogat hidratantnim sastojcima, revitalizira potrebitu kožu i pruža joj elastičnost i sjaj. Umiruje i djeluje blago, a dubinski hidratizira i osvježava kožu dok vi spavate.

102,00 

PHYTO Curl Legend gel-krema za oblikovanje kovrča

Ova gel-krema hrani kosu i savršeno definira sve tipove kovrča pa čak i one najsitnije i najkrupnije. Kovrčama je vraćena voluminoznost, a kosi podatnost i lepršavost. Korištenjem ove gel-kreme kosa se više ne zapetljava i nije naelektrizirana.

26,01 

Hårkontroll Man šampon za jačanje kose

Šampon za jačanje kose dubinski čisti kosu te učinkovito uklanja masnoću, nečistoće i znoj. Sadrži klinički dokazan ekstrakt RootPrepTM  koji doprinosi obnovi elastičnosti, volumenu i snazi rastuće kose.

26,09 

Novexpert Trio-Zinc pročišćujući fluid

2002.godine, tim znanstvenika otkrio je zajednicu u jugoistočnoj Aziji koja nema nepravilnosti na koži. Inspiriran ovim zapanjujućim otkrićem, Laboratorij Novexpert razvio je novu generaciju proizvoda za njegu kože koja: djeluje na uzroke i posljedice nepravilnosti nudi cjelovito rješenje za kožu odraslih: Anti-age i uklanja nečistoće (2-u-1)

29,49 

NIKEL Balzam oko očiju i usana s bademom

Formula s aktivnim učinkom protiv bora, za njegu najosjetljivijeg područja oko očiju i usana. Hrani, vlaži, izglađuje bore i uklanja znakove umora.

9,99 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja 473 ML

MAXI pakiranje šampona! Odličan za sve tipove kose, obogaćen proteinima pšenice i škroba, revitalizira suhu i oštećenu kosu te joj vraća sjaj i zdravlje. Potpuno prirodni cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta (ekcem, dermatitis...). Zaustavlja i usporava opadanje kose.

43,67 

PUPA ruž za usne I´M Matt 010

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Hårkontroll Man serum za intezivni rast kose

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

30,39 

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara Black

Najpoznatija, 2000 Calorie maskara iz Max Factora. Do 300% više volumena u usporedbi s prirodnim trepavicama.

11,55 

WET BRUSH Tattoo Leopard Heart četka za kosu

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

11,90 

Olivia Garden Fingerbrush Combo velika četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

18,40 
WOW PONUDA!

Steampod 4.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare.  Najbolji je postao još bolji: L'Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne Steampod pegle za kosu koja nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne.  

319,00