1 EUR = 7,53450 HRK

You have not added any products to your wishlist.
Zatvori

Morgan’s pomada za potamnjivanje kose

12,87  (96,97 kn)

Poznata Pomada za potamnjivanje kose klasičan je izbor za sijedu i staru kosu a koristi se još od 1873. godine. Rezultati su vidljivi nakon samo nekoliko tjedana. Proizvod je idealan za styling i za sve tipove kose.

Besplatnu dostavu poklanjamo za kupovinu iznad 50 EUR. Dostavna služba je GLS. Nakon narudžbe na mail stiže informacija o dolasku paketa.

Pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Prihvaćamo povrat o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije oštetio odnosno utjecao na ispravnost/nedostatak robe.

Platiti možete: a) gotovinom po preuzimanju kada paket stigne na vaša vrata b) karticama/na rate (uzmite u obzir da broj rata ovisi o vašoj kartici i ugovoru s kartičarom) ili c) direktnom bankovnom transakcijom. Za naplatu koristimo napredni zaštićeni sustav WsPay.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Opis

Morgan’s pomada za potamnjivanje kose djeluje tako što postepeno potamnjuje sjede vlasi. Rezultati su vidljivi već nakon 3-4 tjedna i sve to bez klasičnih boja za kosu. Pogodna je za korištenje na svim tipovima kose. Redovnim korištenjem kreme postiže se sjajan rezultat koji se kasnije samo održava korištenjem manje količine kreme i to u rjeđim vremenskim razmacima. Postepeno potamnjivanje sijede kose u periodu od 3 do 4 tjedna isključuje upotrebu konvencionalnih boja.

Jedinstvena formula aktivnih sastojaka koja djeluje u sinergiji sa toplinom i sunčevom svjetlosti postepeno potamnjuje, kontrolira, oblikuje, oživljava i hidratizira kosu. Redovitom upotrebom postiže se odgovarajuća nijansa boje u kratkom roku koja se održava povremenim aplikacijama. Obogaćena je uljem pšeničnih klica i pomaže u revitalizaciji suhe i lomljive kose te u održavanju zdravog vlasišta.

UPOTREBA Morgan’s pomada za potamnjivanje kose

  • Prije prve uporabe pobrinite se  da je kosa čista i suha.
  • Za rezultate prirodnog izgleda svakodnevno primjenjujte pomadu do četiri tjedna dok se ne postigne željena nijansa, a tada smanjite korištenje kako biste zadržali odabranu boju.
  • Savjet –  Postupak djeluje brže na toploj sunčevoj svjetlosti ili uz upotrebu sušila za kosu.

Dodatne informacije

brand

Morgan's

velicina

150 ml

vrsta-kose

svi tipovi kose

zaokruži rutinu ovim proizvodima