Search
Close this search box.

2023

Reuzel Clean & Fresh krema oko očiju

Krema za područje oko očiju hidratizira, smanjuje tamne krugove oko očiju, lagana formula ne začepljuje pore.

16,72 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Coral

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

Reuzel set Pigs can fly fibre + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i vlaknastu pomadu za kraće dlake. Poboljšava punoću kose i brade.

34,38 

Dr. Brandt Pores no more™ gel za reduciranje pora

Održava optimalnu razinu vlage u koži, a uklanja višak masnoća tamo gdje je potrebno. Koža izgleda hidratizirano bez naznaka pora te postaje podatna na dodir. Zaglađuje. Održava vlagu. Apsorbira ulje. Reducira pore.

65,03 

Nikel mlijeko za čišćenje BASIC s narančom

Mlijeko za čišćenje s narančom uklanja šminku, nečistoće, a usput njeguje i umiruje vašu kožu.

11,01 

NOVEXPERT Velvety Hydro-Biotic Fluid

Osjećaj peckanja, vrućine i zatezanja… Osjetljiva koža je „buntovnička“ i zahtijeva stručnu njegu.  „Zen“ doktori razvili su „antistres“ formulaciju… potiče sintezu lipida, sprječava gubitak vode iz kože i obnavlja postojeću floru kože. Regulira i modulira hipersenzibilnost imunog i živčanog sustava u koži.

27,44 

Olivia Garden Fingerbrush Combo medium četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

17,20 

Lierac Hydragenist krema za lice

Lierac Hydragenist krema za lice za hidrataciju suhe kože.  Sadrži Hydra O2 kompleks, nadahnut tehnikom oksigenacije tkiva, koja se koristi u estetskoj medicini.

54,95 

PUPA ruž za volumen usana 403

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

PUPA tekući puder Made to last 040

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

Smoothskin Pure IPL aparat crni

Najbrži IPL aparat na tržištu. Trajno uklanja dlačice na tijelu i licu. Dlačice učinkovito uklanja zahvaljujući tehnologiji prijenosa svjetlosne energije koja prolazi kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku koja onemogućuje folikulu dlake daljnji rast. U prvih nekoliko tjedana bi će vidljivi prvi rezultati. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.    

378,00 

Skintegra Atomic mikroemulzijski čistač za lice

Ovaj beauty multipraktik ekspresno rastapa slojeve eksternih nečistoća (uključujući i vodootporne) bez isušivanja, grubog trljanja i iritacije kože. U kontaktu s vodom pretvara se u nježno mlijeko i odstranjuje šminku i nečistoće. Pogodan za blago čišćenje i najosjetljivije kože.

19,80 

WET BRUSH Natural Medium drvena četka

Četka, srednje tamne boje drveta, potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

13,00 

PHYTO Phytodefrisant anti-friz balzam za ravnanje kose

Biljni balzam koji pomaže pri ravnanju kovrčave i disciplinira neposlušnu (tzv. „frizzy“) kosu. Učinkovito sprječava neželjeno kovrčanje , zaglađuje i omekšava kosu i štiti je tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje). Balzam je lagane i nemasne teksture, s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

19,91 

Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

36,09 

PHYTO Curl Legend energizirajući sprej za kovrče

Ovaj inovativni sprej hidratizira, tonizira i definira kovrče bez dodatnog otežavanja kose. Oblikuje kovrče i djeluje energizirajuće čime kosi vraća lepršavost i mekoću. Kosa je svilenkasta, podatna i sjajna.

26,01 
Out of stock

LIERAC PREMIUM THE CURE SERUM

Inovativni premium anti age proizvod djeluje na kožu poput 'injekcije mladosti'.

PHYTO Phytospecific kids magični dječji šampon za kosu i tijelo

Nježni dječji 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela. Preporuča se za djecu nakon 3.godine.

19,91 

Nikel gel s kestenom

Ovaj gel je bogat  ekstraktom divljeg kestena, smanjuje oštećenja kapilara i vena, jača njihove stjenke, štiti od edema (oticanja), bolova i grčeva u listovima nogu.

9,30 

Manuela Picard Lash & Brow Serum

Uz redovito korištenje primijetiti ćete da su vaše obrve gušće i sjajnije. Za duže prirodne trepavice u nekoliko tjedana. Klinički testiran 2u1 proizvod.

39,00 

Dr Brandt COOL BIOTIC krema za lice protiv crvenila s prebioticima

Luksuzna krema Cool Biotic™ formulirana je u laboratoriju dr.brandta za osobe sklone crvenilu na koži lica, za one koji imaju iritiranu kožu koja uključuje upale, svrbež zbog suhoće, osjetljivost i osjećaj nelagode na koži.

65,00 

WET BRUSH Purple Shine Enhancer

Ova četka za kosu u nijansi pink sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

WET BRUSH Sweet Treats Kitty – midi četka

Midi Detangler model nježno raščešljava zapetljane čvorove, bilo na suhoj ili mokroj kosi bez grubog i bolnog povlačenja. Ovaj model je zahvaljujući svojem dizajnu posebno privlačan i djeci, a svojom srednjom (midi) veličinom sjajan je i za putovanja.

7,90 

Nikel HYALURON+A+E VITAMIN Balzam oko očiju

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.

18,71 

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem

Serum za bore oko očiju sa smiljem; ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

11,30 

Keratherapy Keratin regenerator za obnovu kose

Novi regenerator iz Keratin Fixx linije u kombinaciji sa Fixx šamponom instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva boju kose te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna.

24,02 

NOVEXPERT Pro Kolagen Expert Anti-aging fluid

Intenzivna anti-aging njega za masnu i mješovitu kožu koja hrani vašu kožu, djeluje na vaše bore i volumen, pomlađuje stanice i vraća blistavost koži.

47,79 

PUPA Wonder Me Foundation Tekući puder

Novi PUPA puder. Dopustite da vas oduševi lakoća savršenog tena. Lagan i nezamjetljiv novi Wonder Me tekući puder ujednačava ten i daje mu gladak i svjež izgled. Tajna ovog pudera je u specijalnoj mikro mreži ultrafleksibilnih agenta u formuli koji oblikuju izgled pudera. PUPA Wonder Me tekući puder stvara na licu lagani film koji izgleda kao prirodna koža te se prilagođava mimici i ekspresiji lica i ne ulazi u bore i ožiljke. Ovaj tekući puder je otporan na vodu i vlagu. Njegova ekstremna dugotrajnost i lagan osjećaj na koži čine ga savršenim.

27,99 

Real Techniques Cryo Sculpt Facial Roller

Higijenski valjak od nehrđajućeg čelika koji pomaže u smirivanju upala i sužavanju pora za svježu, blistavu kožu. Valjak pomaže u stvaranju svježe, čvrste baze za glatko nanošenje šminke.

22,10 

Bocassy tonik za čišćenje lica

Bez parfema, mirisa i boje, isključivo od biljaka, ovaj tonik uklanja dnevno nakupljene nečistoće. Nježno balansira kožni tonus, svojim prirodnim sastavom hidratizira i doprinosi osjećaju svježine. Doprinosi detoksikaciji i blagoj prokrvljenosti.

23,00 

NIKEL SILKY krema za lice

Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože

23,85 

PUPA ruž za usne I´M Matt 010

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden River

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT matirajući čistač za masnu kožu

Gel čistač za masnu kožu u dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu koja čisti kožu od svih nečistoća i viška sebuma te ostavlja dugotrajan matirajući efekt. Ostavlja osjećaj svježine i ugode na koži.

27,00 

WET BRUSH SUGAR SKULLS Red Rose

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

12,70 

LIERAC Diopticerne fluid protiv tamnih podočnjaka

Ovaj posvjetljujući fluid protiv podočnjaka predstavlja učinkovito rješenje za sve osobe koje se bore s plavim ili tamnim krugovima oko očiju. Dermatološki i oftalmološki testiran proizvod pruža vidljive rezultate već nakon 7 dana redovite primjene.

32,00 

Dr Brandt BIOTIC gel krema za čišćenje lica s probioticima

Krema za ugodno čišćenje lica sa ekskluzivnim kompleksom koji regulira prirodnu površinsku floru kože. Hipoalergena, za sve tipove kože i dermatološki testirana.

42,00 

Dr. Brandt Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica

Dr. Brandt Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica hidratizira kožu i pruža joj balans. Maska gel strukture djeluje tako da 'zaključa' vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Duboko hidratizirajuća gel maska koja djeluje dok vi spavate, balansira prirodnu floru kože te tijekom noći zadržava vlažnost kože dopuštajući joj da se hidratizira te pomaže u reduciranju crvenila kao i iritacije.

65,00 

Manuela Picard Detox Peel Off maska

Maska ima sposobnost dubinskog čišćenja kože, bez iritacija, djeluje umirujuće i poboljšava teksturu kože. Prirodna granulacija ugljena izvrsna je u nježnom pilingu kože i uklanjanju mrtvih stanica koje začepljuju pore. Ne samo da uklanja bakterije iz akni upijanjem viška sebuma i nečistoća, već također smanjuje upalu uzrokovanu aknama i pomaže posvijetliti ožiljke.

49,00 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda za bradu+putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

52,00 

WET BRUSH Epic deluxe shine Rose Gold četka

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koje su proveli hrvajući se i plačući i nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu. Nježno i učinkovito poboljšava korištenje suhog šampona prirodnim čišćenjem i pročišćavanjem vaše kose.

22,00 

Novexpert Trio-Zinc pročišćujući gel

Proizvod dubinski pročišćuje pore ima i vrhunsko anti-aging djelovanje. Kompletna formula obogaćena s antioksidativnim kompleksom ostavlja kožu sjajnom, glatkom, čistom i ujednačenog tena.

29,49 

WET BRUSH Epic deluxe shine Black četka

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koje su proveli hrvajući se i plačući i nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu. Nježno i učinkovito poboljšava korištenje suhog šampona prirodnim čišćenjem i pročišćavanjem vaše kose.

22,00 

PUPA Maskara Vamp 504 Military green

Ova maskara za volumen revolucionarna je u performansama i formuli. Želiš li pune, guste trepavice s dramatičnim lookom poput umjetnih trepavica - Vamp! maskara je ona koju tražiš. Tekstura je kremasta s restrukturirajućim svojstvima i spiralnom četkicom zbog čega možeš nadograđivati slojeve dok ne dobiješ trepavice kakve želiš. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

John Masters Organics šampon za tanku kosu

JMO šampon za finu kosu! Organski sastojci i biljna ulja nježno čiste i uspostavljaju ravnotežu u vlasištu. Ne otežava vlasi već kosu čini sjajnijom, zdravijom i zaštićenom. Ako imate nježnu kosu - ovo je šampon za vas. Stiže u maxi pakiranju vodećeg organskog branda za prirodnu njegu kose.

31,72 

Skintegra Sphynx gel krema za područje oko očiju

Tretmanska gel-krema za njegu isušenog i osjetljivog područja oko očiju bogata vitaminima, antioksidansima. Namijenjena je preventivnoj i korektivnoj njezi svih tipova kože.

23,76 

PHYTO Phytopolleine ulje za stimulaciju vlasišta

Botanički tretman za sva vlasišta koji djeluje protiv ispadanja kose, pročišćava i regulira višak sebuma, prhuti ili iritacije.

34,91 

DAVINES Heart of Glass Šampon za kosu

Šampon za nježno čišćenje i dubinsku njegu svih vrsta blond kose. Sadrži plavi jagua ekstrakt koji mu pomaže održati blond nijansu baš kakvu želiš, tople tonove održava toplima, a hladne tonove čuva da ostanu hladni. U isto vrijeme dubinski hranu kosu i pojačava prirodni sjaj kose.

24,29 

Reuzel set Pigs can fly clay matte + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i pomadu od voska za oblikovanje kose za višesatnu teksturu visoke čvrstoće i laganog sjaja. Poboljšava punoću i masu.

34,38 

Nikel tonik alpska ruža

Tonik koji intenzivno nudi  dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti te samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica!

33,19 

NIKEL SILKY ulje za redukciju celulita

100% prirodno ulje za redukciju celulita. Njeguje kožu, daje joj svježinu, napetost i glatkoću. Utrljavanje ovog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprečava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene.

22,50 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Melon

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 071

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

Dr Brandt mineralna krema za zaštitu od sunca SPF50

Lagana, 100% mineralna krema za svakodnevnu zaštitu od sunca.

79,00 

Reuzel tonik za kosu bez ulja

Reuzel tonik za kosu idealan je za sve tipove kose. Formula je bez ulja i omogućava lagano učvršćivanje. Vrlo lagane teksture. Kosi pruža prirodan sjaj i volumen. Lako stvara i održava frizuru.  

19,90 

Max Factor Colour Elixir ruž za usne 020 Burnt Caramel

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Perricone MD Blemish Relief Ultra-Boost treatment

Tretman je korak 2 u vašem dnevnom i noćnom režimu, nakon čišćenja. Ova lagana krema formulirana je sa salicilnom kiselinom maksimalne snage u sustavu kontinuirane primjene za manje iritacije za ciljanje najtvrdokornijih mrlja. U kombinaciji s biomimetičkim proteinom zobi, fermentom cica i lactobacillusa koji umiruju kožu pomažu smiriti upale, vidljivo smanjuju crvenilo kože i selektivno ciljaju bakterije koje uzrokuju nepravilnosti za vidljivo jasan, gladak i zdrav ten.

37,00 

Skintegra CLARION 2% BHA gel čistač protiv začepljenih pora

Za mnogo ljudi, začepljene se pore i akne ne zaustavljaju na licu već često zahvaćaju dekolte i leđa. Koža tijela sklona upalama jednako je zahtjevna kao i koža lica. Zato je razvijen CLARION 2% BHA čistač koji će podržati vašu kožu lica i tijela. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože.

18,50 

Bocassy Nourissante dnevna krema protiv bora

Nutritivna krema za vrhunsku dnevnu njegu. Mekša i zaglađuje sve tipove vidljivih bora, finih linija te podiže volumen. Bogata masnim kiselinama Idealno za dob 45+

32,00 

Novexpert Omega SOS maska za suhu kožu

Ako vam je koža godinama suha i puna ljuskica nalik krokodilske kože ili samo tražite proizvod za njegu suhe kože nakon skijanja ili surfanja, SOS maska odabir je za vas! U srcu formule, Novexpert spaja dva blaga iz prirode!

31,64