Search
Close this search box.

2023

NOVEXPERT Booster serum s polifenolima – protiv tamnih mrlja

Zbogom mrlje! Smanjenje tamnih mrlja do 96% u manje od 2 mjeseca. Da, to je moguće kada djelujemo na vanjske uzroke nastajanja mrlja (sunce, zagađenje) zahvaljujući snažnim antioksidansima kao i na unutarnje uzroke poput stresa ili upale. Ali to nije sve. Ovaj jedinstveni serum pruža trostruko djelovanje na procese starenja, sivi ten i tamne mrlje, kako bi bio intervencija u svakom godišnjem dobu i bez obzira na tip kože.

59,05 

NOVEXPERT Omega 5 Booster serum

NOVEXPERT Booster serum s 5 Omega u samo jednom bočici sadrži svih 5 Omega koje postoje - 3, 6, 9, 5 i 7. Ovaj serum intenzivno hrani i regenerira kožu. Njegova posebna formula stimulira proizvodnju kolagena, ima antioksidativno djelovanje i hrani kožu.

59,04 
Out of stock

Lierac Premium Anti – age lagana krema

Lierac Premium Anti - age lagana krema 50ml svojom iznimno laganom teksturom te glamuroznim sastavom od rijetkog ekstrakta crnog cvijeta brzo i efikasno smanjuje i one najdbulje bore na vašoj koži, ožiljke, ujednačava ten te čini vašu kožu svilenkasto glatkom.

Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 071

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

WET BRUSH Purple Shine Enhancer

Ova četka za kosu u nijansi pink sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

Reuzel aftershave balzam poslije brijanja

Reuzel aftershave balzam dodatno štiti i njeguje poslije brijanja. Vrlo oštar miris, jasnih nota citrusa i sandalovine. #musthave

12,08 

WET BRUSH Flex Dry Teal Ombre četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom i česticama kristala rubina nevjerojatno je učinkovita. Svi će pogledi biti na vama uz ovu moćnu, ali nježnu anti-age kremu za područje oko očiju s blistavim česticama. Savršena kombinacija retinola i čestica kristala rubina koja daje vašim očima pažnju kakvu zaslužuju.

65,00 

PUPA tekući puder Made to last 030

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

Nikel tonik za lice od ruže

Tonik za čišćenje lica s organskom ružom je blagi tonik koji ne sadrži alkohol i daje vašoj koži novu svježinu i energiju.

13,27 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 050

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

Lierac Arkeskin noćna krema za lice

Noćni hranjivi tretman koji korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću, gubitak gustoće i čvrstoće.

59,90 

PHYTO Phytodefrisant anti-frizz šampon za ravnanje kose

Šampon koji pomaže pri ravnanju kovrčave i discipliniranju neposlušne (tzv. „frizzy“) kose, dok je istovremeno svojom uljnom teksturom njeguje i hrani.

16,99 
Out of stock

Dr. Brandt DNA krema za lice

Ova univerzalna anti-age krema formulirana sa snažnim juvenescence+ kompleksom koji pomaže u borbi protiv znakova starenja. Dr. Brandt DNA krema za lice krema je koja vraća godine, oporavlja mladost kože, preoblikuje konture lica, obogaćena hranjivim sastojcima i esencijalnim uljima.

WET BRUSH Natural Dark drvena četka

Četka, elegantne boje tamnog drveta, potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

13,00 

Reuzel krema za kosu na bazi vode

Pruža lagano do srednje učvršćivanje i namijenjena je svim tipovima kose. Dodaje teksturu i definiciju kod oblikovanja frizure. Ostavlja sjajni finish. Jednostavno se ispire, kosi daje puniji izgled i ima suptilan miris ruma.

12,90 

Skintegra O/P HYDRA krema za lice

Bogatija je i kremastija nasljednica najpopularnije serumske emulzije za naprednu hidrataciju - Hydre B. Namijenjena je isušenoj, gruboj i dehidriranoj koži jer izvanredno hidratizira, omekšava i koži vraća sjaj u jednom jednostavnom koraku.

18,00 

Bocassy contour definition anti age serum za lice

Učvršćuje, hidratizira i podiže kožu. Anti Age serum sa multikorektivnim microbiota kompleksom pruža korekciju definicije kontura kože hijaluronskom kiselinom, wakame algama, probioticima i fosfolipidima. Idealna dob: 45+

36,00 

Skintegra Melt Milk mlijeko za čišćenje lica

Idealan je za osjetljivu, dehidriranu kožu sklonu začepljenjima, te se potpuno ispire ostavljajući ugodan osjećaj na koži. Zato što leži na granici između gela i predčistača može se koristiti kao prvi ili drugi korak čišćenja - ili kao samostalni čistač.

17,50 

Reuzel glina u spreju za kosu

Glina u spreju koja će kosi pružiti “suhi” izgled pun teksture i vrhunski mat finish! Uklanja statički elektricitet, dodaje volumen i može se koristiti na svim tipovima kose.

22,56 
Out of stock

Dr. Brandt DNA transforming pearl serum

Dr. Brandt DNA transforming pearl serum transformirajući je serum formuliran za intenzivno povećanje metabolizma kože, povratak vitalnosti kože, koji održava mladenački izgled kože duže.

WET BRUSH SUGAR SKULLS White rose

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

11,90 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 072

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

LIERAC BODY SLIM koncetrat protiv celulita

Prvi proizvod koji ima trostruko djelovanje za oblikovanje tijela - anti-celulitno djelovanje (protiv narančine kore), učinak protiv opuštanja kože te poticanje drenaže (protiv zadržavanja vode). Vidljivo zaglađuje kožu, potiče tvorbu kolagena, pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedra  

65,03 

Novexpert detox maska s rozom glinom

Vaša je koža poput Vas: ona diše. A zrak nije uvijek čist… Detox Maska djeluje kao tretman kisikom...za svježu i odmornu kožu, u samo nekoliko minuta. 10-minutna ekspresna detox maska, za suhu i osjetljivu kožu

17,84 

Nikel Lift intenzivna krema protiv bora oko očiju

Ova bogata lift anti-age krema za dubinsku njegu protiv bora oko očiju i usana koja ih vidljivo smanjuje i uklanja znakove umora.

39,16 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink četka

Omiljena Fingerbrush Combo četka za raščešljavanje vratila se u pastelnoj Pink nijansi. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

17,20 

WET BRUSH Floral shadow Purple

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Real Techniques Face & Eye Jar Brush Duo

Set od dvije četkice za njegu kože. Sastoji se od četkice za njegu lica te četkice za njegu okoloočnog područja. Svaka četkica sadrži i higijensku čeličnu lopaticu koja pomaže spriječiti prijenos bakterija na kožu i vaše proizvode. Idealno je rješenje za suhu i umornu kožu te neujednačenu strukturu.

18,57 

NOVEXPERT Exfoliator maska i piling s vitaminom C

Ova Maska & Piling za zaglađenu i blistavu kožu osigurava biološki i mehanički piling s anti aging djelovanjem. Aktivno preventira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži.

29,29 

WET BRUSH Original Detangler Terrain Textures Artic Blue

Original Detangler Terrain Textures Artic Blue četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

13,00 

NIKEL SILKY tonik za čišćenje

Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite Silky Anti-Wrinkle Tonerom. Potiče epidermalnu regeneraciju, intenzivno obnavlja, hidrira i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea, daje joj mladenački izgled i sjaj.

26,50 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT matirajući čistač za masnu kožu

Gel čistač za masnu kožu u dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu koja čisti kožu od svih nečistoća i viška sebuma te ostavlja dugotrajan matirajući efekt. Ostavlja osjećaj svježine i ugode na koži.

27,00 

Keratherapy šampon za plavu i sijedu kosu

Šampon formuliran posebno za plavu, sijedu i kosu sa svijetlim pramenovima.

24,02 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY GRAPE SODA četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00