Search
Close this search box.

2022

APIVITA Šampon i gel za tuširanje

Dok nježno čisti, djeluje antiseptički i protuupalno te istovremeno hidratizira kožu i činu ju mekom. Štiti od preuranjenog starenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Vaša kosa i koža su revitalizirani. Ne propustite!

15,13 

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova

Napravite korak dalje od svakodnevnih make-up rutina i isprobajte artist essentials set koji uključuje odabrane alate s inovativnim, višenamjenskim četkicama za detaljnu definiciju i naglašavanje crta lica na jedinstven način.  

31,85 

Apivita Bee Sun Safe mlijeko za lice i tijelo SPF50

Hidratantno mlijeko ultra-svježe teksture idealno za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu.

44,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za sjaj i revitalizaciju kose

Kosi je najpotrebniji sjaj. Za sjaj i revitalizaciju zaslužno je 5 vitamina, eterična ulja naranče, limuna i grejpa te istodobno njihova aroma pomaže poboljšati vaše raspoloženje!

13,70 

Morgan’s čvrsti gel za kosu

Ovo je čvrst gel za sve tipove kose koji će izdržati cijeli dan. Rockabilly baby!

13,94 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 060 Ice Blue

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Morgan’s pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom

Lagana pasta s kojom ćete postići simpatični razbarušeni stil. Morgan's pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom pruža srednje jaku čvrstoću. Baza paste su prirodni pčelinji vosak i ulje jojobe.

11,20 

Max Factor Lipfinity ruž 080 Starglow

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

APIVITA hidratantni gel za područje oko očiju

Višenamjenski serum vodeno gelaste teksture iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni fuzijom  citrusa, irisa,  divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Ekstrakt zelenog čaja smanjuje tamne podočnjake i znakove umora. Savršena podloga prije nanošenja korektora.

22,03 

Lancaster zaštitna krema za lice SPF 50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja. Posebno štiti osjetljivu kožu lica i dekoltea. Razvijena za žene koje traže blistav, sjajan i trajan ten uz očuvanje ljepote svoje kože. Idealna za kožu koja otežano tamni i često gori. Naša najnaprednija zaštita od sunca nalazi se u našoj Sun Beauty kremi za lice SPF50.

37,03 

Keratherapy šampon za suho pranje s keratinom

Keratherapy šampon za suho pranje s keratinom produljuje rok trajanja vašoj feniranoj ili stiliziranoj frizuri!

24,02 

APIVITA hidratantna krema lagane teksture – NOVO!

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože. OIL FREE!!!  

25,08 
WOW PONUDA!

APIVITA Pjena za umivanje za lice i oči maslina i lavanda

Nježno uklanja nečistoće i šminku s lica i područja oko očiju sapunikom i prirodnim česticama. Ne isušuje kožu. Idealna za sve tipove kože.

12,85 

Lancaster zaštitno mlijeko za lice bez ulja SPF50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja.  Čista i eco friendly, ova lagana mliječna tekstura bez ulja, nevidljiva nakon nanošenja, pruža izuzetno senzorno krajnje iskustvo. Vaša koža lica je uljepšana.

49,77 

Keratherapy regenerator za obojanu kosu bez glutena

Keratherapy regenerator za obojanu kosu bez glutena jedinstveno je formuliran kako bi produljio trajanje boje za kosu i pramenova, a ujedno i hidratizirao, obnovio i zapečatio kutikulu.

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light blond gold pearl N8,38

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Max Factor Creme Puff rumenilo 05 Lovely Pink

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

APIVITA Bee Radiant gel krema lagane teksture protiv starenja

Sprječava razvijanje znakova starenja te djeluje protiv umora. Formulirana za mješovitu do masnu kožu s 96% prirodnih sastojaka.

40,35 

APIVITA Pure jasmine gel za tuširanje

Nježno ali dubinski čisti i njeguje. Esencijalna ulja jasmina, nerolija i pačulija podižu raspoloženje i pružaju osjećaj ugode i blagostanja. Vaša koža je meka i podatna.

13,14 

Morgan’s dnevni njegujući fluid za lice

Odlična krema za svakodnevno korištenje koja će vašu kožu učiniti mekom i glatkom. Dodatak arganovog ulja dodatno hidratizira i njeguje kožu.

14,60 

Alterna Caviar Anti Frizz regenerator

Alterna Caviar Anti Frizz regenerator  je luksuzni njegujući regenerator za pranje koji olakšava postizanje mladolikog svilenkastog izgleda i ne čini kosu teškom. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama!!! Kao rezultat korištenja kosa postaje glađa i mekša, a naelektriziran i suh izgled kose smanjuje se do 80 % tijekom sljedeća 72 sata. Vegan.  

46,32 

Morgan’s šampon za dubinsko čišćenje kose

Dubinski čisti. Pogodan za normalnu i masnu kosu. Odstranjuje nečistoće uzrokovane vanjskim utjecajima i zagađenjem. Uklanja naslage proizvoda za stiliziranje i kosu ostavlja svježom, čistom i zdravom. Dodatno obogaćen uljem jojobe koje hrani i njeguje.

12,08 

Max Factor Miracle second skin tekući puder FAIR LIGHT 02

Pripremite se za potpuno blistav i obnovljen ten! Otkrijte Max Factor Miracle Second Skin hibridni tekući puder laganog prekrivanja za prirodan, uravnotežen ten bez mana. Ovaj tekući puder je spoj šminke i njege!

14,59 

Keratherapy kvadratna toplinska četka 45mm

Keratherapy kvadratna toplinska četka 45mm za kreiranje volumioznih, pravilnih valova na kosi. S nano tehnologijom koja daje sjaj kosi. Spriječava statički elektricitet. Indikacijske toplinske trake Kvadratni oblik za jednostavnije zaglađivanje Šiljak na kraju za jednostavnije odjeljivanje

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za obojanu kosu

Želite prirodno održati sjaj i vitalnost boje?  Evo rješenja za vas. Kosa je meka i lagano se raščešljava. U potpunosti je revitalizirana. Eterična ulja lavande i jasmina blagotvorno djeluju na kosu i na vaše raspoloženje. Uživajte!

13,70 

Real Techniques Foundation Blender gusta četkica za lice

Guste, mekane dlačice jednakomjerno nanose i raspoređuju proizvod. Koristiti uz kremaste i tekuće proizvode na području lica, vrata i dekoltea.

17,26 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za svakodnevnu upotrebu

Svakodnevnom upotrebom ovog regeneratora zaštitite vlasište od iritacije. Vaša kosa je podatna, glatka i elastična. Vlasište je zdravo, a prirodni proizvod s kamilicom i medom -  izvrstan je izbor!

13,70 

Keratherapy regenerator za volumen s keratinom

Keratherapy regenerator za volumen s keratinom kreiran je za raščešljavanje, hidratiziranje i sjaj uz nevjerojatan volumen i punoću. Preporuka: najbolje rezultate postignite s Keratherapy šamponom i sprejem za volumen iz iste linije.

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masno vlasište i suhe vrhove

Šampon s koprivom i propolisom regulira prekomjerno izlučivanje sebuma. Daje prirodnu vlažnost kosi, bez otežavanja, što je čini lijepom i zdravom. Njeguje suhe vrhove. Vaša kosa je glatka, podatna i sjajna.

13,70 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 30, 400 ML

Veliko pakiranje, 400 ml! Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

55,08 

APIVITA Rose&pepper anticelulitno ulje za oblikovanje tijela

Potpuno prirodni proizvod koji, uz svakodnevnu primjenu u samo nekoliko minuta, pomaže u borbi protiv celulita i oblikovanju tijela. Ne propustite!

40,08 

Apivita Bee Sun krema za lice protiv mrlja i starenja SPF50 Golden

Baršunasto glatka, nemasna tonirana krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 50 brzo se upija i pruža savršeno glatku i ugodnu kožu. Pruža 2 u 1 djelovanje protiv tamnih mrlja i bora.  

37,03 

Morgan’s gel za kosu za snažno učvršćivanje

Snažan i dugotrajan gel za kosu. Ne masti i ne oštećuje. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,41 
Out of stock

Alterna Caviar Densifying sprej protiv ispadanja kose

Stimulator vlasišta daje kosi veću gustoći u hranjive tvari kako bi kosa bila zdrava i jaka. Stimulira vlasište za bolji rast kose.

WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu very light blond N9,0

Bogat prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do vrhova.

16,14 

Morgan’s mat pasta za kosu srednje čvrstoće

Pasta je srednje jakog učvršćivanja i neodoljivog mat efekta koji kosi daje prirodan izgled. Odličnog mirisa.

11,20 

Apivita Bee Sun Safe losion za dojenčad i djecu SPF50

Hidratantni losion u spreju koji se lako nanosi za zaštitu od sunčevog zračenja kože lica i tijela dojenčadi i djece starije od 1 godine.

32,92 

Facefinity All Day Flawless 3u1 tekući puder 76 Warm Golden

Tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor s multi-tasking formulom visokog prekrivanja. Pruža zaštitu od sunca SPF20. Klizi preko nesavršenosti kože, a ostavlja prirodan mat ten. Ekskluzivna Flexi-hold tehnologija pomiče se zajedno s kožom i tako osigurava cjelodnevni učinak. Otporan na vodu, znoj i dodir!

17,12 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masnu prhut s bijelom vrbom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira i uravnotežuje masnoću vlasišta te uklanja mrtve stanice.

13,70 

APIVITA gel za pranje intimnog područja (dodatna zaštita)

Nježni gel za pranje idealan je za upotrebu kada god se pojave iritacije.  Sprječava rast patogenih mikroorganizama. Prepustite se potpuno prirodnoj zaštiti i njezi. Isprobajte!

20,04 

Apivita Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu

Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.

22,16 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za osjetljivo vlasište s lavandom i medom

Smiruje, hidratizira osjetljivu kožu vlasišta. Smanjuje iritaciju i svrbež. Učinkovito regenerira osjetljiva područja te ih njeguje.

13,70 

Lasting Performance tekući puder 106 Natural Beige

Sjajno prekriva i traje cijeli dan. Lasting Performance tekući puder stvara savršen ten svježeg izgleda. Otporan na dodir.

14,59 

ALTERNA Caviar Multiplying regenerator za volumen kose

Njegujuća emulzija bez sulfata njeguje od korijena do vrhova te hrani,štiti tanku i finu kosu. Kosi donosi dodatnu vlagu bez dodatne težine te daje veći volumen. Osigurava dodatni volumen i uravnotežuje razinu vlage u vlaknu kose te štiti boju kose

46,32 

Lancaster Golden Tan Maximizer losion nakon sunčanja

Volite svoj Lancaster zlatni preplanuli ten? Što ako ga možete produžiti za beskrajnu ljetnu senzaciju? Naš Golden Tan Maximizer After Sun losion produžuje preplanulost do mjesec dana i trenutno smiruje kožu izloženu suncu.

54,81 

APIVITA micelarna voda s ružom i medom

Sastoji se od 99% prirodih sastojaka. Uklanja šminku i nečistoće, daje dodatnu zaštitu od onečišćenja i umiruje kožu pomoću meda i ruže.

16,06 

Morgan’s pomada za stiliziranje za visoki sjaj (black)

Pomada ne sadrži klasična bojila koja oštećuju kosu. Pruža visoki sjaj uz lagan učvršćujući učinak. Za sve tipove kose.

16,72 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 030 Brown

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Real Techniques višekratni jastučići za uklanjanje

Rt višekratni jastučići od meke tkanine za brzo i jednostavno uklanjanje nečistoća i ulja s lica. Pravilnim uklanjanjem šminke osiguravate svježu podlogu koja je spremna za nadolazeće šminkanje.

14,59 
Out of stock

APIVITA Boja za kosu dark brown red N6,56

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

APIVITA Crni gel za čišćenje lica s propolisom i aktivnim ugljenom

Proizvod ima 97% prirodnih sastojaka, a pomoću aktivnog ugljena i propolisa čisti, uklanja šminku i nečistoće te daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja.

16,06 

Real Techniques četka za rumenilo

Mekana i nježna četkica za rumenilo koju je moguće koristiti višenamjenski - za pudere u prahu. Koristiti ju za nanošenje boje na obraze i isticanje kontura lica.

17,26 

Alterna Caviar Repair duo za oštećenu kosu

Pripremili smo Vam Alterna Repairx proizvode kako biste lakše mogli dobiti sve ono što Vam je potrebno za oporavak kose i povrat sjaja. Dobitna kombinacija za brži oporavak kose. ALTERNA CAVIAR RESTRUCTURING ŠAMPON ZA OBNOVU KOSE - Alterna CAVIAR RESTRUCTURING REGENERATOR ZA OBNOVU KOSE 

75,65 

APIVITA Krema protiv bora za lice i oči

Eliminirajte znakove umora i bore na vrijeme uz pomoć prirode. Vaša koža je hidratizirana, sjajna i zaglađena. Isprobajte!

44,99 

Max Factor Lipfinity ruž 090 Starstruck

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Apivita Bee Sun Safe krema za lice protiv mrlja i starenja SPF50

Krema za lice baršunaste teksture, idealna za zaštitu protiv tamnih mrlja i starenja kože tijekom boravka na suncu, a pogodna je i za osjetljivu kožu.  

37,03 

Apivita Bee Sun Safe umirujuća gel-krema za lice i tijelo

Hidratantna gel-krema za umirenje kože lica i tijela nakon izlaganja suncu. Hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj hlađenja kože

19,11 

Keratherapy kvadratna toplinska četka 32mm

Keratherapy kvadratna toplinska četka 32mm za kreiranje volumioznih, pravilnih valova na kosi. S nano tehnologijom koja daje sjaj kosi. Spriječava statički elektricitet. Indikacijske toplinske trake Kvadratni oblik za jednostavnije zaglađivanje Šiljak na kraju za jednostavnije odjeljivanje

22,03 

APIVITA Gel za pranje ruku

Grejp i propolis, u ovom gelu, odlična su kombinacija za cijelu obitelj. Nježno čisti, njeguje i hidratizira vaše ruke. Isprobajte!

10,22 
WOW PONUDA!

APIVITA Losion protiv ispadanja kose

Proizvod koji je zahvaljujući potpuno holističkom pristupu učinkovit u borbi protiv gubitka kose. Sprječava, smanjuje i odgađa gubitak kose. Ovaj novi, jedinstveni kompleks APIVITA laboratorija s organskim pasjim trnom, prava je super hrana za kosu. Isprobajte!

35,99