Search
Close this search box.

2023

PUPA tekući puder Made to last 040

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 
Out of stock

Lierac Premium Anti – age bogata krema za suhu kožu

Lierac Premium Anti - age bogata krema za suhu kožu svojim glamuroznim sastavom od rijetkog ekstrakta crnog cvijeta brzo i efikasno smanjuje i one najdbulje bore na vašoj koži, ožiljke, ujednačava ten te čini vašu kožu svilenkasto glatkom.

Nikel hidris intezivna hidratantna krema

Nikel hidris je vrlo bogata hidratantna krema s maksimalnim udjelom aktivnih komponenti stvara "spremnike vlage" u stanicama kože dajući koži punoću i podatnost brišući znakove umora i starenja.

52,96 

PUPA ruž za volumen usana 401

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Manuela Picard Sensitive Skin Peel Off maska

Maska za smirivanje crvenila i hidrataciju sadrži ekstrakt pulpe i sjemenki crnog ribiza. Predivan miris crnog ribizla, daje umirujući osjećaj svim osjetilima, a osjetljivoj koži vraća elastičnost i osjećaj smirenosti i ugode

49,00 

TRIPOLLAR STOP VX GOLD anti-aging uređaj za lice

Oprosti se od bora i opuštene kože s najluksuznijim uređajem ikad. S 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem, ovaj uređaj je najbolje što možeš izabrati za uklanjanje znakova starenja. Algoritam TRIPOLLAR GOLD uređaja osigurava najosobniji tretman, pružajući tebi najprimjereniju temperaturu za najbolje rezultate. 24-karatno zlato u ovom ekskluzivnom uređaju, osim što dodaje dašak luksuza tretmanu, služi i kao vodič, koristeći u potpunosti tri tehnologije TRIPOLLAR STOP VX GOLD-a.

991,44 

Reuzel WooD & Spice duo travel kit

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

29,70 

PUPA ruž za volumen usana 100

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

WET BRUSH detangler plus black četka

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koje su proveli hrvajući se i plačući i nema više straha od raščešljavanja…  Lagana i jednostavna za uporabu, Wet Brush četka neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi.

11,00 

WET BRUSH Flex Dry Coral Ombre četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža bogata je, koncentrirana krema koja njeguje, hidratizira i štiti suhu kožu ruku. Njezina obnavljajuća i zaštitna svojstva ruže i ulja iz sjemenki suncokreta organskog porijekla pružaju rukama potrebnu njegu i zaštitu.

17,12 

Perricone MD multifunkcionalna noćna maska za lice i vrat

Ovaj proizvod koristite kako bi minimalizirao pojavu bora, finih linija i prvih znakova starenja. Izjednačava, zaglađuje uz pomoć vrlo snažnih sastojaka koji potiču prirodni proces regeneracije. Vrlo bogat hidratantnim sastojcima, revitalizira potrebitu kožu i pruža joj elastičnost i sjaj. Umiruje i djeluje blago, a dubinski hidratizira i osvježava kožu dok vi spavate.

102,00 

Steampod 3.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Za svaku ženu koja teško kontrolira svoju kosu ili koja brzo želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto. SteamPod 3.0 ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema. Efikasan i ergonomičniji no ikad. Profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.

284,00 

Reuzel extreme siva pomada za kosu

Od 1 do 10, ova pomada iz uvršćivanja ima 11. Dosad najsnažnija pomada za kosu iz Reuzela koja bez problema drži cijeli dan. Kao i sve Reuzel pomade iz kolekcije, nema bojazni da će te ponovnim nanošenjem, recimo sredinom dana, uništiti frizuru. Baš suprotno! Miriši fenomenalno i lako se ispire bez da guši vlasište.

23,23 

NIKEL SUN PROTECT krema za lice 30SPF

SUN PROTECT face cream SPF 30 je lagana krema, nježne teksture, pogodna i za najosjetljiviju kožu. Idealna je svakodnevna zaštita kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i zagađenjem. Lako se razmazuje bez ostavljanja masnog traga, ostavljajući kožu hidratiziranom i mekom.

26,50 

Bocassy New skin Master Mind serum i filler

NEW SKIN – nova Bocassy linija koja se primarno fokusira na zaštitu, stimulaciju i poticaj prirodnih kožnih faktora rasta (EGF). Pioniri smo ovog potpuno novog, rastućeg trenda u anti-aging industriji te smo, kao i uvijek, krenuli hrabro još korak naprijed stvorivši liniju proizvoda koju kožu zrelu resetiraju i restrukturiraju inteligentnim sastojcima, ublažavajući pritom vidljive bore. Stimulacija faktora rasta u koži u konačnici rezultira brzom rekuperacijom, tj. stvaranjem nove, mlade kože.

37,00 

PHYTO Phytokeratine obnavljajuća maska za oštećenu kosu

Obogaćena biljnim keratinom nove generacije, sličnom prirodnom keratinu kose, ova kremasta maska intenzivno obnavlja i popravlja oštećenu i lomljivu kosu, oslabljenu svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, zaglađivanjem…).

26,01 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Blue

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

WET BRUSH Sweet treats Unicorn – midi četka

Midi Detangler model nježno raščešljava zapetljane čvorove, bilo na suhoj ili mokroj kosi bez grubog i bolnog povlačenja. Ovaj model je zahvaljujući svojem dizajnu posebno privlačan i djeci, a svojom srednjom (midi) veličinom sjajan je i za putovanja.

7,90 

Dr Brandt mikrodermoabrazija piling za lice

Dr. Brandt piling za mikrodermoabraziju je revolucionarna formula dizajnirana kako bi što bolje oponašala ordinacijsku mikrodermoabraziju (piling) koja otklanja mrtve stanice kože i omogućava bolju apsorpciju ostalih proizvoda za kožu. Kožu čini mekanom i blistavom.

99,90 

PUPA Maskara Vamp 301 Electric blue

Ova maskara za volumen revolucionarna je u performansama i formuli. Želiš li pune, guste trepavice s dramatičnim lookom poput umjetnih trepavica - Vamp! maskara je ona koju tražiš. Tekstura je kremasta s restrukturirajućim svojstvima i spiralnom četkicom zbog čega možeš nadograđivati slojeve dok ne dobiješ trepavice kakve želiš. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

WET BRUSH Original Detangler Terrain Textures Gravel

Original Detangler Terrain Textures Artic Blue četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

13,00 
Out of stock

ALTERNA Caviar Repair anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Repairx anti-aging sprej za kosu multivitaminski je sprej za zaštitu od topline. Štiti oštećenu kosu tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje kose) do 232 ºC.

Skintegra Lunar serumski koncetrat

Serumski koncentrat čija je uloga dodatna hidratacija i zaglađivanje svakog tipa i stanja kože, a posebno dehidrirane i umorne kože koja pokazuje znakove starenje.

16,00 

Hårkontroll regenerator za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Skintegra Sphynx gel krema za područje oko očiju

Tretmanska gel-krema za njegu isušenog i osjetljivog područja oko očiju bogata vitaminima, antioksidansima. Namijenjena je preventivnoj i korektivnoj njezi svih tipova kože.

23,76 

LIERAC Dioptipoche gel protiv natečenosti područja oko očiju

Gel protiv podbuhlosti ispod očiju koji umanjuje natečenost, podočnjake i zaglađuje područje oko očiju.

32,00 

Nikel balzam za pete i stopala

Dubinski vlaži i regenerira kožu. Djeluje na odstranjivanje mrtvih stanica kože (zadebljanja na peti i stopalu). Pogodna i za njegu osjetljive kože i za njegu dijabetičara. Trenutačno se upija.

7,83 

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Skintegra CLARION 2% BHA gel čistač protiv začepljenih pora

Za mnogo ljudi, začepljene se pore i akne ne zaustavljaju na licu već često zahvaćaju dekolte i leđa. Koža tijela sklona upalama jednako je zahtjevna kao i koža lica. Zato je razvijen CLARION 2% BHA čistač koji će podržati vašu kožu lica i tijela. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože.

18,50 

Lierac pjena za čišćenje lica

Pjena za čišćenje lica nježne formule koja učinkovito uklanja nečistoće i šminku s lica. Njeguje mikrobiom kože.    

19,90 

Dr Brandt krema za lice s hijaluronskom kiselinom

Ova krema vlaži kožu te joj daje volumen i vrlo ciljano djeluje na područje lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena. Trenutno smanjuje pojavu mimičkih bora. Pomaže koži u stvaranju prirodne hijaluronske kiseline. Savršena kao podloga za šminku. Za više detalja kliknite na opis proizvoda.

75,12 

WET BRUSH četka za kosu Disney Frozen Olaf

Predstavljamo vam suradnju godine između brenda  Wetbrush & planetarno popularnog Disneyja  koji su se ove godine udružili i kreirali čak dvije  limited edition kolekcije Wetbrush četki! Odaberite vašu omiljenu između 2dostupne četke: Anna, Olaf

14,60 

Skintegra Hyperdew maska za lice

Napredna hidratacijska maska s učinkom ujednačavanja kože. Namijenjena je svim tipovima kože, a ponajviše koži koja je sklona dehidraciji te neujednačenom tenu. Idealna je i za korisnike koji žele multifunkcionalan proizvod jer koži pruža hidrataciju, ujednačavanje tona, korekciju nepravilnosti te preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja.

22,43