Tom Ford Grey Vetiver parfem za muškarce

Tom Ford Grey Vetiver parfem za muškarce, 50 ml

Korisnička ocjena: 5.00 od ukupno 5 (1 korisnika)

Vrlo tradicionalan muški miris koji strastveno obožavaju žene. Vrlo muževan i zavodljiv muški parfem nastao na osnovi drvenih nota i vetivera, a u srcu su aromatizirani začini. Prate ga note luksuznog citrusa. Ovaj miris zadovoljit će svakog profinjenog gospodina pa predstavlja i idealan poklon. Ekskluzivno u WOW Junkie trgovini. Garantiramo originalnost proizvoda!

 

690,00 Kn

Dodatne informacije

Brand

Veličina

50 ml

Opis

Tom Ford lansirao je Grey Vetiver 2009. godine, a godinu nakon za njega mu stiže prestižna nagrada The Fragrance Foundation u muškoj kategoriji Luxe.

Miris se otvara citrusnim notama zimskog limuna, grejpa, bergamota i cvijeta naranče. Oživljen je privlačnom toplinom i pojačanim svježinom, hladna priroda vetivera otkrivena je novim dimenzijama u ovom citrusno – drvenom mirisu. U srcu su aromatični tonovi bosiljka sa Tajlanda zajedno sa korijenom irisa, položeni na bazu vetivera, ambernog drveta, hrastove mahovine i mošusa.

Kreator citrusno – drvene kompozicije je Harry Fremont, parfemska kuća Firmenich.

Recenzije (1)

1 recenzija za Tom Ford Grey Vetiver parfem za muškarce, 50 ml

  1. Ocjenjeno 5 od 5

    Sjajan miris koji koristim godinama. Ozbiljan i nekako manly. Idealan jer dugo traje. Dostava je bila u roku, svaka čast.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.