Reuzel krema za njegu brade i kožu lica

Reuzel krema za njegu brade kože i lica za sve tipove kože. Iz brade uklanja neugodne mirise daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje. Krema stiže iz ruku profesionalaca Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

101,00 Kn

Dodatne informacije

Brand

Veličina

35 g

Wow factor

Osim brade njeguje i kožu ispod brade kako bi bila hidratizirana i meka.

Opis

Reuzel krema za njegu brade i kožu lica brzo upija te bradu čini urednom i oblikovanom. Osim što je bitno brinuti o svojoj bradi bitno je i brinuti o svojoj koži ispod nje. Ova Reuzel krema hidratizira bradu i kožu kako bi lice izgledalo svježe. Kod početničkih brada smanjuje iritaciju i potiče rast gušće brade.

Kako koristiti Reuzel kremu za njegu brade?

Zagrijte dlanove trljajući ih. Kažiprstom odredite idealnu količinu kreme (ovisno o bradi, količina bi trebala odgovarati kuglici veličine zrna graška) te protrljajte rukama i nanesite na bradu. Pričekajte nekoliko sekundi da se krema upije i lagano posuši, a zatim počešljajte. Prije nanošenja osušite bradu.

Reuzel krema za njegu brade kože i lica namijenjena je svoj gospodi koja drži do svoje brade ili brka. Iz brade miče neugodne mirise daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Reuzel krema za njegu brade i kožu lica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.