1 EUR = 7,53450 HRK

Zatvori
Zatvori
Zatvori

Profusion Cosmetics Sparkle paleta sjenila za oči

8,50  (64,04 kn)

Profusion Sparkle paleta sadrži 15 sjenila jesenskih boja. Teksture sjenila su mat i shimmer finisha, a boje su visokopigmentirane i lako se blendaju. Profusion Sparkle paleta idealna je za prekrasne nude izglede tijekom cijele godine.

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Besplatnu dostavu poklanjamo za kupovinu iznad 50 EUR. Dostavna služba je GLS. Nakon narudžbe na mail stiže informacija o dolasku paketa.

Pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Prihvaćamo povrat o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije oštetio odnosno utjecao na ispravnost/nedostatak robe.

Platiti možete: a) gotovinom po preuzimanju kada paket stigne na vaša vrata b) karticama/na rate (uzmite u obzir da broj rata ovisi o vašoj kartici i ugovoru s kartičarom) ili c) direktnom bankovnom transakcijom. Za naplatu koristimo napredni zaštićeni sustav WsPay.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Opis

Profusion Cosmetics Sparkle paleta sjenila za oči sadrži 15 sjenila jesenskih boja. Teksture sjenila su mat i shimmer finisha, a boje su visokopigmentirane i lako se blendaju. Profusion Sparkle paleta idealna je za prekrasne nude izglede tijekom cijele godine.

UPOTREBA Profusion Cosmetics Sparkle paleta sjenila za oči

  • Klasična četkica služi za bojenje cijelog kapka, najčešće za nanošenje neutralnih sjenila, koja služe kao podloga. Dok su koso rezane četkice idealne za izvlačenje preciznih linija. Pomoću njih ćeš najlakše kreirati
  • Meke, pufaste četkice su idealne za neutraliziranje oštrih linija između sjenila, točnije za blendanje.
  • Četkice s kratkim dlačicama su savršene za nanošenje pigmentiranih sjenila.
  • Prirodne se uglavnom koriste za nanošenje sjenila u prahu, a sintetičke za kremasta sjenila, kao i primer za oči.

Sastojci:

  • mica, talc, magnesium stearate, kaoline, smectite clay, oranosilicone resin, silica fumes, mineral oil, 2-phenoxyethanol, fd&c yellow no.6 aluminum lake, fd&c red no.40, yellow iron oxide, black iron oxide, red iron oxide, titanium dioxide

 

Dodatne informacije

brand

Profusion Cosmetics

velicina

10g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Profusion Cosmetics Sparkle paleta sjenila za oči”

zaokruži rutinu ovim proizvodima