1 EUR = 7,53450 HRK

Zatvori
Zatvori
Zatvori

Marvis Whitening mint pasta za izbljeljivanje

9,42  (70,97 kn)

Vrlo snažan užitak i svježina mente koja doprinosi ugodnom okusu, osvježava dah i održava svježinu. Istovremeno, kombinacija sastojaka u formuli pomaže izbjeljivanju te uklanjanju zubnih naslaga, plaka i kamenca. Štiti na duže staze.

SKU: 8004395111718 Kategorija:

Besplatnu dostavu poklanjamo za kupovinu iznad 50 EUR. Dostavna služba je GLS. Nakon narudžbe na mail stiže informacija o dolasku paketa.

Pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Prihvaćamo povrat o svom trošku ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije oštetio odnosno utjecao na ispravnost/nedostatak robe.

Platiti možete: a) gotovinom po preuzimanju kada paket stigne na vaša vrata b) karticama/na rate (uzmite u obzir da broj rata ovisi o vašoj kartici i ugovoru s kartičarom) ili c) direktnom bankovnom transakcijom. Za naplatu koristimo napredni zaštićeni sustav WsPay.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Opis

Marvis Whitening mint pasta za izbljeljivanje proizvedena tradicionalnim proizvodnim postupcima kako bi se postigla bogatija nota i bolje izbjeljivanje. Menta doprinosi ugodnom okusu, osvježava dah i održava svježinu. Istovremeno, kombinacija sastojaka u formuli pomaže uklanjanju zubnih naslaga, plaka i kamenca, te štiti na duže staze.

Dodatne informacije

brand

Marvis

velicina

8,5 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Marvis Whitening mint pasta za izbljeljivanje”

zaokruži rutinu ovim proizvodima