BeautyBlender_Blendercleanser_Solid_sredstvo_za_čišćenje
beautyblender original pink
BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje

BeautyBlender Original pink i BlenderCleanser Solid

Korisničke ocjene: 5.00 od ukupno 5 (6 korisnika)

BeautyBlender ORIGINAL pink je mala spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. BeautyBlender ORIGINAL pink ružičasta je senzacija kojom je sve započelo i BlenderCleanser Solid sapunčić za čišćenje u ovom paketu su zajedno.

175,00 Kn

Nema na zalihi

Wow factor

Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, a jedna od njih je i Best of Beauty Allure Awards 2014. Blendercleanser solid super je za putovanja jer je u krutoj formi, pa nema brige da će se razliti ili da ćete ga morati predati kontroli pri ulasku na avion. Ekskluzivno u našoj trgovini! 🙂

Opis

BeautyBlender ORIGINAL pink i BlenderCleanser Solid u jednom paketu.

BeautyBlender ORIGINAL pink mala je spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (ili miješanje) make-upa na najnedostupnijim mjestima. Čini to posve neprimjetno zbog specijalnog materijala koji se prilagođava konturama lica, ne upija make up i tako ga zapravo štedi.  Uštede koje se postižu ovom spužvicom potvrdile su brojne žene na blogovima i forumima. BeautyBlender koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate. BeautyBlender ORIGINAL pink ružičasta je senzacija kojom je sve započelo, njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih.

Blendercleanser solid uklanja razne nečistoće s vaše BeautyBlender ORIGINAL spužvice. On uspješno čuva spužvicu dok je istovremeno čisti ostavljajući nježan miris lavande.

Klikni i saznaj više: Kako očistiti svoj beautyblender.

Recenzije (6)

6 recenzija za BeautyBlender Original pink i BlenderCleanser Solid

 1. Ocjenjeno 5 od 5

  To je to, spužvica nad spužvicama #myprecious

 2. Ocjenjeno 5 od 5

  Savršeno za nanošenje tekućeg pudera. Bolje od bilo kojeg kista!

 3. Ocjenjeno 5 od 5

  Uvijek sam se pitala je li vrijedno tih novaca…i stvarno JE! Više neću koristiti svoju četkicu za tekući puder pa čak ni onu za korektor,a vjerojatno će poslužiti i za setiranje spomenutog korektora.Odlična usluga i brza dostava!

 4. Ocjenjeno 5 od 5

  Pa ta mala spužvica je stvarno super!

 5. Ocjenjeno 5 od 5

  Dakle Beauty Blender je savršenstvo od spužvice jedna od najboljih koje sam koristila, tako mekana, tako se jednostavno nanosi make-up s njome… naprosto sam oduševljena njome… ambalaža je praktična zbog sušenja beauty blendera, a čisćenje BlenderCleanser je vrlo jednostavno i očisti se vrlo brzo…… vrh vrhova nema bolje!!!

 6. Ocjenjeno 5 od 5

  Znači, ova spužvica je savršenstvo! Osvojila me nakon prvog korištenja i sve sam kistove odmah pospremila u ladicu :). Mislim da ću si svakako naručiti još jedan.
  Također sve pohvale i za brzu i jednostavnu suradnju.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.