Search
Close this search box.

2023

John Masters Organics šampon za suhu kosu od noćurka 473 ml

MAXI pakiranje šampona! Izrazito pogodan i za obojenu, suhu i oštećenu kosu kojoj će vratiti zdravlje i sjaj. Ulje noćurka bogato je gamalinoleiskom kiselinom koja na prirodan način djeluje kao blokator DHT-a: hormona kojemu se pripisuje krivica za mušku nasljednu ćelavost i tako rješava problem opadanja kose izazvan lošom prokrvljenosti korijena kose.

42,34 

Keratherapy korektor za sijede korijene Crvena

Keratherapy korektor za sijede korijene privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 

Lierac Arkeskin mlijeko za tijelo

Formuliran s 93% sastojaka prirodnog porijekla, losion za tijelo za menopauzu ispravlja vidljive znakove menopauze na koži: suhoću, gubitak čvrstoće i tonusa. Posebno razvijen za žene koje prolaze kroz menopauzu, njegova lagana, hranjiva tekstura ostavlja ugodan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja. Testiran pod ginekološkom i dermatološkom kontrolom.    

64,90 

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem

Serum za bore oko očiju sa smiljem; ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

11,30 

Reuzel balzam za njegu brade i kožu lica

Gospodo, brinite o svojoj bradi kako bi bila zdrava i izgledala stalno sjajno. S time će vam pomoći Reuzel Beard balzam koji omekšava bradu, održava je hidratiziranom i istodobno se brine o koži ispod nje. Uz to, sprječava svrbež kože, a njegov muževni drvenasti miris oduševit će vaša osjetila.

15,53 

Perricone MD NO Makeup sredstvo za skidanje šminke, travel size

Gel koji temeljito čisti, uklanja šminku i priprema kožu za daljnju njegu ostavljajući je mekom i pomlađenom. Posebno pogodan za kožu sklonu masnoći i mješovitu kožu.

19,00 

NIKEL SILKY pjena za čišćenje

Revitalizirajuća pjena za čišćenje formulirana s umirujućim biljnim sastojcima za nježno čišćenje, pročišćavanje i obnavljanje vašeg tena.

18,00 

Perricone MD tretmanski piling za lice bez ispiranja

Engl.: No Rinse Exfoliating Peel, piling obnavlja kožu te joj ne šteti niti uzrokuje iritacije i crvenila. Sastojci uspostavljaju prirodni PH balans kože. Dokazano ubrzava obnovu stanica kože i ciljano uklanja mrtve stanice čineći kožu zdravijom, blistavijom i mlađeg izgleda. Kombinacija sastojaka posvjetlit će i i zagladiti kožu. Vrlo lagan i jednostavan za primjenu. Ne sadrži parabene.  

61,00 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Mint

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Novexpert Omega SOS maska za suhu kožu

Ako vam je koža godinama suha i puna ljuskica nalik krokodilske kože ili samo tražite proizvod za njegu suhe kože nakon skijanja ili surfanja, SOS maska odabir je za vas! U srcu formule, Novexpert spaja dva blaga iz prirode!

31,64 

Novexpert Trio-Zinc gel pjena za čišćenje lica

Može li sredstvo za čišćenje kože djelovati i kao tretman protiv akni? Kliničke studije neupitno su dokazale takav učinak Trio Cink gela za umivanje iz Novexpert-a.  100% prirodni sastojci. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka koje su formulirali liječnici. Hipoalergeni. Nema kontraindikacija za trudnice i dojilje. Proizvedeno u Francuskoj.Vegan. Ne iritira, nije agresivan te ne isušuje kožu.

19,19 

PUPA True Lips – Contour olovka za usne

Contour olovka za usne intenzivnih boja. Olovka za savršeno iscrtane i definirane usne s ultra-pigmentiranom bojom. Dvostruki način korištenja: samostalno za sofisticiran i definiran mat look ili ispod ruža kao baza i barijera. Formula je mekana i glatka te se olovka lako koristi. Spužvasti aplikator na drugom kraju olovke pomaže u blendanju i ujednačava nanos. Sadrži vitamine E i C s antioksidativnim svojstvima te ulje sjemenki pamuka s njegujućim svojstvima.  

15,99 

Manuela Picard SOS Cleanser

SOS prah ili pjenu za čišćenje koristimo za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, iritaciji, aknama i nečistoj koži.

22,00 

PUPA Extreme Blush Duo rumenilo 130

Dvije boje i dva različita efekta. S Extreme Duo rumenilom zaista ćeš se zarumenjeti. Koristi ih samostalno ili zajedno i kreiraj efekt i boju po svojoj volji. Tamnija nijansa savršena je za oblikovanje i dodavanje dimenzije lica, a svijetlija kao rumenilo i highligter za vraćanje punoće i svježine.

21,99 

WET BRUSH Flex Dry Purple četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za masnu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i uz pomoć voćnih enzima i BHA kiselina. Smanjuje vidljivost nedostataka na koži, balansira i potiče prirodnu regulaciju sebuma. Lagana, tekuća tekstura omogućuje brzo upijanje bez ostataka proizvoda na koži.

30,00 

Keratherapy regenerator za plavu i sijedu kosu

Regenerator formuliran posebno za plavu, sijedu i kosu sa svijetlim pramenovima.

24,02 

LIERAC roll-on antiperspirant za muškarce

Izuzetno učinkovita formula protiv znojenja: kontrolira vlagu i miris 48 sati, a povrh toga pruža i trajan osjećaj svježine, bez ostavljanja tragova na odjeći.

16,90 

Dr Brandt Hidratantna energizirajuća gel krema

Udarno osvježenje kože pod stresom! Naša inovativna formula posebno je dizajnirana za hidrataciju i vlaženje vaše kože, ostavljajući vam blistav ten mladenačkog izgleda.

59,00 

Olivia Garden Combo Amour Pearl pink četka za kosu

Najprodavanija Olivia Garden četka raščešljava sve tipove kose bez čupanja i lomljenja! Savršena je za održavanje zdravlja kose jer zbog kombinacije prirodnih i umjetnih iglica distribuira prirodna ulja duž kose čime ističe prirodan sjaj, a istovremeno masažom stimulira vlasište. Ova četka je savršen završni touch kod oblikovanja kose!

17,20 

PHYTO Phytopolleine ulje za stimulaciju vlasišta

Botanički tretman za sva vlasišta koji djeluje protiv ispadanja kose, pročišćava i regulira višak sebuma, prhuti ili iritacije.

34,91 

NIKEL SILKY krema za lice

Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože

23,85 

Reuzel pjena poslije brijanja

Pjena za njegu kože poslije brijanja. Točnije, ovaj proizvod nanosite poslije brijanja, a prije nanošenja bilo kojeg drugog after shave proizvoda jer sužava pore i zaglađuje kožu. Što je astringent (ako vas to buni u nazivu) pročitajte u detaljnom opisu proizvoda.

14,60 

PHYTO Phytocolor zaštitna maska za njegu obojane kose

Obojanoj kosi često je potrebna intenzivna hidratacija kako bi željena nijansa ostala postojana. Vaša će kosa nakon korištenja ove maske biti nahranjena, sjajna i svilenkasta na dodir.

26,01 

Nikel Nutris intezivna hidratantna krema

Bogata hranjiva krema za intenzivnu njegu suhe i osjetljive kože.  Pravi užitak za vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje. Bore su vidljivo izglađene. Obnovljena je epiderma. Koža je relaksirana, zaštićena od štetnih utjecaja okoline, baršunasto meka i blistava.

52,96 
Out of stock

Lierac Premium Anti – age bogata krema za suhu kožu

Lierac Premium Anti - age bogata krema za suhu kožu svojim glamuroznim sastavom od rijetkog ekstrakta crnog cvijeta brzo i efikasno smanjuje i one najdbulje bore na vašoj koži, ožiljke, ujednačava ten te čini vašu kožu svilenkasto glatkom.

Nikel vitamin E BIO antioksidans ulje

Vitamin E pridodan ulju pasiflore i jojobe daje koži svježinu i brani stanice od oštećenja. Poboljšava teksturu kože i hidratizira kožu kako bi bila sjajna i svježa.

12,69 

John Masters Organics šampon za oštećenu kosu med hibiskus

Za iznimno oštećenu kosu! Česta bojanja, odlasci na tretmane, vanjske utjecaje da i ne spominjemo mogu vašu kosu pretvoriti u beživotnu slamu. Doslovce. Ovaj šampon promijenit će to i kosi dati prijeko potrebnu snagu i život. Svakom upotrebom kosa će biti snažnija, čvršća i zdravija. Ne sadrži sodium lauryl sulfate i odličan je za bojanu kosu.

37,03 

Nikel eliksir protiv bora

Najprodavaniji koncetrat protiv bora intenzivni eliksir s 12 biljaka koncentrat je 100% prirodnih ulja i čistih esencija. Sadrži izvanredna svojstva protiv starenja.

26,41 

Dr. Brandt Pores no more primer luminizer

Dr. Brandt Pores no more primer luminizer  za blistav izgled kože donosi prirodni blistavi sjaj, dok zaglađuje pore i nepravilnosti za lijepo osvijetljeni besprijekoran ten. Može se upotrijebiti sa šminkom ili sam za savršen izgled bez šminke. Ovaj iluminirajući temeljni premaz osvjetljava pore za besprijekoran prirodno sjajniji ten koji se može nositi sa ili bez šminke.

46,98 

Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana

Skvalan je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Laički rečeno, koža je manje jedra, pojačano isušena i beživotna. Skvalan je tada poželjno nadomjestiti koži jer je on na (sebumu bioidentičan) način vlaži i hrani te omekšava, oprksrbljujući je dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom.

11,85 

Nikel bogata hidratantna krema sa smiljem

Krema bogate teksture, pravi užitak za vašu kožu koju savršeno vlaži, hrani, štiti, pomlađuje. Za sve tipove kože, odlična je podloga za make-up.

19,78 

Nikel hidris intezivna hidratantna krema

Nikel hidris je vrlo bogata hidratantna krema s maksimalnim udjelom aktivnih komponenti stvara "spremnike vlage" u stanicama kože dajući koži punoću i podatnost brišući znakove umora i starenja.

52,96 

Reuzel šampon za čišćenje i piling kose i vlasišta

Reuzel šampon za čišćenje kose i vlasišta djeluje kao peeling i kao šampon što znači da uklanja dodatke i nečistoće na kosi i tjemenu dok djelovanje šampona kosu njeguje i čini je mirisnom.

18,98 

DAVINES ENERGIZING Tretman za vlasište i jačanje tanke kose

DAVINES ENERGIZING Tretman za vlasište i jačanje tanke kose povećava promjer dlake od prve aplikacije. Obogaćen HAIR ENERGY kompleksom za tonirano vlasište i zdravu i snažnu kosu. Ne sadrži parabene. povećava gustoću i jačinu kose aktivira djelovanje korijena kose Upotreba DAVINES ENERGIZING Tretman za vlasište i jačanje tanke kose Nanijeti na vlasište, lagano utrljati dok […]

37,69 

NOVEXPERT Micelarna otopina s hijaluronskom kiselinom

Ova micelarna otopina obogaćena je čistom hijaluronskom kiselinom, broj jedan molekulom u borbi protiv starenja. Uklanja nečistoće, višak sebuma, mrtve stanice i ostatke šminke s lica, usana i očiju.

22,10 

Skintegra Hyperdew maska za lice

Napredna hidratacijska maska s učinkom ujednačavanja kože. Namijenjena je svim tipovima kože, a ponajviše koži koja je sklona dehidraciji te neujednačenom tenu. Idealna je i za korisnike koji žele multifunkcionalan proizvod jer koži pruža hidrataciju, ujednačavanje tona, korekciju nepravilnosti te preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja.

22,43 

John Masters Organics dnevni hranjivi šampon

Formula visoke učinkovitosti John Masters Organics čisti i hidratizira kosu bogatom pjenom bez sulfata. Ovaj dnevni šampon sadrži ulja geranija i citrusa za ravnotežu proizvodnje masnoće vlasišta i poticanje zdravog rasta kose. Ulje sjemenki brokule bogato vitaminima zaglađuje i jača pramenove, ostavljajući pramenove blistavog sjaja. Izvrstan za sve tipove kose, uključujući i obojenu kosu.

22,43 

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum za njegu koji uklanja vidljive znakove starenja i potpomaže regeneraciju stanica.

145,07 

Dr Brandt koncentrat protiv tamnih mrlja

Ciljano uklanja i smanjuje postojeće hiperpigmentacijske mrlje (mrlje od akni, sunca, staračke pjege, melasme…)

79,00 

PUPA ruž za usne I´M Matt 070

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Lierac miceralna voda

Pogodna je za sve tipove kože. Nježno čisti i uklanja sve tipove nečistoća i šminku. Idealna za uklanjanje SPF-a s lica.    

19,90 

Skintegra Superba C intezivni serum

Nježna, delikatna i brzoupijajuća tekstura omogućuje maksimalno učinkovitu, dubinsku apsorpciju aktivnih sastojaka. Proizvod je pakiran u specijalnu staklenu ambalaži koja blokira UV zračenje, što je od iznimne važnosti za proizvod poput vitamin C seruma koji je osjetljiv na svijetlo.

26,50 

Max Factor Colour Elixir ruž za usne 020 Burnt Caramel

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Keratherapy Keratin regenerator za obnovu kose

Novi regenerator iz Keratin Fixx linije u kombinaciji sa Fixx šamponom instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva boju kose te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna.

24,02 

WET BRUSH Flex Dry Holiday Red Glitter četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Reuzel Clean/Fresh serum za bradu

Učinite svoju bradu još ljepšom i raskošnijom uz pomoć lagane mješavine dragocjenih ulja. Serum za dubinsku ishranu brade Reuzel Clean & Fresh Beard Serum čini bradu snažnijom i dubinski hidratizira dlaku i kožu ispod nje. Nakon nanošenja na bradi ostaje prirodan, nemasni finiš i lagani miris mente.

19,38 

NOVEXPERT Repulp maska za lice

Repulp maska za lice ima instantni učinak punjenja sa ultra visokom koncentracijom dvije čiste hijaluronske kiseline s trenutnom akcijom "lipo-punjenja" te instantnu njegu kože koja je pod stresom od hladnoće, sunca, zagađenja, suhog zraka, itd. Doista nevjerojatna njega koja vraća osjećaj ugode koži.

33,49 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT čistač za normalnu i kombiniranu kožu

Gel čistač za normalnu i kombiniranu kožu dubinski čisti kožu bez isušivanja i ostavlja ugodan osjećaj na licu. U dodiru s vodom gel se pretvara u svilenu pjenu koja uklanja ostatke šminke i osvježava kožu.

27,00 
Out of stock

ALTERNA Caviar Repair anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Repairx anti-aging sprej za kosu multivitaminski je sprej za zaštitu od topline. Štiti oštećenu kosu tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje kose) do 232 ºC.

WET BRUSH Pro Detangler Mineral Sparkle Charcoal

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

PUPA tekući puder Made to last 020

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

PHYTO Phytospecific kids magični sprej za raščešljavanje

Nemasni sprej za nježno a učinkovito raščešljavanje i discipliniranje dječje kose sklone zapetljavanju.

21,90 
WOW PONUDA!

Steampod 4.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare.  Najbolji je postao još bolji: L'Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne Steampod pegle za kosu koja nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne.  

319,00 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY SWEET LEMONADE četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.  

18,00 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 02

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

Lierac Lift Integral serum za područje oko očiju

Starenje smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća. Kako bi ublažili posljedice koristite ovaj serum. Blagotvorno djeluje na posebno osjetljivo područje oko očiju i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan, ujutro i uvečer, a namijenjen je za sve tipove kože.

49,90 

Lierac Lift Integral noćna krema za lice

Ova krema redefinira konture lica i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan navečer, a namijenjena je za sve tipove kože.

85,08 

NOVEXPERT Exfoliator maska i piling s vitaminom C

Ova Maska & Piling za zaglađenu i blistavu kožu osigurava biološki i mehanički piling s anti aging djelovanjem. Aktivno preventira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži.

29,29 
Out of stock

Lierac Premium Anti – age lagana krema

Lierac Premium Anti - age lagana krema 50ml svojom iznimno laganom teksturom te glamuroznim sastavom od rijetkog ekstrakta crnog cvijeta brzo i efikasno smanjuje i one najdbulje bore na vašoj koži, ožiljke, ujednačava ten te čini vašu kožu svilenkasto glatkom.