Search
Close this search box.

2023

John Masters Organics krema za ruke limun đumbir

Bogata, koncentrirana krema za ruke koja se brzo upija. Smiruje, hidratizira i štiti suhe ruke. Njezina zaštitna i regenerirajuća svojstva organskog đumbira i ulja sjemenki suncokreta obnovit će kožu vaših ruku. Osam cetificiranih organskih sastojaka pružaju duboku hidrataciju i ostavljaju kožu mekom i podatlom, a organska kora limuna daje ovoj kremi uzbudljiv i osvježavajući miris.

17,12 

TriPollar STOP Vx GOLD 2 anti-aging uređaj za lice

Zašto raditi kompromise u mogućnostima beauty uređaja protiv starenja kada možete dobiti sve u jednom tretmanu? TriPollar STOP Vx GOLD 2 kombinira snagu TURBO-RF i DMA tehnologija u jednom tretmanu sljedeće generacije kako bi učinkovito podigao vaše crte lica i zagladio kožu.

1.145,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za masnu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i uz pomoć voćnih enzima i BHA kiselina. Smanjuje vidljivost nedostataka na koži, balansira i potiče prirodnu regulaciju sebuma. Lagana, tekuća tekstura omogućuje brzo upijanje bez ostataka proizvoda na koži.

30,00 

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara Black

Najpoznatija, 2000 Calorie maskara iz Max Factora. Do 300% više volumena u usporedbi s prirodnim trepavicama.

11,55 

Nikel ružin maslac za tijelo

Ružin maslac za tijelo sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima namjenjen je suhoj i osjetljivoj koži tijela.

16,00 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Belle

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

Perricone MD NO Makeup sredstvo za skidanje šminke, travel size

Gel koji temeljito čisti, uklanja šminku i priprema kožu za daljnju njegu ostavljajući je mekom i pomlađenom. Posebno pogodan za kožu sklonu masnoći i mješovitu kožu.

19,00 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

LIERAC Dioptiride krema protiv bora oko očiju

Krema za bore oko očiju učinkovito smanjuje i korigira pojavu i dubinu svih vrsta bora oko očiju.

32,00 

Lierac Lift Integral dnevna krema za lice

Ova krema pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga. Popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica. Nanosi se svaki dan ujutro, a namijenjena je za njegu normalne do suhe kože.

85,08 

Dr. Brandt krema protiv bora “botoks u bočici”

Krema protiv bora koja je formulirana s trostrukim peptidnim kompleksom za obnavljanje kože. Zaglađuje bore i smanjuje podočnjake.

99,00 

Manuela Picard Rice Peel Off maska

Riža se  tradicionalno smatrala izvorom ljepote Azije i koristi se kako bi ten kože bio svjetliji i kako bi se smanjilo lučenje sebuma.  Riža je bogata orizanolom, vitaminima i mineralima – aktivnim sastojcima koji potiču obnovu stanica , toniraju i hidratiziraju kožu i umiruju osjetljivu kožu, a ekskluzivni kompleks biljaka – matičnjaka, sljeza, stolisnika, mente, jaglaca,  pojačava djelovanje ove maske na ujednačavanje kože.

49,00 

TRIPOLLAR STOP VX GOLD anti-aging uređaj za lice

Oprosti se od bora i opuštene kože s najluksuznijim uređajem ikad. S 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem, ovaj uređaj je najbolje što možeš izabrati za uklanjanje znakova starenja. Algoritam TRIPOLLAR GOLD uređaja osigurava najosobniji tretman, pružajući tebi najprimjereniju temperaturu za najbolje rezultate. 24-karatno zlato u ovom ekskluzivnom uređaju, osim što dodaje dašak luksuza tretmanu, služi i kao vodič, koristeći u potpunosti tri tehnologije TRIPOLLAR STOP VX GOLD-a.

991,44 

WET BRUSH Flex Dry Teal Ombre četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

WET BRUSH Pro Detangler Mineral Sparkle Midnight

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Manuela Picard Detox Peel Off maska

Maska ima sposobnost dubinskog čišćenja kože, bez iritacija, djeluje umirujuće i poboljšava teksturu kože. Prirodna granulacija ugljena izvrsna je u nježnom pilingu kože i uklanjanju mrtvih stanica koje začepljuju pore. Ne samo da uklanja bakterije iz akni upijanjem viška sebuma i nečistoća, već također smanjuje upalu uzrokovanu aknama i pomaže posvijetliti ožiljke.

49,00 

Manuela Picard Lash & Brow Serum

Uz redovito korištenje primijetiti ćete da su vaše obrve gušće i sjajnije. Za duže prirodne trepavice u nekoliko tjedana. Klinički testiran 2u1 proizvod.

39,00 

DAVINES ENERGIZING tretman protiv ispadanja kose

Tretman za osjetljivo vlasište i kosu sklonu opadanju stimulira mikrocirkulaciju kože i osigurava elastičnost vlasišta što dovodi do smanjenog gubitka kose. Posebno se preporuča za pojačan gubitak kose uzrokovan stresom i tijekom sezonskog opadanja kose, ali i kao preventivni tretman kod osjetljivog vlasišta i slabe kose.

25,69 

Reuzel Clean/Fresh sredstvo za pranje brade bez ispiranja

Nježna formula za osvježenje brade. Ovaj proizvod je namijenjen za brzinsko osvježavanje brade zbog svoje formule koja ne zahtjeva ispiranje!

17,25 

PHYTO Phytocolor zaštitna maska za njegu obojane kose

Obojanoj kosi često je potrebna intenzivna hidratacija kako bi željena nijansa ostala postojana. Vaša će kosa nakon korištenja ove maske biti nahranjena, sjajna i svilenkasta na dodir.

26,01 

WET BRUSH Flex Dry Black četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Reuzel set Pigs can fly extreme + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i najsnažniju Reuzel pomadu za učvršćivanje kose koja sjajno miriši.

37,69 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink četka

Omiljena Fingerbrush Combo četka za raščešljavanje vratila se u pastelnoj Pink nijansi. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

17,20 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Ariel

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

Nikel HYALURON+A+E VITAMIN Balzam oko očiju

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.

18,71 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

Reuzel extreme siva pomada za kosu

Od 1 do 10, ova pomada iz uvršćivanja ima 11. Dosad najsnažnija pomada za kosu iz Reuzela koja bez problema drži cijeli dan. Kao i sve Reuzel pomade iz kolekcije, nema bojazni da će te ponovnim nanošenjem, recimo sredinom dana, uništiti frizuru. Baš suprotno! Miriši fenomenalno i lako se ispire bez da guši vlasište.

23,23 

NIKEL krema oko očiju s kestenom

Zbogom otečenosti i podočnjacima. Hidratizira kožu oko očiju, ublažava otečenost kapaka i tamne podočnjake.

9,99 

Hårkontroll original za jačanje kose i noktiju

Dodatak prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte. Sadrži biotin, cink i selen koji pomažu kosi i noktima da budu zdravi, dok bakar pridonosi očuvanju prirodnog pigmenta kose. Naime, korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose i povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim dodacima.

16,39 

Skintegra CLARION 2% BHA gel čistač protiv začepljenih pora

Za mnogo ljudi, začepljene se pore i akne ne zaustavljaju na licu već često zahvaćaju dekolte i leđa. Koža tijela sklona upalama jednako je zahtjevna kao i koža lica. Zato je razvijen CLARION 2% BHA čistač koji će podržati vašu kožu lica i tijela. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože.

18,50 

PUPA Extreme maskara Extra black

PUPA VAMP! EXTREME ultimativna je maskara za volumen! Revolucionarna je u performansi i formuli za trenutan ekstreman efekt. Tekstura maskare je jako pigmentirana, fluidna i hvata se za trepavice u optimalnoj količini, a da ih ne otežava. Ima sinusnu gumenu četkicu s dva dijela koja ravnomjerno nanose proizvod. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

LIERAC Supra radiance serum područje oko očiju

Ova krema oko očiju iz Supra Radiance linije obnavlja kvalitetu kože, smanjuje bore te djeluje tonificirajuće. Smanjuje otečenost i tamne podočnjake.

49,90 

Bocassy New skin Master Mind serum i filler

NEW SKIN – nova Bocassy linija koja se primarno fokusira na zaštitu, stimulaciju i poticaj prirodnih kožnih faktora rasta (EGF). Pioniri smo ovog potpuno novog, rastućeg trenda u anti-aging industriji te smo, kao i uvijek, krenuli hrabro još korak naprijed stvorivši liniju proizvoda koju kožu zrelu resetiraju i restrukturiraju inteligentnim sastojcima, ublažavajući pritom vidljive bore. Stimulacija faktora rasta u koži u konačnici rezultira brzom rekuperacijom, tj. stvaranjem nove, mlade kože.

37,00 

Reuzel Clean & Fresh krema oko očiju

Krema za područje oko očiju hidratizira, smanjuje tamne krugove oko očiju, lagana formula ne začepljuje pore.

16,72 

PHYTO Phytokeratine obnavljajuća maska za oštećenu kosu

Obogaćena biljnim keratinom nove generacije, sličnom prirodnom keratinu kose, ova kremasta maska intenzivno obnavlja i popravlja oštećenu i lomljivu kosu, oslabljenu svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, zaglađivanjem…).

26,01 

Reuzel Clean & Fresh regenerator za bradu koji se ne ispire

Regenerator za bradu koji se ne ispire. Uklanja neugodne mirise i brzo se upija, kroteći neposlušne dlake na bradi. Dostupan u redovnom ili Wood&Spice izdanju

15,00 

PUPA ruž za volumen usana 300

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana.  Trenutni rezultati su  puna boja i definirane usne, dok su nakon 7 dana usne vidljivo punije i glatke.

19,99 

Nikel Control 365 Krema s vodom švicarskog ledenjaka

Kristalno čista voda švicarskog ledenjaka sa svojom jedinstvenom sinergijom minerala i molekula lecitina, koje prenose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s vašom kožom, ostavljajući je svježom i glatkom. 24-satna osvježavajuća hidratacija s vodom švicarskog ledenjaka* inkapsuliranom u liposome.

26,55 

WET BRUSH Pro Detangler Mineral Sparkle Charcoal

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Coral

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

Lierac Arkeskin dnevna krema za lice

Dnevna krema korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću, gubitak gustoće i čvrstoće.

59,90 

PUPA Extreme Blush Duo rumenilo 130

Dvije boje i dva različita efekta. S Extreme Duo rumenilom zaista ćeš se zarumenjeti. Koristi ih samostalno ili zajedno i kreiraj efekt i boju po svojoj volji. Tamnija nijansa savršena je za oblikovanje i dodavanje dimenzije lica, a svijetlija kao rumenilo i highligter za vraćanje punoće i svježine.

21,99 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 050

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

Dr Brandt Pores no more pore refiner

Brzo rješenje dr.Brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u bilo koji režim dekorativne ili preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti da trenutačno sakrije pore i matira sjaj. Ova svilena, glatka formula klizi na čistu kožu ili preko pudera. Čajevac i ekstrakt sjemenki lana pružaju kontinuirano prekrivanje pora, dok mikrosfere imaju efekt upijanja viška masnoća i pružaju gladak i ujednačen ten.

59,00 

Dr Brandt mikrodermoabrazija piling za tijelo

Lagani kremasti piling za tijelo s posebno dizajniranim kristalima aluminij oksida koji profesionalno uklanjaju mrtve površinske stanice kože kako bi se poboljšao cjelokupni izgled kože tijela, smanjile kvrge i grube mrlje (simptomi keratosis pilaris).

49,24 

PUPA tekući puder Made to last 020

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

Manuela Picard SOS Cleanser

SOS prah ili pjenu za čišćenje koristimo za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, iritaciji, aknama i nečistoj koži.

22,00 

LIERAC anti age fluid za muškarce

Globalni anti-age proizvod, u jednom koraku smanjuje znakove starenja: bore, pigmentacijske mrlje, teksturu kože, dehidrataciju.

39,90 

Reuzel putni set za njegu kose (šampon + regenerator + piling)

Šampon i regenerator čiste, hrane i njeguju. Posebni Reuzel piling koji koristite jednom na tjedan (ili rjeđe, prema potrebi) potpuno čisti vlasište od ostataka voskova, gelova i pomada za styling koje s vremenom stvaraju zaštitni film te tako kosi i vlasištu onemogućavaju da diše.

21,00 

PHYTO Phytospecific kids magični sprej za raščešljavanje

Nemasni sprej za nježno a učinkovito raščešljavanje i discipliniranje dječje kose sklone zapetljavanju.

21,90 

Reuzel pomada za kosu visokog sjaja

Reuzel crvena pomada je svestrana - održava visok sjaj i jaku čvrstoću. Lako se ispire.

17,98 

Lierac Lift Integral noćna krema za lice

Ova krema redefinira konture lica i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan navečer, a namijenjena je za sve tipove kože.

85,08 
Out of stock

Dr. Brandt DNA krema za lice

Ova univerzalna anti-age krema formulirana sa snažnim juvenescence+ kompleksom koji pomaže u borbi protiv znakova starenja. Dr. Brandt DNA krema za lice krema je koja vraća godine, oporavlja mladost kože, preoblikuje konture lica, obogaćena hranjivim sastojcima i esencijalnim uljima.

NIKEL SILKY krema za lice

Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože

23,85 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT Krema za normalnu i kombiniranu kožu

Krema za lice za normalnu i kombiniranu kožu umiruje sprječavajući gubitak vlage i na taj način ju štiti od stresa. Trenutno hidratizira, posvjetljuje i umiruje

35,00 

WET BRUSH Natural Medium drvena četka

Četka, srednje tamne boje drveta, potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

13,00 

Real Techniques Face & Eye Jar Brush Duo

Set od dvije četkice za njegu kože. Sastoji se od četkice za njegu lica te četkice za njegu okoloočnog područja. Svaka četkica sadrži i higijensku čeličnu lopaticu koja pomaže spriječiti prijenos bakterija na kožu i vaše proizvode. Idealno je rješenje za suhu i umornu kožu te neujednačenu strukturu.

18,57 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za normalnu i kombiniranu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i balansira, ali održava razinu hidratacije kože. Uz pomoć moćnih AHA i BHA kiselina uklanja mrtve stanice s površine kože, vraća sjaj i čini kožu mekom. Smanjuje izgled proširenih pora, hidrira i iluminira kožu.

30,00 

Skintegra Amphibian gel za čišćenje lica

Izuzetno nježni gel za čišćenje lica koji neće isušiti niti iritirati kožu. Tekstura mu je nevjerojatno skliska, vodeno-gelasta (aqua jelly) i dizajnirana da se s minimalnom količinom proizvoda postigne maksimalni učinak čišćenja.

15,79 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden Rose

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60