Search
Close this search box.

2023

NIKEL CONTROL 365 REMOVE CELLULITE gel krema

Zaštićeni CONTROL 365 kompleks pomoći će u poticanju prirodne proizvodnje kolagena. Za glatku, napetu, čvrstu kožu bez celulita.

15,99 

Manuela Picard Hydra Gold peel off maska

Maska sadrži kalcijev i magnezijev karbonat, koji su prirodni pilinzi. Piling je vitalan za uklanjanje stare i oštećene kože, kako bi se potaknulo stvaranje novih stanica. Naša Hydra Gold linija prožeta ekstraktima bisera osvježava kožu, uklanja crvenilo i hidratizira dehidriranu kožu.  

49,00 

NOVEXPERT Booster Serum s hijaluronskom kiselinom

Hijaluronska kiselina, najbitnija molekula odgovorna za mladolik izgled vaše kože, zaslužila je proizvod koji odgovara njenoj učinkovitosti. Misija je ostvarena ovim ultra hidratantnim serumom koji uklanja znakove starenja te daje volumen vašem licu.

59,04 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 01

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

LIERAC Hydragenist gel za područje oko očiju

Transparentni osvježavajući gel iz linije Hydragenist posebno formuliran za osjetljivo područje kože oko očiju tako da dugotrajno hidratizira i zaglađuje dehidracijske bore i borice. Djeluje protiv tamnih podočnjaka i natečenosti.

35,04 
Out of stock

ALTERNA Caviar Repair anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Repairx anti-aging sprej za kosu multivitaminski je sprej za zaštitu od topline. Štiti oštećenu kosu tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje kose) do 232 ºC.

TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice

Višenamjenski uređaj s vrhunskim tehnologijama koji je precizan, fokusiran tretman s pravom sofisticiranošću. Siguran, netoksičan, koristeći najbolje profesionalne standarde u materijalima i tehnologiji. Ovaj tripollar je najnovija inovacija vodećeg branda na tržištu RF tehnologija. Više detalja u opisu.

464,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT gel krema za masnu kožu

Hidratantna gel krema za masnu kožu pomaže prevenciji prištića, regulira lučenje sebuma i kontolira sjaj kože tijekom cijelog dana. Hrani, omekšava i umiruje kožu te ne sadrži ulja.

33,00 

PHYTO Phytokeratine obnavljajuća maska za oštećenu kosu

Obogaćena biljnim keratinom nove generacije, sličnom prirodnom keratinu kose, ova kremasta maska intenzivno obnavlja i popravlja oštećenu i lomljivu kosu, oslabljenu svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, zaglađivanjem…).

26,01 

Keratherapy šampon za plavu i sijedu kosu

Šampon formuliran posebno za plavu, sijedu i kosu sa svijetlim pramenovima.

24,02 

Hårkontroll Man šampon za jačanje kose

Šampon za jačanje kose dubinski čisti kosu te učinkovito uklanja masnoću, nečistoće i znoj. Sadrži klinički dokazan ekstrakt RootPrepTM  koji doprinosi obnovi elastičnosti, volumenu i snazi rastuće kose.

26,09 

Lierac Hydragenist krema za lice

Lierac Hydragenist krema za lice za hidrataciju suhe kože.  Sadrži Hydra O2 kompleks, nadahnut tehnikom oksigenacije tkiva, koja se koristi u estetskoj medicini.

54,95 

Dr Brandt Pores no more pore refiner

Brzo rješenje dr.Brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u bilo koji režim dekorativne ili preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti da trenutačno sakrije pore i matira sjaj. Ova svilena, glatka formula klizi na čistu kožu ili preko pudera. Čajevac i ekstrakt sjemenki lana pružaju kontinuirano prekrivanje pora, dok mikrosfere imaju efekt upijanja viška masnoća i pružaju gladak i ujednačen ten.

59,00 

Lierac Arkeskin mlijeko za tijelo

Formuliran s 93% sastojaka prirodnog porijekla, losion za tijelo za menopauzu ispravlja vidljive znakove menopauze na koži: suhoću, gubitak čvrstoće i tonusa. Posebno razvijen za žene koje prolaze kroz menopauzu, njegova lagana, hranjiva tekstura ostavlja ugodan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja. Testiran pod ginekološkom i dermatološkom kontrolom.    

64,90 

Nikel ulje protiv strija s mandarinom

Ulje protiv strija s mandarinom je koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina, 100% prirodno i bez konzervansa. Daje vašoj koži elastičnost i tonus. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Preporuča se za svakodnevnu njegu, za ljepotu i mladost vaše kože.

13,31 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

Dr Brandt BIOTIC gel krema za čišćenje lica s probioticima

Krema za ugodno čišćenje lica sa ekskluzivnim kompleksom koji regulira prirodnu površinsku floru kože. Hipoalergena, za sve tipove kože i dermatološki testirana.

42,00 

PUPA Maskara Vamp 400 Amethyst Violet

Ova maskara za volumen revolucionarna je u performansama i formuli. Želiš li pune, guste trepavice s dramatičnim lookom poput umjetnih trepavica - Vamp! Ovo je maskara koju tražiš. Tekstura je kremasta s restrukturirajućim svojstvima i spiralnom četkicom zbog čega možeš nadograđivati slojeve dok ne dobiješ trepavice kakve želiš. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

WET BRUSH Pro Detangler Mineral Sparkle Charcoal

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

PHYTO Phytodefrisant anti-friz tretman s kistom za ravnanje kose

Prvi anti-frizz leave-in tretman za ravnanje i zaglađivanje kose s kistom za lakše nanošenje. Olakšava svakodnevno stiliziranje te discipliniranje neukrotive i naelektrizirane kose, u svim uvjetima.

27,08 

Nikel HYALURON+C+E VITAMIN Krema

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Hijaluron puni stanice vlagom. Koži daje izrazitu svježinu, "punoću" i čvrstoću.

24,16 

Novexpert Trio-Zinc gel pjena za čišćenje lica

Može li sredstvo za čišćenje kože djelovati i kao tretman protiv akni? Kliničke studije neupitno su dokazale takav učinak Trio Cink gela za umivanje iz Novexpert-a.  100% prirodni sastojci. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka koje su formulirali liječnici. Hipoalergeni. Nema kontraindikacija za trudnice i dojilje. Proizvedeno u Francuskoj.Vegan. Ne iritira, nije agresivan te ne isušuje kožu.

19,19 

NOVEXPERT Omega 5 Booster serum

NOVEXPERT Booster serum s 5 Omega u samo jednom bočici sadrži svih 5 Omega koje postoje - 3, 6, 9, 5 i 7. Ovaj serum intenzivno hrani i regenerira kožu. Njegova posebna formula stimulira proizvodnju kolagena, ima antioksidativno djelovanje i hrani kožu.

59,04 

Skintegra Hyperdew maska za lice

Napredna hidratacijska maska s učinkom ujednačavanja kože. Namijenjena je svim tipovima kože, a ponajviše koži koja je sklona dehidraciji te neujednačenom tenu. Idealna je i za korisnike koji žele multifunkcionalan proizvod jer koži pruža hidrataciju, ujednačavanje tona, korekciju nepravilnosti te preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja.

22,43 

Reuzel Concrete Hold Matte pomada

Djeluje kao vosak i omogućuje cjelodnevni styling. Pruža jako učvršćivanje bez otežavanja kose.  

23,23 

LIERAC anti age fluid za muškarce

Globalni anti-age proizvod, u jednom koraku smanjuje znakove starenja: bore, pigmentacijske mrlje, teksturu kože, dehidrataciju.

39,90 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Bubblegum

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

Bocassy Resillence&Recharge antioksidansna noćna krema

Inovativna, prirodna i balansirana formula koja obnavlja i energizira kožu, brzo se upija i ne začepljuje pore. Ubrzano podiže čvrstoću i elastičnost. Kompletan hidratizirajući tretman. Hidratacija podignuta za preko 40% nakon 24 sata.

31,00 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink mala četka

Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

15,26 

Nikel bogata hidratantna krema sa smiljem

Krema bogate teksture, pravi užitak za vašu kožu koju savršeno vlaži, hrani, štiti, pomlađuje. Za sve tipove kože, odlična je podloga za make-up.

19,78 

Nikel gel s kestenom

Ovaj gel je bogat  ekstraktom divljeg kestena, smanjuje oštećenja kapilara i vena, jača njihove stjenke, štiti od edema (oticanja), bolova i grčeva u listovima nogu.

9,30 
Out of stock

PHYTO Phytodetox sprej za vlasište kose

Detoksicirajući sprej koji se svakodnevno nanosi na kosu i vlasište u obliku osvježavajuće maglice, posebno formulirane za neutralizaciju neugodnih mirisa i njegu zagađenog vlasišta i kose. Ovaj sprej idealna je dnevna njega za postizanje i održavanje čiste kose.

Nikel probiotik krema za oštećenu kožu

Prva Hrvatska probiotička krema fantastično obnavlja oštećenu kožu. Sadrži mliječni protein koji ubrzava oporavak fiziološkog stanja oštećene kože. Preporuča se kod tegoba: oštećena i ispucala koža ljuskanje kože za kožu s aknama dermatološki testirana

18,59 

PUPA Maskara Vamp 301 Electric blue

Ova maskara za volumen revolucionarna je u performansama i formuli. Želiš li pune, guste trepavice s dramatičnim lookom poput umjetnih trepavica - Vamp! maskara je ona koju tražiš. Tekstura je kremasta s restrukturirajućim svojstvima i spiralnom četkicom zbog čega možeš nadograđivati slojeve dok ne dobiješ trepavice kakve želiš. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

PHYTO 9 hranjiva dnevna krema za kosu

PHYTO 9 hranjiva dnevna krema za kosu štiti i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Ekstrakt nevena, čička, kadulje, vrbe, soje, ružmarina, bijelog sljeza i biljni sok vlaže i čine kosu mekom, podatnom i sjajnom.

22,03 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja

Šampon koji je pomogao mnogima. Za sve tipove kose. Potpuno prirodno cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta poput ekcema, dermatitisa ili masnog vlasišta dok kadulja djeluje kao antioskidans, stimulira rast kose i regulira lučenje masnoće. Šampon sadržava i ekstrakte ružmarina, koprive, kamilice, lavande i zelenog čaja. Možete ga koristiti kao glavni šampon za kosu.

31,72 

PUPA ruž za volumen usana 401

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 
Out of stock

Lierac Premium Krema za područje oko očiju

Lierac Premium Krema za područje oko očiju sadrži kombinaciju iznimno rijetkih sastojaka koji učinkovito i efikasno smanjuju vidljivost i onih najdubljih bora, a naotečenost i tamni krugovi ispod vaših očiju nestaju.

WET BRUSH Original Detangler Safari Zebra

Novo – Original Detangler model za raščešljavanje u Safari kolekciji! Omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi

14,30 

Reuzel wood and spice balzam za bradu i lice

Ovo je vrhunski balzam novog mirisa koji je (kažu nam stručnjaci iz muških salona) jedini nužno potreban za njegu brade i područje lica pod dlakama. Nakon pranja i jutarnje njege ravnomjerno nanesite ovaj balzam na brkove i bradu te vrat. I to je to! Izravnat će dlake i ukloniti neugodne mirise. Potaknuti rast brade te joj pruža svjež i njegovan izgled. Sprječava prhutanje. Balzam je djelo profesionalaca Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

15,53 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY GRAPE SODA četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

Reuzel pomada za kosu na bazi voska i ulja

Formula na bazi voska i ulja za jako učvršćivanje. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.  Odličan proizvod za sve tipove kose.

19,91 

PHYTO Phytodefrisant anti-friz balzam za ravnanje kose

Biljni balzam koji pomaže pri ravnanju kovrčave i disciplinira neposlušnu (tzv. „frizzy“) kosu. Učinkovito sprječava neželjeno kovrčanje , zaglađuje i omekšava kosu i štiti je tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje). Balzam je lagane i nemasne teksture, s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

19,91 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Belle

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

DAVINES ENERGIZING tretman protiv ispadanja kose

Tretman za osjetljivo vlasište i kosu sklonu opadanju stimulira mikrocirkulaciju kože i osigurava elastičnost vlasišta što dovodi do smanjenog gubitka kose. Posebno se preporuča za pojačan gubitak kose uzrokovan stresom i tijekom sezonskog opadanja kose, ali i kao preventivni tretman kod osjetljivog vlasišta i slabe kose.

25,69 

Keratherapy Keratin šampon za obnovu kose

Novi šampon u novoj Fixx liniji instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva kosu od vanjskih utjecaja i vlage te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna. Za najbolje rezultate koristiti sa Keration FIXX regeneratorom.

24,02 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Blue

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

Reuzel pomada za kosu visokog sjaja

Reuzel crvena pomada je svestrana - održava visok sjaj i jaku čvrstoću. Lako se ispire.

17,98 

WET BRUSH Purple Shine Enhancer

Ova četka za kosu u nijansi pink sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Tiana

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja 473 ML

MAXI pakiranje šampona! Odličan za sve tipove kose, obogaćen proteinima pšenice i škroba, revitalizira suhu i oštećenu kosu te joj vraća sjaj i zdravlje. Potpuno prirodni cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta (ekcem, dermatitis...). Zaustavlja i usporava opadanje kose.

43,67 

Manuela Picard Vitamin C Peel Off maska

Vitamin C jedan je od najjačih antioksidansa i ima snažnu sposobnost sinteze kolagena, pa tako i povećanja elastičnosti kože. Štiti od slobodnih radikala, umanjuje oksidativni stres na koži i odličan je u borbi protiv hiperpigmentacija. Koža nakon Vitamin C maske je vidljivo svježa, svjetlija, i puna života!

49,00 

Manuela Picard Morroccan Clay Peel Off maska

Maska je vrlo poznata po dubinskom pročišćavanju i detoksikaciji kože. Djeluje umirujuće na promjene na koži i daje vrlo ugodan, osvježavajući osjećaj u kombinaciji sa esencijalnim uljima grejpa i limuna.

49,00 

Dr Brandt COOL BIOTIC krema za lice protiv crvenila s prebioticima

Luksuzna krema Cool Biotic™ formulirana je u laboratoriju dr.brandta za osobe sklone crvenilu na koži lica, za one koji imaju iritiranu kožu koja uključuje upale, svrbež zbog suhoće, osjetljivost i osjećaj nelagode na koži.

65,00 

NIKEL SILKY ulje za redukciju celulita

100% prirodno ulje za redukciju celulita. Njeguje kožu, daje joj svježinu, napetost i glatkoću. Utrljavanje ovog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprečava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene.

22,50 
Out of stock

PUPA ruž za usne I´M Matt 050

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

Nikel tonik za lice s matičnim stanicama

Energizirajući tonik s biljnim matičnim stanicama očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja.

18,57 

Nikel tonik alpska ruža

Tonik koji intenzivno nudi  dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti te samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica!

33,19 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT čistač za normalnu i kombiniranu kožu

Gel čistač za normalnu i kombiniranu kožu dubinski čisti kožu bez isušivanja i ostavlja ugodan osjećaj na licu. U dodiru s vodom gel se pretvara u svilenu pjenu koja uklanja ostatke šminke i osvježava kožu.

27,00