Search
Close this search box.

2023

Manuela Picard Purifying Sea Mud Peel Off maska

Maska ima snažno antibakterijsko i antifungalno djelovanje, potiče cirkulaciju i regeneraciju kože pa je izvrstan za zaraštavanje masne kože sklone aknama. Djeluje jako antistresno i regenerijauće na cijelo tijelo i um.

49,00 

WET BRUSH Pro Detangler Blue

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

John Masters Organics šampon SCALP metvica suručica

Šampon za pročišćavanje i stimulaciju vlasišta za zdravu i podatnu kosu. Šampon izvrsno djeluje na probleme nastale zbog masnog ili suhog vlasišta, nedostatka folikula, pretjerane proizvodnje sebuma ili tanke kose, te nedostatak volumena.

31,72 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja

Šampon koji je pomogao mnogima. Za sve tipove kose. Potpuno prirodno cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta poput ekcema, dermatitisa ili masnog vlasišta dok kadulja djeluje kao antioskidans, stimulira rast kose i regulira lučenje masnoće. Šampon sadržava i ekstrakte ružmarina, koprive, kamilice, lavande i zelenog čaja. Možete ga koristiti kao glavni šampon za kosu.

31,72 

NOVEXPERT Omega 5 Booster serum

NOVEXPERT Booster serum s 5 Omega u samo jednom bočici sadrži svih 5 Omega koje postoje - 3, 6, 9, 5 i 7. Ovaj serum intenzivno hrani i regenerira kožu. Njegova posebna formula stimulira proizvodnju kolagena, ima antioksidativno djelovanje i hrani kožu.

59,04 

NOVEXPERT Booster serum s polifenolima – protiv tamnih mrlja

Zbogom mrlje! Smanjenje tamnih mrlja do 96% u manje od 2 mjeseca. Da, to je moguće kada djelujemo na vanjske uzroke nastajanja mrlja (sunce, zagađenje) zahvaljujući snažnim antioksidansima kao i na unutarnje uzroke poput stresa ili upale. Ali to nije sve. Ovaj jedinstveni serum pruža trostruko djelovanje na procese starenja, sivi ten i tamne mrlje, kako bi bio intervencija u svakom godišnjem dobu i bez obzira na tip kože.

59,05 

Perricone MD četkica za serum u boji

Ova četkica srednje gustoće i zakrivljenog vrha dopušta vam da nanesete i/ili nadogradite prirodan izgled Perricone seruma u boji. Vlakna sintetičkog sastava ne upijaju serum u boji i na taj način osiguravaju maksimalnu iskorištenost proizvoda.

22,00 

Reuzel Clean & Fresh regenerator za bradu koji se ne ispire

Regenerator za bradu koji se ne ispire. Uklanja neugodne mirise i brzo se upija, kroteći neposlušne dlake na bradi. Dostupan u redovnom ili Wood&Spice izdanju

15,00 

Nikel ulje noćurka

Ulje noćurka obnavlja prirodni zaštitni sloj kože zadržavajući vlagu u njezim najdubljim dijelovima, djeluje protuupalno i zacjeljujuće.

14,47 

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem

Serum za bore oko očiju sa smiljem; ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

11,30 

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj

Reuzel pomada za kosu za jako učvršćivanje i visoki sjaj izvrsna za sve tipove i debljine kose. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

19,91 
Out of stock

LIERAC PREMIUM THE CURE SERUM

Inovativni premium anti age proizvod djeluje na kožu poput 'injekcije mladosti'.

Reuzel set Pigs can fly extreme + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i najsnažniju Reuzel pomadu za učvršćivanje kose koja sjajno miriši.

37,69 

WET BRUSH Original Detangler Safari Leopard

Novo – Original Detangler model za raščešljavanje u Safari kolekciji! Omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlas

14,30 

Lierac Lift Integral noćna krema za lice

Ova krema redefinira konture lica i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan navečer, a namijenjena je za sve tipove kože.

85,08 

Reuzel tonik za kosu u spreju

Reuzel tonik za kosu idealan je za sve tipove kose. Formula je bez ulja i omogućava lagano učvršćivanje. Vrlo lagane teksture. Kosi pruža prirodan sjaj i volumen. Lako stvara i održava frizuru.  

21,50 

Novexpert detox maska s rozom glinom

Vaša je koža poput Vas: ona diše. A zrak nije uvijek čist… Detox Maska djeluje kao tretman kisikom...za svježu i odmornu kožu, u samo nekoliko minuta. 10-minutna ekspresna detox maska, za suhu i osjetljivu kožu

17,84 

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Smoothskin Pure IPL aparat crni

Najbrži IPL aparat na tržištu. Trajno uklanja dlačice na tijelu i licu. Dlačice učinkovito uklanja zahvaljujući tehnologiji prijenosa svjetlosne energije koja prolazi kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku koja onemogućuje folikulu dlake daljnji rast. U prvih nekoliko tjedana bi će vidljivi prvi rezultati. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.    

378,00 

Skintegra Hydra B hidratantni serum za lice

Serum je idealan za sve tipove kože kao ključan korak u prevenciji dehidracije. Po nanošenju, očekivan je osjećaj trenutačne hidratacije, a nježna mliječna tekstura instantno se upija, ne ostavljajući nikakav mastan ili ljepljiv film na licu. Omekšava i zaglađuje kožu.

14,50 

WET BRUSH Pink Shine Enhancer

Ova četka za kosu u nijansi pink sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

WET BRUSH SUGAR SKULLS White rose

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

11,90 

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom i česticama kristala rubina nevjerojatno je učinkovita. Svi će pogledi biti na vama uz ovu moćnu, ali nježnu anti-age kremu za područje oko očiju s blistavim česticama. Savršena kombinacija retinola i čestica kristala rubina koja daje vašim očima pažnju kakvu zaslužuju.

65,00 

Novexpert repulp gel

Unisex proizvod. Namijenjen osobama 30 i više godina starosti. Pruža trenutni učinak zatezanja i popunjavanje bora zbog dvije veličine hijaluronske kiseline. Nakon 28 dana primjene očekujte čvršću kožu za što je zaslužna ultra učinkovita morska alga koja stimulira kolagen.

47,79 

Lierac Lift Integral serum za područje oko očiju

Starenje smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća. Kako bi ublažili posljedice koristite ovaj serum. Blagotvorno djeluje na posebno osjetljivo područje oko očiju i pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga.  Nanosi se svaki dan, ujutro i uvečer, a namijenjen je za sve tipove kože.

49,90 

Nikel vitamin E BIO antioksidans ulje

Vitamin E pridodan ulju pasiflore i jojobe daje koži svježinu i brani stanice od oštećenja. Poboljšava teksturu kože i hidratizira kožu kako bi bila sjajna i svježa.

12,69 

WET BRUSH Flex Dry Mineral Sparkle Midnight četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Skintegra Tria Light tretman krema za akne

Ova nekomedogena, brzoupijajuća i svilenkasta gel krema kožu opskrbljuje reparativnim sastojcima i umirujućim biljnim ekstraktima koji koži vraćaju ravnotežu i njeguju njezinu prirodnu otpornost.  Smanjuje pojavu novih prištića i komedona. Ton i tekstura kože, kontinuiranim korištenjem Trie Light postaju ujednačeni, a koža dobiva zdraviji i svježiji izgled.

21,25 

PHYTO Phytospecific kids magični dječji šampon za kosu i tijelo

Nježni dječji 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela. Preporuča se za djecu nakon 3.godine.

19,91 

NIKEL Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin

Idealna maska za umornu i dehidriranu kožu. Trenutno vraća sjaj vašoj koži. Intenzivno puni stanice kože vlagom, daje joj energiju i blistavost.

18,71 

Keratherapy korektor za sijede korijene Crvena

Keratherapy korektor za sijede korijene privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

LIERAC Supra radiance dnevna gel krema za lice

Dnevna anti age gel krema za lice s antioksidativnim učinkom  iz Supra Radiance linije zaglađuje i popunjava bore te vraća koži blistavost. Štiti je od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

75,12 

Smoothskin Pure mini IPL aparat

Najbrži IPL aparat na tržištu. Trajno uklanja dlačice na tijelu i licu. Dlačice učinkovito uklanja zahvaljujući tehnologiji prijenosa svjetlosne energije koja prolazi kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku koja onemogućuje folikulu dlake daljnji rast. U prvih nekoliko tjedana bi će vidljivi prvi rezultati. Za više detalja kliknite niže na opis proizvoda.    

358,00 

NOVEXPERT Exfoliator maska i piling s vitaminom C

Ova Maska & Piling za zaglađenu i blistavu kožu osigurava biološki i mehanički piling s anti aging djelovanjem. Aktivno preventira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži.

29,29 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Cinderella

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

Novexpert magnezijeva vodica u spreju

Dermatolozi dobro znaju da je magnezij neprocjenjiv kako za vašu kožu tako i za Vaš organizam. Ovaj oligoelement umirujućeg i protektivnog djelovanja sada je dostupan u obliku spreja, u vrlo visokoj koncentraciji. ČISTA MAGNEZIJEVA SOL U VODI!

9,99 

Lierac pjena za čišćenje lica

Pjena za čišćenje lica nježne formule koja učinkovito uklanja nečistoće i šminku s lica. Njeguje mikrobiom kože.    

19,90 

Lierac Arkeskin mlijeko za tijelo

Formuliran s 93% sastojaka prirodnog porijekla, losion za tijelo za menopauzu ispravlja vidljive znakove menopauze na koži: suhoću, gubitak čvrstoće i tonusa. Posebno razvijen za žene koje prolaze kroz menopauzu, njegova lagana, hranjiva tekstura ostavlja ugodan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja. Testiran pod ginekološkom i dermatološkom kontrolom.    

64,90 

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža bogata je, koncentrirana krema koja njeguje, hidratizira i štiti suhu kožu ruku. Njezina obnavljajuća i zaštitna svojstva ruže i ulja iz sjemenki suncokreta organskog porijekla pružaju rukama potrebnu njegu i zaštitu.

17,12 

Keratherapy Keratin šampon za obnovu kose

Novi šampon u novoj Fixx liniji instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva kosu od vanjskih utjecaja i vlage te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna. Za najbolje rezultate koristiti sa Keration FIXX regeneratorom.

24,02 

NOVEXPERT Micelarna otopina s hijaluronskom kiselinom

Ova micelarna otopina obogaćena je čistom hijaluronskom kiselinom, broj jedan molekulom u borbi protiv starenja. Uklanja nečistoće, višak sebuma, mrtve stanice i ostatke šminke s lica, usana i očiju.

22,10 

PUPA Wonder Me Foundation Tekući puder

Novi PUPA puder. Dopustite da vas oduševi lakoća savršenog tena. Lagan i nezamjetljiv novi Wonder Me tekući puder ujednačava ten i daje mu gladak i svjež izgled. Tajna ovog pudera je u specijalnoj mikro mreži ultrafleksibilnih agenta u formuli koji oblikuju izgled pudera. PUPA Wonder Me tekući puder stvara na licu lagani film koji izgleda kao prirodna koža te se prilagođava mimici i ekspresiji lica i ne ulazi u bore i ožiljke. Ovaj tekući puder je otporan na vodu i vlagu. Njegova ekstremna dugotrajnost i lagan osjećaj na koži čine ga savršenim.

27,99 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT Čistač u kamenu za kožu sklonu aknama

Čistač idealan za tretiranje kože s prištićima i aknama, matira i regulira lučenje sebuma. Čisti kožu bez kompromitiranja hidrolipidnog sloja ili pH masne kože s prištićima. Formulacija koja ne sadrži saponine, sadrži sastojke za efikasno isušivanje akni kao što su bakar i cink te ulje lavande koje je poznato po svojim ljekovitim svojstvima.

27,00 

PUPA tekući puder Made to last 030

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

Reuzel krema za kosu na bazi vode

Pruža lagano do srednje učvršćivanje i namijenjena je svim tipovima kose. Dodaje teksturu i definiciju kod oblikovanja frizure. Ostavlja sjajni finish. Jednostavno se ispire, kosi daje puniji izgled i ima suptilan miris ruma.

12,90 

Bocassy Resillence&Recharge serum za zaglađivanje i hidrataciju

Blokira većinu faktora starenja. Jača elastičnost kože i pruža efekt podizanja. Inovativna, prirodna i balansirana formula koja obnavlja i energizira kožu, brzo se upija i ne začepljuje pore. Hidratacija podignuta za preko 40% nakon 24 sata.

35,00 

John Masters Organics šampon za tanku kosu ružmarin i menta 473 ml

JMO šampon za finu kosu! Organski sastojci i biljna ulja nježno čiste i uspostavljaju ravnotežu u vlasištu. Ne otežava vlasi već kosu čini sjajnijom, zdravijom i zaštićenom. Ako imate nježnu kosu - ovo je šampon za vas. Stiže u maxi pakiranju vodećeg organskog branda za prirodnu njegu kose.

42,34 

NIKEL SILKY noćni balzam

Intenzivno luksuzan, hidratantan i hranjiv. podržava staničnu obnovu kože.

23,85 

Smoothskin Bare Fit IPL uređaj za odstranjivanje dlačica

Zahvaljujući novom SmoothSkin Bare FIT (IPL) sustavu uklanjanja dlačica razveselite se svilenkasto glatkoj koži koja traje toliko dugo da ćete zaboraviti na bodljikave noge i pazuhe. Najbrži je IPL uređaj na tržištu, a tretman cijelog tijelo možete završiti u samo 10 minuta!    

296,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT matirajući čistač za masnu kožu

Gel čistač za masnu kožu u dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu koja čisti kožu od svih nečistoća i viška sebuma te ostavlja dugotrajan matirajući efekt. Ostavlja osjećaj svježine i ugode na koži.

27,00 

Hårkontroll boosting sprej za jačanje kose kosu

Ovaj regenerator koji se ne ispire vidljivo obnavlja neposlušnu i beživotnu kosu te joj vraća sjaj.

15,79 

WET BRUSH Pro Detangler Pink

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT čistač za normalnu i kombiniranu kožu

Gel čistač za normalnu i kombiniranu kožu dubinski čisti kožu bez isušivanja i ostavlja ugodan osjećaj na licu. U dodiru s vodom gel se pretvara u svilenu pjenu koja uklanja ostatke šminke i osvježava kožu.

27,00 

Dr Brandt Pores no more pore refiner

Brzo rješenje dr.Brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u bilo koji režim dekorativne ili preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti da trenutačno sakrije pore i matira sjaj. Ova svilena, glatka formula klizi na čistu kožu ili preko pudera. Čajevac i ekstrakt sjemenki lana pružaju kontinuirano prekrivanje pora, dok mikrosfere imaju efekt upijanja viška masnoća i pružaju gladak i ujednačen ten.

59,00 

Reuzel krema za brijanje

Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Zbog dodatka lubrikanata u sastavu britvica klizi i omogućava ugodno brijanje. Koža je nakon brijanja glatka i meka.

10,25 

WET BRUSH Original Detangler Terrain Textures Artic Blue

Original Detangler Terrain Textures Artic Blue četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

13,00 

Nikel tonik za lice od ruže

Tonik za čišćenje lica s organskom ružom je blagi tonik koji ne sadrži alkohol i daje vašoj koži novu svježinu i energiju.

13,27 

Skintegra Infrared umirujući serum

Koncentrirani, umirujući serum za svaki tip kože, a naročito osjetljivu kožu sklonu upalnim procesima i iritacijama. Smiruje simptome upale, intenzivno hidratizira i korigira nepravilnosti na koži.

22,43 

Perricone MD Cold Plasma+ Neck & Chest

Ova kremasta, lagana, hidratantna terapija vidljivo zaglađuje izgled bora, nabora i crepe teksture kože jer ispravlja izgled neujednačenog tona kože i oštećenja od sunca.

99,00