Search
Close this search box.

2023

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara Black

Najpoznatija, 2000 Calorie maskara iz Max Factora. Do 300% više volumena u usporedbi s prirodnim trepavicama.

11,55 

Reuzel tonik za kosu u spreju

Reuzel tonik za kosu idealan je za sve tipove kose. Formula je bez ulja i omogućava lagano učvršćivanje. Vrlo lagane teksture. Kosi pruža prirodan sjaj i volumen. Lako stvara i održava frizuru.  

21,50 

Dr. Brandt krema protiv podbuhlosti i tamnih podočnjaka

Krema protiv podočnjaka trenutno smanjuje podočnjake i tamne krugove oko očiju. Kroz nekoliko minuta daje efekt zatezanja i zaglađivanja kontura očiju.

47,00 

PUPA ruž za usne I´M Matt 070

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 200

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

17,24 

NOVEXPERT Pro Kolagen Expert Anti-aging krema za područje oko očiju

Koliko puta ćete trepnuti dok čitate ovu stranicu? Skoro 20 puta, odnosno 10.000 puta u samo jednom danu! To nam daje 10.000 dobrih razloga za odabir odgovarajuće kreme za područje oko očiju. Ova krema pomlađuje stanice, smanjuje bore, te uklanja i sakriva podočnjake s pinky prirodnim reflektorima svjetlosti.

44,59 

NIKEL PRIVÉ MB COMPLEX krema za lice

Krema koja intenzivno učvršćuje, zaglađuje, hidrira, pomlađuje i ujednačuje boju kože zahvaljujući inovativnim aktivnim komponentama. Kolekcija PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

180,50 

Reuzel pjena poslije brijanja

Pjena za njegu kože poslije brijanja. Točnije, ovaj proizvod nanosite poslije brijanja, a prije nanošenja bilo kojeg drugog after shave proizvoda jer sužava pore i zaglađuje kožu. Što je astringent (ako vas to buni u nazivu) pročitajte u detaljnom opisu proizvoda.

14,60 

Dr Brandt krema za lice s hijaluronskom kiselinom

Ova krema vlaži kožu te joj daje volumen i vrlo ciljano djeluje na područje lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena. Trenutno smanjuje pojavu mimičkih bora. Pomaže koži u stvaranju prirodne hijaluronske kiseline. Savršena kao podloga za šminku. Za više detalja kliknite na opis proizvoda.

75,12 

Manuela Picard Lash & Brow Serum

Uz redovito korištenje primijetiti ćete da su vaše obrve gušće i sjajnije. Za duže prirodne trepavice u nekoliko tjedana. Klinički testiran 2u1 proizvod.

39,00 

LIERAC Supra Radiance serum za lice

Detox serum za sve tipove kože koji zaglađuje i popunjava bore te vraća blistavost koži.

80,03 

John Masters Organics šampon za tanku kosu ružmarin i menta 473 ml

JMO šampon za finu kosu! Organski sastojci i biljna ulja nježno čiste i uspostavljaju ravnotežu u vlasištu. Ne otežava vlasi već kosu čini sjajnijom, zdravijom i zaštićenom. Ako imate nježnu kosu - ovo je šampon za vas. Stiže u maxi pakiranju vodećeg organskog branda za prirodnu njegu kose.

42,34 

PUPA ruž za volumen usana 200

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

WET BRUSH Original Detangler Terrain Textures Dusty Rose

Original Detangler Terrain Textures Artic Blue četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

13,00 

PUPA ruž za usne I´M Matt 012

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

PUPA ruž za volumen usana 300

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana.  Trenutni rezultati su  puna boja i definirane usne, dok su nakon 7 dana usne vidljivo punije i glatke.

19,99 

Reuzel vosak za kosu na uljnoj bazi s mirisom peperminta

Vosak za sve tipove kose srednje čvrstoće, vrlo lagan za nanošenje. Osmišljen u radionici Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona. Proizvod dugo drži zamišljeni styling i sjajno miriše. Ukroćuje kovrčavu, debelu i neukrotivu kosu.

18,98 

Perricone MD Vitamin C ester serum za posvjetljivanje

Idealan za sve tipove kože, Vitamin C Ester pruža iznimno snažno djelovanje bez iritacije kože koju inače zna uzrokovati tradicionalni vitamin C. Osvježava umornu kožu te je zaglađuje. Ovaj serum omogućava instant sjaj i smanjuje pojavu tamnih mrljica i diskoloraciju kože istovremeno je čineći svježom i nježnijom.

83,00 

Nikel Lift intenzivna krema protiv bora oko očiju

Ova bogata lift anti-age krema za dubinsku njegu protiv bora oko očiju i usana koja ih vidljivo smanjuje i uklanja znakove umora.

39,16 

LIERAC anti age fluid za muškarce

Globalni anti-age proizvod, u jednom koraku smanjuje znakove starenja: bore, pigmentacijske mrlje, teksturu kože, dehidrataciju.

39,90 

Skintegra Amphibian gel za čišćenje lica

Izuzetno nježni gel za čišćenje lica koji neće isušiti niti iritirati kožu. Tekstura mu je nevjerojatno skliska, vodeno-gelasta (aqua jelly) i dizajnirana da se s minimalnom količinom proizvoda postigne maksimalni učinak čišćenja.

15,79 

Novexpert Trio-Zinc trostruka crna maska

Ova maska je 100% prirodnog podrijetla, uklanja nečistoće i višak sebuma, pročišćava pore i pomaže prilikom obnove stanica vaše kože.

21,29 

Bocassy Nourissante dnevna krema protiv bora

Nutritivna krema za vrhunsku dnevnu njegu. Mekša i zaglađuje sve tipove vidljivih bora, finih linija te podiže volumen. Bogata masnim kiselinama Idealno za dob 45+

32,00 

Reuzel Concrete Hold Matte pomada

Djeluje kao vosak i omogućuje cjelodnevni styling. Pruža jako učvršćivanje bez otežavanja kose.  

23,23 

PUPA ruž za volumen usana 104

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Nikel Lift krema protiv bora

Intenzivna krema sadrži snažan zaštićeni anti-aging faktor i vitalne elemente potrebne za ravnotežu, ljepotu i mladost. Povećava elastičnost i čvrstoću kože, štiti od štetnih utjecaja okoline kao prirodna UV zaštita.

52,96 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 05

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

Nikel mlijeko za čišćenje BASIC s narančom

Mlijeko za čišćenje s narančom uklanja šminku, nečistoće, a usput njeguje i umiruje vašu kožu.

11,01 

Reuzel šampon za čišćenje i piling kose i vlasišta

Reuzel šampon za čišćenje kose i vlasišta djeluje kao peeling i kao šampon što znači da uklanja dodatke i nečistoće na kosi i tjemenu dok djelovanje šampona kosu njeguje i čini je mirisnom.

18,98 

Dr Brandt BIOTIC gel krema za čišćenje lica s probioticima

Krema za ugodno čišćenje lica sa ekskluzivnim kompleksom koji regulira prirodnu površinsku floru kože. Hipoalergena, za sve tipove kože i dermatološki testirana.

42,00 

Reuzel Ultimate Groom Box – set proizvoda

Set proizvoda u kojem se nalaze grooming best-seller proizvodi uz koje GRATIS dolaze otvarač za boce, čašica i “koozie” prepoznatljivog Reuzel dizajna!

36,00 

LIERAC BODY SLIM koncetrat protiv celulita

Prvi proizvod koji ima trostruko djelovanje za oblikovanje tijela - anti-celulitno djelovanje (protiv narančine kore), učinak protiv opuštanja kože te poticanje drenaže (protiv zadržavanja vode). Vidljivo zaglađuje kožu, potiče tvorbu kolagena, pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedra  

65,03 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja 473 ML

MAXI pakiranje šampona! Odličan za sve tipove kose, obogaćen proteinima pšenice i škroba, revitalizira suhu i oštećenu kosu te joj vraća sjaj i zdravlje. Potpuno prirodni cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta (ekcem, dermatitis...). Zaustavlja i usporava opadanje kose.

43,67 

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža bogata je, koncentrirana krema koja njeguje, hidratizira i štiti suhu kožu ruku. Njezina obnavljajuća i zaštitna svojstva ruže i ulja iz sjemenki suncokreta organskog porijekla pružaju rukama potrebnu njegu i zaštitu.

17,12 

PUPA ruž za volumen usana 100

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Hårkontroll Man Boost za oštećenu i rijetku kosu

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

36,09 

Reuzel Clean & Fresh balzam za bradu i lice

Ovo je vrhunski balzam novog mirisa koji je (kažu nam stručnjaci iz muških salona) jedini nužno potreban za njegu brade i područje lica pod dlakama. Nakon pranja i jutarnje njege ravnomjerno nanesite ovaj balzam na brkove i bradu te vrat. I to je to! Izravnat će dlake i ukloniti neugodne mirise. Potaknuti rast brade te joj pruža svjež i njegovan izgled. Sprječava prhutanje. Balzam je djelo profesionalaca Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

15,53 

PUPA tekući puder Made to last 010

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

PHYTO Phytospecific kids magični sprej za raščešljavanje

Nemasni sprej za nježno a učinkovito raščešljavanje i discipliniranje dječje kose sklone zapetljavanju.

21,90 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom

Anticelulitni gel s bršljanom je odličan izbor za oblikovati tijelo i spriječiti nakupljanje potkožnih masnih jastučića. Djeluje na razgradnju celulita i potkožnih masnih stanica (adipocita) te jača čvrstoću kože.

16,00 

PUPA ruž za volumen usana 301

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Reuzel regenerator za bradu koji se ne ispire

Ova krema/regenerator mekša bradu i čini je urednom i čistom. Daje bradi zdrav i svjež izgled, mekoću i sprječava prhutanje. Vlasnici patenta su profesionalci Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.

15,53 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda + putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

59,00 
Out of stock

PHYTO Phytodetox sprej za vlasište kose

Detoksicirajući sprej koji se svakodnevno nanosi na kosu i vlasište u obliku osvježavajuće maglice, posebno formulirane za neutralizaciju neugodnih mirisa i njegu zagađenog vlasišta i kose. Ovaj sprej idealna je dnevna njega za postizanje i održavanje čiste kose.

Reuzel wood & spice solid kolonjska voda

Za muškarce koji vole raditi rukama. Otvorite konzervu i odredite količinu, razmažite dlanovima i nanesite na područje brade i vrata. Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Sjajno miriši.

12,08 

WET BRUSH Tattoo Leopard Heart četka za kosu

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

11,90 

WET BRUSH Flex Dry Purple četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

Nikel anticelulitno ulje s grejpom

Anticelulitno ulje s grejpom je  koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina koji snažno potiče površinsku cirkulaciju, djeluje na staničnu izmjenu i eliminaciju toksina.

14,59 

Manuela Picard Rice Peel Off maska

Riža se  tradicionalno smatrala izvorom ljepote Azije i koristi se kako bi ten kože bio svjetliji i kako bi se smanjilo lučenje sebuma.  Riža je bogata orizanolom, vitaminima i mineralima – aktivnim sastojcima koji potiču obnovu stanica , toniraju i hidratiziraju kožu i umiruju osjetljivu kožu, a ekskluzivni kompleks biljaka – matičnjaka, sljeza, stolisnika, mente, jaglaca,  pojačava djelovanje ove maske na ujednačavanje kože.

49,00 

Nikel Control 365 Krema sa snježnom algom

Snježna alga*, ključ dugovječnosti kože rezultira proizvodnjom kolagena, ponovnim pokretanjem i pomlađivanje epidermalnih funkcija kože. Koža postaje svježa, hidratizirana, glatka i detoksicirana, a oštećenja poput staračke pjege manje vidljiva.

26,55 

PUPA ruž za volumen usana 401

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Reuzel balzam za njegu brade i kožu lica

Gospodo, brinite o svojoj bradi kako bi bila zdrava i izgledala stalno sjajno. S time će vam pomoći Reuzel Beard balzam koji omekšava bradu, održava je hidratiziranom i istodobno se brine o koži ispod nje. Uz to, sprječava svrbež kože, a njegov muževni drvenasti miris oduševit će vaša osjetila.

15,53 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Blue

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

PUPA ruž za usne I´M Matt 073

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Nikel eliksir protiv bora

Najprodavaniji koncetrat protiv bora intenzivni eliksir s 12 biljaka koncentrat je 100% prirodnih ulja i čistih esencija. Sadrži izvanredna svojstva protiv starenja.

26,41 

Nikel ulje oko očiju protiv bora

Ulje oko očiju i usana višestruko jača djelovanje kreme, dubinski vlaži i hrani, izglađuje bore i borice, umiruje i briše znakove umora na licu.

9,95 

Skintegra Lunar serumski koncetrat

Serumski koncentrat čija je uloga dodatna hidratacija i zaglađivanje svakog tipa i stanja kože, a posebno dehidrirane i umorne kože koja pokazuje znakove starenje.

16,00