Search
Close this search box.

2023

Nikel tonik za lice s matičnim stanicama

Energizirajući tonik s biljnim matičnim stanicama očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja.

18,57 

Manuela Picard Spirulina Peel Off maska

Maska sadrži aminokiseline koje potiču metabolizam i pomaže u obnavljanju tkiva.Vitamin A i E koji je snažan antioksidans.Esencijalne masne kiseline (gama-linolenska kiselina) koje se koriste za izgradnju membrana stanica kože. Daje osvježavajuć osjećaj hlađenja i umirivanja kože sklone rozacei, iritacijama, pretjerano masnoj koži i umanjuje natečenost. Ima jaka antimikrobna svojstva i odlično djeluje u borbi protiv nečiste aknaste kože.

49,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT Krema za normalnu i kombiniranu kožu

Krema za lice za normalnu i kombiniranu kožu umiruje sprječavajući gubitak vlage i na taj način ju štiti od stresa. Trenutno hidratizira, posvjetljuje i umiruje

35,00 

Perricone MD multifunkcionalna noćna maska za lice i vrat

Ovaj proizvod koristite kako bi minimalizirao pojavu bora, finih linija i prvih znakova starenja. Izjednačava, zaglađuje uz pomoć vrlo snažnih sastojaka koji potiču prirodni proces regeneracije. Vrlo bogat hidratantnim sastojcima, revitalizira potrebitu kožu i pruža joj elastičnost i sjaj. Umiruje i djeluje blago, a dubinski hidratizira i osvježava kožu dok vi spavate.

102,00 

Skintegra Solar dnevni fluid SPF30

Hidratantni dnevni fluid za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja (UVA + UVB) koji djeluje zaštitno protiv fotostarenja kože. Ima visoki zaštitni faktor (SPF 30) i namijenjen je svim tipovima kože, uključujući i one s problematikom osjetljivosti i reaktivnosti.

29,10 

TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice

Višenamjenski uređaj s vrhunskim tehnologijama koji je precizan, fokusiran tretman s pravom sofisticiranošću. Siguran, netoksičan, koristeći najbolje profesionalne standarde u materijalima i tehnologiji. Ovaj tripollar je najnovija inovacija vodećeg branda na tržištu RF tehnologija. Više detalja u opisu.

464,00 

Perricone MD Blemish Relief Ultra-Boost treatment

Tretman je korak 2 u vašem dnevnom i noćnom režimu, nakon čišćenja. Ova lagana krema formulirana je sa salicilnom kiselinom maksimalne snage u sustavu kontinuirane primjene za manje iritacije za ciljanje najtvrdokornijih mrlja. U kombinaciji s biomimetičkim proteinom zobi, fermentom cica i lactobacillusa koji umiruju kožu pomažu smiriti upale, vidljivo smanjuju crvenilo kože i selektivno ciljaju bakterije koje uzrokuju nepravilnosti za vidljivo jasan, gladak i zdrav ten.

37,00 

PUPA ruž za volumen usana 302

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Perricone MD Cold Plasma+ Neck & Chest

Ova kremasta, lagana, hidratantna terapija vidljivo zaglađuje izgled bora, nabora i crepe teksture kože jer ispravlja izgled neujednačenog tona kože i oštećenja od sunca.

99,00 

Nikel Lift krema protiv bora

Intenzivna krema sadrži snažan zaštićeni anti-aging faktor i vitalne elemente potrebne za ravnotežu, ljepotu i mladost. Povećava elastičnost i čvrstoću kože, štiti od štetnih utjecaja okoline kao prirodna UV zaštita.

52,96 

PUPA maskara za definirane i duge trepavice

THE maskara za odvojene i definirane trepavice. Trepavice su u potpunom dobitku volumena i definicije! Bez grudica. Ovo je tvoja svakodnevna maskara koju čekaš!

19,99 
WOW PONUDA!

Steampod 4.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare.  Najbolji je postao još bolji: L'Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne Steampod pegle za kosu koja nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne.  

319,00 

Lierac miceralna voda

Pogodna je za sve tipove kože. Nježno čisti i uklanja sve tipove nečistoća i šminku. Idealna za uklanjanje SPF-a s lica.    

19,90 

PUPA ruž za usne I´M Matt 051

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

John Masters Organics šampon za suhu kosu od noćurka 473 ml

MAXI pakiranje šampona! Izrazito pogodan i za obojenu, suhu i oštećenu kosu kojoj će vratiti zdravlje i sjaj. Ulje noćurka bogato je gamalinoleiskom kiselinom koja na prirodan način djeluje kao blokator DHT-a: hormona kojemu se pripisuje krivica za mušku nasljednu ćelavost i tako rješava problem opadanja kose izazvan lošom prokrvljenosti korijena kose.

42,34 

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom i česticama kristala rubina nevjerojatno je učinkovita. Svi će pogledi biti na vama uz ovu moćnu, ali nježnu anti-age kremu za područje oko očiju s blistavim česticama. Savršena kombinacija retinola i čestica kristala rubina koja daje vašim očima pažnju kakvu zaslužuju.

65,00 

Novexpert Omega bogata krema za zaštitu

Ova krema sadrži aktivne sastojke inspirirane Vernix Caseosa (sirni maz), tekućinom koja oblaže dječju kožu pri rođenju, a istovremeno je štiti od vanjskih štetnih učinaka. Obzirom da ne sadrži samo 1 ili 2 već čak 5 omega koje blagotvorno djeluju na kožu, ovaj jedinstveni balzam na kozmetičkom tržištu pruža trenutnu ugodu i dugotrajnu njegu kože bez ostavljanja masnih tragova. Jeste li spremni omotati se oblakom mekoće?

46,49 

Manuela Picard Enzyme Cleanser

Izvrsno pročišćava i umiruje iritacije i crvenilo kože, idealno za  masnu kožu sklonu začepljenim porama. Prepun vitamina i  enzima koji licu daje svježinu  i potiče obnovu.

22,00 

Nikel balzam za pete i stopala

Dubinski vlaži i regenerira kožu. Djeluje na odstranjivanje mrtvih stanica kože (zadebljanja na peti i stopalu). Pogodna i za njegu osjetljive kože i za njegu dijabetičara. Trenutačno se upija.

7,83 

NIKEL SILKY serum oko očiju

Sveobuhvatna inovacija formulirana za borbu protiv vidljivih znakova starenja, oštećenja i stresa, dok istodobno potiče čvrstoću i hidrataciju za svjež, obnovljen izgled.

25,00 

Reuzel set Pigs can fly fibre + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i vlaknastu pomadu za kraće dlake. Poboljšava punoću kose i brade.

34,38 

Manuela Picard Purifying Sea Mud Peel Off maska

Maska ima snažno antibakterijsko i antifungalno djelovanje, potiče cirkulaciju i regeneraciju kože pa je izvrstan za zaraštavanje masne kože sklone aknama. Djeluje jako antistresno i regenerijauće na cijelo tijelo i um.

49,00 

Manuela Picard Morroccan Clay Peel Off maska

Maska je vrlo poznata po dubinskom pročišćavanju i detoksikaciji kože. Djeluje umirujuće na promjene na koži i daje vrlo ugodan, osvježavajući osjećaj u kombinaciji sa esencijalnim uljima grejpa i limuna.

49,00 

Nikel bogata hranjiva krema sa smiljem

Ova mirisna krema je pravi užitak za vašu kožu koju savršeno hrani, štiti, pomlađuje. Idealna njega za suhu kožu. Suha koža bit će dubinski nahranjena i hidrirana.

19,78 

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum

Lierac Premium anti-age obnavljajući serum za njegu koji uklanja vidljive znakove starenja i potpomaže regeneraciju stanica.

145,07 

Manuela Picard Hydra Gold peel off maska

Maska sadrži kalcijev i magnezijev karbonat, koji su prirodni pilinzi. Piling je vitalan za uklanjanje stare i oštećene kože, kako bi se potaknulo stvaranje novih stanica. Naša Hydra Gold linija prožeta ekstraktima bisera osvježava kožu, uklanja crvenilo i hidratizira dehidriranu kožu.  

49,00 

WET BRUSH Flex Dry Mineral Sparkle Wine četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

WET BRUSH Sweet Treats Monkey – midi četka

Midi Detangler model nježno raščešljava zapetljane čvorove, bilo na suhoj ili mokroj kosi bez grubog i bolnog povlačenja. Ovaj model je zahvaljujući svojem dizajnu posebno privlačan i djeci, a svojom srednjom (midi) veličinom sjajan je i za putovanja.

7,90 

NOVEXPERT Pro Kolagen Expert Anti-aging fluid

Intenzivna anti-aging njega za masnu i mješovitu kožu koja hrani vašu kožu, djeluje na vaše bore i volumen, pomlađuje stanice i vraća blistavost koži.

47,79 

Reuzel Fine Fragrance toaletna voda

Fine Fragrance toaletna voda pruža lagan i osvježavajuć miris s dozom citrusa. Miris je postojan tijekom cijelog dana.

19,91 

NOVEXPERT Booster serum s vitaminom C

NOVEXPERT Booster serum s vitaminom C je bestseller koji u sebi sadrži 2 oblika stabiliziranog vitamina C: japanski vitamin C koji u Aziji ima status medicinskog proizvoda (hiperpigmentacija) i francuski vitamin C koji je  inkorporiran u silicij (protiv bora). Ukratko, pravi booster za kožu!

61,45 

Nikel eliksir protiv bora

Najprodavaniji koncetrat protiv bora intenzivni eliksir s 12 biljaka koncentrat je 100% prirodnih ulja i čistih esencija. Sadrži izvanredna svojstva protiv starenja.

26,41 

WET BRUSH Flex Dry Teal Ombre četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Olivia Garden Fingerbrush Pastel Pink velika četka

Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

18,40 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda za bradu+putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

52,00 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT matirajući čistač za masnu kožu

Gel čistač za masnu kožu u dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu koja čisti kožu od svih nečistoća i viška sebuma te ostavlja dugotrajan matirajući efekt. Ostavlja osjećaj svježine i ugode na koži.

27,00 
Out of stock

ALTERNA Caviar Repair anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Repairx anti-aging sprej za kosu multivitaminski je sprej za zaštitu od topline. Štiti oštećenu kosu tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje kose) do 232 ºC.

Nikel Royal body mlijeko za tijelo s matičnom mliječi

Intenzivna njega Royal Body mlijeko za tijelo s ekskluzivnim prirodnim hranjivim kompleksom, energizirat će vašu suhu kožu i dati joj elastičnost i čvrstoću.

23,80 

Nikel Sebofit šampon za masnu kosu i osjetljivo vlasište

Šampon za masnu kosu i osjetljivo vlasište ujedinjuje blago djelovanje i učinkovitost. Trenutno umiruje nadraženo i osjetljivo vlasište uzrokovano seboroičnim dermatitisom.

11,99 

Lierac BODY-SLIM koncentrat za mršavljenje

Tretman za mršavljenje s trostrukim djelovanjem i pojačanom učinkovitošću. Definira liniju tijela, učvršćuje kožu i smanjuje celulit.

52,96 

Nikel hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju

Hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju s hidrirajućim kompleksom, vitaminskim kompleksom i ekstraktom divljeg kestena za smanjenje bora i podočnjaka.

39,16 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY FIZZY MINT četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

Novexpert Trio-Zinc piling noćni losion

Koji je najbolji način za zaustavljanje ponavljajućih akni i pojave bora? Must-have njega je Trio Cink Peeling Noćni losion, jedinstveni koncentrat Anti-Age aktivnih sastojaka koji potiču eksfolijaciju.

29,49 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY JUICY ORANGE četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

NOVEXPERT Velvety Hydro-Biotic Fluid

Osjećaj peckanja, vrućine i zatezanja… Osjetljiva koža je „buntovnička“ i zahtijeva stručnu njegu.  „Zen“ doktori razvili su „antistres“ formulaciju… potiče sintezu lipida, sprječava gubitak vode iz kože i obnavlja postojeću floru kože. Regulira i modulira hipersenzibilnost imunog i živčanog sustava u koži.

27,44 

Bocassy Nourissante dnevna krema protiv bora

Nutritivna krema za vrhunsku dnevnu njegu. Mekša i zaglađuje sve tipove vidljivih bora, finih linija te podiže volumen. Bogata masnim kiselinama Idealno za dob 45+

32,00 

Nikel HYALURON+A+E VITAMIN Balzam oko očiju

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.

18,71 

Novexpert magnezijeva vodica u spreju

Dermatolozi dobro znaju da je magnezij neprocjenjiv kako za vašu kožu tako i za Vaš organizam. Ovaj oligoelement umirujućeg i protektivnog djelovanja sada je dostupan u obliku spreja, u vrlo visokoj koncentraciji. ČISTA MAGNEZIJEVA SOL U VODI!

9,99 

PHYTO Phytospecific kids magični dječji šampon za kosu i tijelo

Nježni dječji 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela. Preporuča se za djecu nakon 3.godine.

19,91 

Olivia Garden Fingerbrush Combo mala četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

16,00 

Nikel ulje oko očiju protiv bora

Ulje oko očiju i usana višestruko jača djelovanje kreme, dubinski vlaži i hrani, izglađuje bore i borice, umiruje i briše znakove umora na licu.

9,95 

Lierac Arkeskin mlijeko za tijelo

Formuliran s 93% sastojaka prirodnog porijekla, losion za tijelo za menopauzu ispravlja vidljive znakove menopauze na koži: suhoću, gubitak čvrstoće i tonusa. Posebno razvijen za žene koje prolaze kroz menopauzu, njegova lagana, hranjiva tekstura ostavlja ugodan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja. Testiran pod ginekološkom i dermatološkom kontrolom.    

64,90 
Out of stock

Dr. Brandt DNA krema za lice

Ova univerzalna anti-age krema formulirana sa snažnim juvenescence+ kompleksom koji pomaže u borbi protiv znakova starenja. Dr. Brandt DNA krema za lice krema je koja vraća godine, oporavlja mladost kože, preoblikuje konture lica, obogaćena hranjivim sastojcima i esencijalnim uljima.

PHYTO Phytopolleine ulje za stimulaciju vlasišta

Botanički tretman za sva vlasišta koji djeluje protiv ispadanja kose, pročišćava i regulira višak sebuma, prhuti ili iritacije.

34,91 

Olivia Garden Fingerbrush Combo velika četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

18,40 

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda + putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

59,00 

Novexpert Lip Up booster za usnice

Kada muško stvaralaštvo pojača žensku ljepotu ... LIP`UP  sa hijaluronskom kiselinom je zamišljen  kao mala plava tableta za usnice. To je balzam/sjajilo za usnice koji njeguje usnice i daje im repulp učinak. I to je znanstveno dokazano! Apliciran na usnicama, Lip'Up ima isti učinak kao ... zračni jastuk!  

21,29 

NIKEL SILKY ulje za tijelo

Brzo upijajuće, visokoučinkovito ulje sa snažnim biljnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju, njegu, učvršćivanje, glatkoću i zaštitu za vidljive rezultate.

21,00 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Melon

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60