Search
Close this search box.

2023

Olivia Garden Fingerbrush Bloom Red passion četka

Budite čudni, budite ludi, budite nasumični i budite neustrašivi – budite ONO ŠTO JESTE! Upravo to predstavlja Fingerbrush Amour linija četki. Četka koja će vas podsjetiti da ste voljeni!

17,20 

Nikel anticelulitno ulje s grejpom

Anticelulitno ulje s grejpom je  koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina koji snažno potiče površinsku cirkulaciju, djeluje na staničnu izmjenu i eliminaciju toksina.

14,59 

Nikel gel za umivanje s hamamelisom

Ovaj gel za umivanje s hamamelisom temeljito čisti pore i uklanja suvišnu masnoću koja dovodi do nastajanja akni i mitesera.

9,95 

NIKEL SUN PROTECT+C VITAMIN krema za lice 30SPF

Lagana hidratantna krema sa zaštitnim faktor SPF30 i C vitaminom. Najsuvremeniji fotostabilni UVA i UVB filteri i ultranapredni zaštitni aktivni sastojci pomažu u zaštiti kože od učinka foto starenja, prijevremenog nastanka bora, pigmentacijskih mrlja i dehidracije.

26,50 

Skintegra Lumion neisušujući noćni eksfolijant

Lumion je intenzivni noćni eksfolijant u formi tonika. Odstranjuje odumrle stanice kože. Omekšava grubu kožu i ujednačava njezin ton. Kako starimo, rožnate stanice se počinju manje učinkovito ljuštiti s površine kože te im je potrebna blaga pomoć u uspostavi normalne funkcije. Pomažući koži u tom prirodnom procesu, Lumion rafinira teksturu i ujednačava ton kože.

25,10 

Hårkontroll Man serum za intezivni rast kose

Ako ste odlučili temeljito obnoviti i popraviti kosu onda ste na dobrom mjestu. Korijen kose je najvažniji a svaka pilula sadrži kliničku dozu keratina od 500 mg koja mu je prijeko potrebna.  Naime, keratin Cynatine®HNS dokazano djeluje te ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. U kombinaciji s biotinom i cinkom pomaže kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

30,39 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

Novexpert Trio-Zinc piling noćni losion

Koji je najbolji način za zaustavljanje ponavljajućih akni i pojave bora? Must-have njega je Trio Cink Peeling Noćni losion, jedinstveni koncentrat Anti-Age aktivnih sastojaka koji potiču eksfolijaciju.

29,49 

John Masters Organics šampon regenerator cink kadulja 473 ML

MAXI pakiranje šampona! Odličan za sve tipove kose, obogaćen proteinima pšenice i škroba, revitalizira suhu i oštećenu kosu te joj vraća sjaj i zdravlje. Potpuno prirodni cink liječi prhut i regulira druge probleme vlasišta (ekcem, dermatitis...). Zaustavlja i usporava opadanje kose.

43,67 

PUPA Extreme Blush Duo rumenilo 110

Dvije boje i dva različita efekta. S Extreme Duo rumenilom zaista ćeš se zarumenjeti. Koristi ih samostalno ili zajedno i kreiraj efekt i boju po svojoj volji. Tamnija nijansa savršena je za oblikovanje i dodavanje dimenzije lica, a svijetlija kao rumenilo i highligter za vraćanje punoće i svježine.

21,99 

Novexpert Trio-Zinc vodica u spreju

Trio Cink vodica u spreju zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja, umirivanja i matiranja, zauzima posebno mjesto među proizvodima za čišćenje i njegu kože. Za razliku od ostalih proizvoda, može se koristiti više puta dnevno, za različite namjene.

10,49 

PUPA ruž za usne I´M Matt 051

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden Rose

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY GRAPE SODA četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

PHYTO Phytodefrisant anti-friz tretman s kistom za ravnanje kose

Prvi anti-frizz leave-in tretman za ravnanje i zaglađivanje kose s kistom za lakše nanošenje. Olakšava svakodnevno stiliziranje te discipliniranje neukrotive i naelektrizirane kose, u svim uvjetima.

27,08 

LIERAC lift krema za učvršćivanje grudi

Bogata anti-age krema koja ublažava nepravilne hiperpigmentacije na grudima i dekolteu. Učvršćuje i zateže kožu grudi.

50,04 

Lierac Hydragenist serum za lice

Intenzivno hidratizira pomoću kisika, hijalurona i vitamina. Zaglađuje bore i popunjava kožu. Za sve tipove kože.

59,90 

WET BRUSH Flex Dry Coral Ombre četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 

Max Factor Colour Kiss ruž za usne 030 Rosewood

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Reuzel wood & spice solid kolonjska voda

Za muškarce koji vole raditi rukama. Otvorite konzervu i odredite količinu, razmažite dlanovima i nanesite na područje brade i vrata. Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Sjajno miriši.

12,08 

Reuzel Concrete Hold Matte pomada

Djeluje kao vosak i omogućuje cjelodnevni styling. Pruža jako učvršćivanje bez otežavanja kose.  

23,23 

Olivia Garden Fingerbrush Combo mala četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

16,00 

Lierac Arkeskin noćna krema za lice

Noćni hranjivi tretman koji korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću, gubitak gustoće i čvrstoće.

59,90 

REUZEL HOUSE OF STYLE set proizvoda za bradu+putna torbica

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

52,00 

SKINTEGRA Architect serum za akne

Intenzivna serumska emulzija za sve tipove kože s trostrukim djelovanjem - namijenjena je koži sklonoj aknama s vidljivim UV oštećenjima (poput hiperpigmentacija) koja također treba i antiage funkciju.

23,76 

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem

Serum za bore oko očiju sa smiljem; ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

11,30 

Reuzel pomada za kosu na bazi voska i ulja

Formula na bazi voska i ulja za jako učvršćivanje. Ovu pomadu osmislili su i napravili vrhunski majstori Schorem Barbershopa jednog od najpoznatijih svjetskih barber salona.  Odličan proizvod za sve tipove kose.

19,91 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT Krema za normalnu i kombiniranu kožu

Krema za lice za normalnu i kombiniranu kožu umiruje sprječavajući gubitak vlage i na taj način ju štiti od stresa. Trenutno hidratizira, posvjetljuje i umiruje

35,00 

Reuzel WooD & Spice duo travel kit

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

29,70 

PUPA ruž za volumen usana 401

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Perricone MD multifunkcionalna noćna maska za lice i vrat

Ovaj proizvod koristite kako bi minimalizirao pojavu bora, finih linija i prvih znakova starenja. Izjednačava, zaglađuje uz pomoć vrlo snažnih sastojaka koji potiču prirodni proces regeneracije. Vrlo bogat hidratantnim sastojcima, revitalizira potrebitu kožu i pruža joj elastičnost i sjaj. Umiruje i djeluje blago, a dubinski hidratizira i osvježava kožu dok vi spavate.

102,00 

Nikel Sebofit šampon za masnu kosu i osjetljivo vlasište

Šampon za masnu kosu i osjetljivo vlasište ujedinjuje blago djelovanje i učinkovitost. Trenutno umiruje nadraženo i osjetljivo vlasište uzrokovano seboroičnim dermatitisom.

11,99 

Lierac Phytolastil serum za korekciju strija

Visoko koncentrirani, nemasni serum za ublažavanje postojećih i prevenciju nastanka i širenja strija. Može se koristiti za vrijeme puberteta, trudnoće i pri mršavljenju.

45,26 

WET BRUSH Pro Detangler Color Shock Mint

Original Detangler Terrain Textures Gravel četka za kosu omogućuje bezbolno raščešljavanje kose bez oštećenja i lomljenja vlasi.

15,60 

Dr. Brandt Pores no more primer luminizer

Dr. Brandt Pores no more primer luminizer  za blistav izgled kože donosi prirodni blistavi sjaj, dok zaglađuje pore i nepravilnosti za lijepo osvijetljeni besprijekoran ten. Može se upotrijebiti sa šminkom ili sam za savršen izgled bez šminke. Ovaj iluminirajući temeljni premaz osvjetljava pore za besprijekoran prirodno sjajniji ten koji se može nositi sa ili bez šminke.

46,98 

NIKEL SILKY pjena za čišćenje

Revitalizirajuća pjena za čišćenje formulirana s umirujućim biljnim sastojcima za nježno čišćenje, pročišćavanje i obnavljanje vašeg tena.

18,00 

NIKEL PRIVÉ MB COMPLEX krema za lice

Krema koja intenzivno učvršćuje, zaglađuje, hidrira, pomlađuje i ujednačuje boju kože zahvaljujući inovativnim aktivnim komponentama. Kolekcija PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

180,50 

Nikel tonik alpska ruža

Tonik koji intenzivno nudi  dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti te samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica!

33,19 

Skintegra Melt Milk mlijeko za čišćenje lica

Idealan je za osjetljivu, dehidriranu kožu sklonu začepljenjima, te se potpuno ispire ostavljajući ugodan osjećaj na koži. Zato što leži na granici između gela i predčistača može se koristiti kao prvi ili drugi korak čišćenja - ili kao samostalni čistač.

17,50 

LIERAC BODY SLIM koncetrat protiv celulita

Prvi proizvod koji ima trostruko djelovanje za oblikovanje tijela - anti-celulitno djelovanje (protiv narančine kore), učinak protiv opuštanja kože te poticanje drenaže (protiv zadržavanja vode). Vidljivo zaglađuje kožu, potiče tvorbu kolagena, pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedra  

65,03 

Manuela Picard Rice Cream

Fina i lagana, rižina krema savršena je za dnevnu njegu, zbog svojih svojstava da osvježava i matira ten kože. Bogata uljem rižinih mekinja i prirodnim hranjivim sastojcima, ova krema pomaže spriječiti i zaštititi dehidriranu i osjetljivu kožu. Koža izgleda revitalizirano i postaje zdravija i  sjajnija, a pore su manje izražene.

35,00 

Perricone MD tretmanski piling za lice bez ispiranja

Engl.: No Rinse Exfoliating Peel, piling obnavlja kožu te joj ne šteti niti uzrokuje iritacije i crvenila. Sastojci uspostavljaju prirodni PH balans kože. Dokazano ubrzava obnovu stanica kože i ciljano uklanja mrtve stanice čineći kožu zdravijom, blistavijom i mlađeg izgleda. Kombinacija sastojaka posvjetlit će i i zagladiti kožu. Vrlo lagan i jednostavan za primjenu. Ne sadrži parabene.  

61,00 

Bocassy max moisturizer za osjetljivu kožu

Tretman za zaštitu i obnovu kože koja je oštećena, nadražena ili ima poremećeni lipidni (zaštitni sloj) koji ne obavlja u potpunosti svoju funkciju.  Štiti, povećava i zadržava vlažnost (povećana za 32% nakon 24 sata). Dnevni kompleks, oštećena koža značajno je obnovljena u samo 9 dana.

33,00 

Nikel krema s tratinčicom

Krema s tratinčicom protiv pjega je lagana hidratantna krema s visokim udjelom ekstrakta tratinčice pomaže protiv hiperpigmentacije: posvjetljuje hiperpigmentirane mrlje i sprječava njihovo nastajanje.

19,78 

Skintegra Naro Ultralight uljni booster skvalana

Skvalan je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Laički rečeno, koža je manje jedra, pojačano isušena i beživotna. Skvalan je tada poželjno nadomjestiti koži jer je on na (sebumu bioidentičan) način vlaži i hrani te omekšava, oprksrbljujući je dodatnim esencijalnim masnim kiselinema i antioksidativnim učinkom.

11,85 

PHYTO Phytokeratine obnavljajuća maska za oštećenu kosu

Obogaćena biljnim keratinom nove generacije, sličnom prirodnom keratinu kose, ova kremasta maska intenzivno obnavlja i popravlja oštećenu i lomljivu kosu, oslabljenu svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, zaglađivanjem…).

26,01 

Max Factor Colour Elixir ruž za usne 015 Nude Rose

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Olivia Garden Fingerbrush Combo velika četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

18,40 

Manuela Picard SOS Cleanser

SOS prah ili pjenu za čišćenje koristimo za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, iritaciji, aknama i nečistoj koži.

22,00 

Reuzel Fine Fragrance toaletna voda

Fine Fragrance toaletna voda pruža lagan i osvježavajuć miris s dozom citrusa. Miris je postojan tijekom cijelog dana.

19,91 

Hårkontroll maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju

Vratite prirodnu mekoću i volumen svojoj kosi. Obnavljajuća maska s posebnim ekstraktima koja istovremeno tretira neposlušnu i statičnu kosu.

18,59 

Reuzel krema za brijanje

Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Zbog dodatka lubrikanata u sastavu britvica klizi i omogućava ugodno brijanje. Koža je nakon brijanja glatka i meka.

10,25 

Skintegra Solar dnevni fluid SPF30

Hidratantni dnevni fluid za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja (UVA + UVB) koji djeluje zaštitno protiv fotostarenja kože. Ima visoki zaštitni faktor (SPF 30) i namijenjen je svim tipovima kože, uključujući i one s problematikom osjetljivosti i reaktivnosti.

29,10 

Nikel eliksir protiv bora

Najprodavaniji koncetrat protiv bora intenzivni eliksir s 12 biljaka koncentrat je 100% prirodnih ulja i čistih esencija. Sadrži izvanredna svojstva protiv starenja.

26,41 

NOVEXPERT Exfoliator maska i piling s vitaminom C

Ova Maska & Piling za zaglađenu i blistavu kožu osigurava biološki i mehanički piling s anti aging djelovanjem. Aktivno preventira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži.

29,29 

Lierac hidratantni losion

Hidratantni losion-toner uklanja ostatke šminke, kamenca i preostalih nečistoća s lica. Idealan kao zadnji korak čišćenja lica jer ga priprema za serume i kreme.    

19,90 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 05

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

Perricone MD Blemish Relief Ultra-Boost treatment

Tretman je korak 2 u vašem dnevnom i noćnom režimu, nakon čišćenja. Ova lagana krema formulirana je sa salicilnom kiselinom maksimalne snage u sustavu kontinuirane primjene za manje iritacije za ciljanje najtvrdokornijih mrlja. U kombinaciji s biomimetičkim proteinom zobi, fermentom cica i lactobacillusa koji umiruju kožu pomažu smiriti upale, vidljivo smanjuju crvenilo kože i selektivno ciljaju bakterije koje uzrokuju nepravilnosti za vidljivo jasan, gladak i zdrav ten.

37,00 

Nikel Nutris intezivna hidratantna krema

Bogata hranjiva krema za intenzivnu njegu suhe i osjetljive kože.  Pravi užitak za vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje. Bore su vidljivo izglađene. Obnovljena je epiderma. Koža je relaksirana, zaštićena od štetnih utjecaja okoline, baršunasto meka i blistava.

52,96 

NIKEL Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin

Idealna maska za umornu i dehidriranu kožu. Trenutno vraća sjaj vašoj koži. Intenzivno puni stanice kože vlagom, daje joj energiju i blistavost.

18,71