Search
Close this search box.

2023

Novexpert polifenol vodica u spreju za savršeni sjaj

Prestanite koristiti vodice u spreju koje su ispunjene samo... vodom. Ova maglica je tretman koji posvjetljuje ten i uklanja tamne mrlje. Osim riječi, brojke govore same za sebe: zahvaljujući ovim aktivnim sastojcima  proizvodnja proteina protiv hiperpigmenacija povećava se za više od 30%.

32,89 
Out of stock

ALTERNA Caviar Repair anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Repairx anti-aging sprej za kosu multivitaminski je sprej za zaštitu od topline. Štiti oštećenu kosu tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje kose) do 232 ºC.

PUPA Maskara Vamp 504 Military green

Ova maskara za volumen revolucionarna je u performansama i formuli. Želiš li pune, guste trepavice s dramatičnim lookom poput umjetnih trepavica - Vamp! maskara je ona koju tražiš. Tekstura je kremasta s restrukturirajućim svojstvima i spiralnom četkicom zbog čega možeš nadograđivati slojeve dok ne dobiješ trepavice kakve želiš. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

WET BRUSH Sweet treats Unicorn – midi četka

Midi Detangler model nježno raščešljava zapetljane čvorove, bilo na suhoj ili mokroj kosi bez grubog i bolnog povlačenja. Ovaj model je zahvaljujući svojem dizajnu posebno privlačan i djeci, a svojom srednjom (midi) veličinom sjajan je i za putovanja.

7,90 

NIKEL SUN PROTECT+C VITAMIN krema za lice 30SPF

Lagana hidratantna krema sa zaštitnim faktor SPF30 i C vitaminom. Najsuvremeniji fotostabilni UVA i UVB filteri i ultranapredni zaštitni aktivni sastojci pomažu u zaštiti kože od učinka foto starenja, prijevremenog nastanka bora, pigmentacijskih mrlja i dehidracije.

26,50 

Nikel ulje noćurka

Ulje noćurka obnavlja prirodni zaštitni sloj kože zadržavajući vlagu u njezim najdubljim dijelovima, djeluje protuupalno i zacjeljujuće.

14,47 

WET BRUSH Flex Dry Pink četka

WetBrush Flex Dry model namijenjen je za ugodno i brzo sušenje i oblikovanje kose fenom! Fleksibilan dizajn prijanja vlasištu i ubrzava vrijeme sušenja kose zahvaljujući iglicama otpornim na toplinu. OmniFlex iglice savijaju se u bilo kojem smjeru, a dizajn omogućuje brži protok zraka čime skraćuje vrijeme sušenja kose.

15,60 
Out of stock

Lierac Premium Anti – age lagana krema

Lierac Premium Anti - age lagana krema 50ml svojom iznimno laganom teksturom te glamuroznim sastavom od rijetkog ekstrakta crnog cvijeta brzo i efikasno smanjuje i one najdbulje bore na vašoj koži, ožiljke, ujednačava ten te čini vašu kožu svilenkasto glatkom.

NIKEL PRIVÉ MB COMPLEX Serum

Umiruje i sprječava isušenost, sadrži biljne matične stanice za samoobnavljanje matičnih stanica kože i zaštitu od štetnog učinka UVA zraka, biljne pigmente koji su prirodni UV zaštitnici. Kolekcija PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

183,16 

PUPA Extreme Blush Duo rumenilo 140

Dvije boje i dva različita efekta. S Extreme Duo rumenilom zaista ćeš se zarumenjeti. Koristi ih samostalno ili zajedno i kreiraj efekt i boju po svojoj volji. Tamnija nijansa savršena je za oblikovanje i dodavanje dimenzije lica, a svijetlija kao rumenilo i highligter za vraćanje punoće i svježine.

21,99 

WET BRUSH Tattoo Leopard Heart četka za kosu

Eksluzivna četka potpuno transformira Vašu kosu (i život)! Zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose) sada je užitak. Jednako efikasna na mokroj ili suhoj kosi štedi vaše vrijeme. Ne lomi vlasi, a vaša kosa je zaglađena i sjajna. Ne propustite WOW faktor koji će Vas oduševiti!

11,90 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Coral

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

Manuela Picard Micro Peel

Nježan piling, pomaže dubinskom čišćenju pora, poboljšava teksturu kože  i prirodan je čistač viška sebuma.

22,00 

Nikel HYALURON+C+E VITAMIN Krema

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Hijaluron puni stanice vlagom. Koži daje izrazitu svježinu, "punoću" i čvrstoću.

24,16 

Nikel Lift intenzivna krema protiv bora oko očiju

Ova bogata lift anti-age krema za dubinsku njegu protiv bora oko očiju i usana koja ih vidljivo smanjuje i uklanja znakove umora.

39,16 

Reuzel set Pigs can fly clay matte + torbica gratis

Da, torbica je gratis, a u njoj pronađite dnevni šampon za sve tipove kose i pomadu od voska za oblikovanje kose za višesatnu teksturu visoke čvrstoće i laganog sjaja. Poboljšava punoću i masu.

34,38 

Steampod 3.0 pegla za kosu L’Oréal Professionnel

Za svaku ženu koja teško kontrolira svoju kosu ili koja brzo želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto. SteamPod 3.0 ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema. Efikasan i ergonomičniji no ikad. Profesionalni uređaj za kućnu upotrebu će vam osigurati neoštećenu, ravnu, svilenkasto glatku i povrh svega njegovanu strukturu vlasi.

284,00 

Dr Brandt Pores no more pore refiner

Brzo rješenje dr.Brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u bilo koji režim dekorativne ili preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti da trenutačno sakrije pore i matira sjaj. Ova svilena, glatka formula klizi na čistu kožu ili preko pudera. Čajevac i ekstrakt sjemenki lana pružaju kontinuirano prekrivanje pora, dok mikrosfere imaju efekt upijanja viška masnoća i pružaju gladak i ujednačen ten.

59,00 

NOVEXPERT Exfoliator maska i piling s vitaminom C

Ova Maska & Piling za zaglađenu i blistavu kožu osigurava biološki i mehanički piling s anti aging djelovanjem. Aktivno preventira i korigira već postojeće hiperpigmentacijske promjene na koži.

29,29 

Reuzel WooD & Spice duo travel kit

Kompaktna putna torbica namijenjena za odlaganje sve potrebne kozmetike za njegu kose, brade i brkova tijekom putovanja.

29,70 

Skintegra Sphynx gel krema za područje oko očiju

Tretmanska gel-krema za njegu isušenog i osjetljivog područja oko očiju bogata vitaminima, antioksidansima. Namijenjena je preventivnoj i korektivnoj njezi svih tipova kože.

23,76 

Germaine de Capuccini PURE EXPERT eksfolirajući fluid za normalnu i kombiniranu kožu

Fluid koji nježno pročišćava i balansira, ali održava razinu hidratacije kože. Uz pomoć moćnih AHA i BHA kiselina uklanja mrtve stanice s površine kože, vraća sjaj i čini kožu mekom. Smanjuje izgled proširenih pora, hidrira i iluminira kožu.

30,00 

PHYTO Phytodefrisant anti-friz balzam za ravnanje kose

Biljni balzam koji pomaže pri ravnanju kovrčave i disciplinira neposlušnu (tzv. „frizzy“) kosu. Učinkovito sprječava neželjeno kovrčanje , zaglađuje i omekšava kosu i štiti je tijekom toplinskog oblikovanja (feniranje, peglanje). Balzam je lagane i nemasne teksture, s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

19,91 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY SWEET LEMONADE četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.  

18,00 

Novexpert magnezijeva vodica u spreju

Dermatolozi dobro znaju da je magnezij neprocjenjiv kako za vašu kožu tako i za Vaš organizam. Ovaj oligoelement umirujućeg i protektivnog djelovanja sada je dostupan u obliku spreja, u vrlo visokoj koncentraciji. ČISTA MAGNEZIJEVA SOL U VODI!

9,99 

LIERAC Diopticerne fluid protiv tamnih podočnjaka

Ovaj posvjetljujući fluid protiv podočnjaka predstavlja učinkovito rješenje za sve osobe koje se bore s plavim ili tamnim krugovima oko očiju. Dermatološki i oftalmološki testiran proizvod pruža vidljive rezultate već nakon 7 dana redovite primjene.

32,00 

Reuzel tonik za kosu bez ulja

Reuzel tonik za kosu idealan je za sve tipove kose. Formula je bez ulja i omogućava lagano učvršćivanje. Vrlo lagane teksture. Kosi pruža prirodan sjaj i volumen. Lako stvara i održava frizuru.  

19,90 

Max Factor Colour Elixir ruž za usne 005 Simply Nude

Kultni Colour Elixir ruž sa novom i poboljšanom formulom. Uz vitamin E i njegujuće sastojke, od nude do statement nijansi, usne nikad nisu izgledale ljepše i njegovanije.

11,70 

Skintegra Clarion noćni serum za eksfolijaciju

Clarion ima vodenastu teksturu koja se brzo i potpuno upija te blago kiseli, herbalni miris. Namijenjen je problematičnoj koži sklonoj nepravilnostima poput prištića i komedona. Ovaj potentni eksfolijant baziran je na minimalističkoj formulaciji koja efikasno tretira nastale probleme dok vi spavate. Ne propustite!

18,50 

DAVINES Heart of Glass Šampon za kosu

Šampon za nježno čišćenje i dubinsku njegu svih vrsta blond kose. Sadrži plavi jagua ekstrakt koji mu pomaže održati blond nijansu baš kakvu želiš, tople tonove održava toplima, a hladne tonove čuva da ostanu hladni. U isto vrijeme dubinski hranu kosu i pojačava prirodni sjaj kose.

24,29 

PUPA ruž za volumen usana 301

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Nikel mlijeko protiv strija s pšeničnim klicama

Mlijeko protiv strija s pšeničnim klicama je ugodno mlijeko svilene teksture koje hrani i vlaži kožu te joj daje elastičnost i tonus. Ugodno je za svakodnevnu njegu, odlično je za vrijeme trudnoće i poroda.

11,99 

Nikel HYALURON+C+E+B VITAMIN Serum

Dermatološki ispitano. Serum predstavlja kombinaciju hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Intenzivan revitalizirajući serum. Za sve tipove kože.

26,68 

Dr Brandt Noćna krema za lice s retinolom

Osigurava dulje i ravnomjernije oslobađanje stabiliziranog retinola na kožu i minimalizira iritaciju kože.

89,00 

Novexpert Trio-Zinc pročišćujući gel

Proizvod dubinski pročišćuje pore ima i vrhunsko anti-aging djelovanje. Kompletna formula obogaćena s antioksidativnim kompleksom ostavlja kožu sjajnom, glatkom, čistom i ujednačenog tena.

29,49 

Skintegra Infrared umirujući serum

Koncentrirani, umirujući serum za svaki tip kože, a naročito osjetljivu kožu sklonu upalnim procesima i iritacijama. Smiruje simptome upale, intenzivno hidratizira i korigira nepravilnosti na koži.

22,43 

Novexpert Omega SOS maska za suhu kožu

Ako vam je koža godinama suha i puna ljuskica nalik krokodilske kože ili samo tražite proizvod za njegu suhe kože nakon skijanja ili surfanja, SOS maska odabir je za vas! U srcu formule, Novexpert spaja dva blaga iz prirode!

31,64 

PUPA Bronzer Luminys BAKED ALL OVER 02

Višetonalno iluminirajuće rumenilo/bronzer. Četiri skladne nijanse koje se mogu koristiti zasebno ili pomiješano - Luminys Baked All Over može se koristiti kao rumenilo, highlighter ili bronzer, a rezultat je uvijek blistava, baršunasto mekana koža.

27,99 

LIERAC anti age fluid za muškarce

Globalni anti-age proizvod, u jednom koraku smanjuje znakove starenja: bore, pigmentacijske mrlje, teksturu kože, dehidrataciju.

39,90 

Nikel serum protiv bora oko očiju sa smiljem

Serum za bore oko očiju sa smiljem; ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.

11,30 

PUPA All in one maskara

Dopustite da vas osvoji višedimenzionalni rezultat Vampa! Sve u jednom, za iznenađujuće volumizirane, izdužene i uvijene trepavice. Maskara s ojačavajućim tretmanom koji potiče prirodni rast trepavica i jača ih s vremenom, pomažući im da budu gušće i gušće za neodoljiv izgled.

19,99 

Reuzel “The Stache” vosak za brkove

Vosak za brkove pruža prirodan sjaj, ukroćuje dlake i omogućuje jako učvršćivanje. Na bazi pčelinjeg voska. Može se nanositi svakodnevno za definiciju i oblikovanje brkova. Sadrži blagi miris naranče.

16,59 

TRIPOLLAR STOP X anti-aging uređaj za lice

Višenamjenski uređaj s vrhunskim tehnologijama koji je precizan, fokusiran tretman s pravom sofisticiranošću. Siguran, netoksičan, koristeći najbolje profesionalne standarde u materijalima i tehnologiji. Ovaj tripollar je najnovija inovacija vodećeg branda na tržištu RF tehnologija. Više detalja u opisu.

464,00 

Reuzel aftershave balzam poslije brijanja

Reuzel aftershave balzam dodatno štiti i njeguje poslije brijanja. Vrlo oštar miris, jasnih nota citrusa i sandalovine. #musthave

12,08 

Lierac BODY-SLIM koncentrat za mršavljenje

Tretman za mršavljenje s trostrukim djelovanjem i pojačanom učinkovitošću. Definira liniju tijela, učvršćuje kožu i smanjuje celulit.

52,96 

John Masters Organics krema za ruke limun đumbir

Bogata, koncentrirana krema za ruke koja se brzo upija. Smiruje, hidratizira i štiti suhe ruke. Njezina zaštitna i regenerirajuća svojstva organskog đumbira i ulja sjemenki suncokreta obnovit će kožu vaših ruku. Osam cetificiranih organskih sastojaka pružaju duboku hidrataciju i ostavljaju kožu mekom i podatlom, a organska kora limuna daje ovoj kremi uzbudljiv i osvježavajući miris.

17,12 

Dr Brandt C vitamin serum

S 20% čistog vitamina C ujednačuje ten kože, zaglađuje linije i bore te potiče proizvodnju prirodnog kolagena. Proizvod je dermatološki testiran, nekomedogen, hipoalergenski, klinički testiran, veganski proizvod te testiran na osjetljivoj koži.

135,00 

Perricone MD Cold Plasma+ Intenzivna hidratantna krema

Intenzivna hidratantna krema odmah će pružiti vašem licu bogatu dozu hidratacije s dugotrajnim učinkom, a oduševit će vas i njezina multifunkcionalnost. Učinkovita je protiv bora, učvršćuje kožu i ujednačava ten. Uz ovu kremu možete zaboraviti na znakove starenja.

182,00 

PUPA ruž za volumen usana 100

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana. Dostupan u više nijansa.

19,99 

Lierac Arkeskin noćna krema za lice

Noćni hranjivi tretman koji korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću, gubitak gustoće i čvrstoće.

59,90 

Bocassy Resillence&Recharge intenzivna krema za podizanje i hidrataciju

Inovativna, prirodna i balansirana formula koja obnavlja i energizira kožu, brzo se upija i ne začepljuje pore. Ne ostavlja sjajne tragove i odlična je podloga za dnevni make-up.  Otpušta vitamine i ubacuje prirodne anti-oksidanse u biljkama i biljnim otopinama. Za normalnu i mješovitu kožu.

31,00 

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Namijenjen intenzivnoj hidrataciji i obnovi svih tipova kose, sadrži ekstrakte za jačanje i zaštitu kose i vlasišta.

17,09 

Skintegra Amphibian gel za čišćenje lica

Izuzetno nježni gel za čišćenje lica koji neće isušiti niti iritirati kožu. Tekstura mu je nevjerojatno skliska, vodeno-gelasta (aqua jelly) i dizajnirana da se s minimalnom količinom proizvoda postigne maksimalni učinak čišćenja.

15,79 

Reuzel pjena poslije brijanja

Pjena za njegu kože poslije brijanja. Točnije, ovaj proizvod nanosite poslije brijanja, a prije nanošenja bilo kojeg drugog after shave proizvoda jer sužava pore i zaglađuje kožu. Što je astringent (ako vas to buni u nazivu) pročitajte u detaljnom opisu proizvoda.

14,60 

Nikel tonik alpska ruža

Tonik koji intenzivno nudi  dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti te samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica!

33,19 

Reuzel krema za kosu na bazi vode

Pruža lagano do srednje učvršćivanje i namijenjena je svim tipovima kose. Dodaje teksturu i definiciju kod oblikovanja frizure. Ostavlja sjajni finish. Jednostavno se ispire, kosi daje puniji izgled i ima suptilan miris ruma.

12,90 

PHYTO Phytospecific kids magični dječji šampon za kosu i tijelo

Nježni dječji 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela. Preporuča se za djecu nakon 3.godine.

19,91 

NOVEXPERT Booster Serum s hijaluronskom kiselinom

Hijaluronska kiselina, najbitnija molekula odgovorna za mladolik izgled vaše kože, zaslužila je proizvod koji odgovara njenoj učinkovitosti. Misija je ostvarena ovim ultra hidratantnim serumom koji uklanja znakove starenja te daje volumen vašem licu.

59,04 

Dr Brandt Hidratantna energizirajuća gel krema

Udarno osvježenje kože pod stresom! Naša inovativna formula posebno je dizajnirana za hidrataciju i vlaženje vaše kože, ostavljajući vam blistav ten mladenačkog izgleda.

59,00 

Dr. Brandt Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica

Dr. Brandt Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica hidratizira kožu i pruža joj balans. Maska gel strukture djeluje tako da 'zaključa' vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Duboko hidratizirajuća gel maska koja djeluje dok vi spavate, balansira prirodnu floru kože te tijekom noći zadržava vlažnost kože dopuštajući joj da se hidratizira te pomaže u reduciranju crvenila kao i iritacije.

65,00