Search
Close this search box.

2023

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža

John Masters Organics krema za ruke naranča ruža bogata je, koncentrirana krema koja njeguje, hidratizira i štiti suhu kožu ruku. Njezina obnavljajuća i zaštitna svojstva ruže i ulja iz sjemenki suncokreta organskog porijekla pružaju rukama potrebnu njegu i zaštitu.

17,12 

Skintegra UNA univerzalna neutralna krema

Dermatološki ispitana univerzalna neutralna krema pogodna za vrlo suhu, ljuskavu, osjetljivu i atopičnu kožu djece i odraslih. Testirano na teške metale, uključujući i nikal. Pogodno za lokalno korištenje na dječjoj koži iznad 4 mjeseca starosti.

22,50 

Nikel hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju

Hidris intenzivna hidratantna krema oko očiju s hidrirajućim kompleksom, vitaminskim kompleksom i ekstraktom divljeg kestena za smanjenje bora i podočnjaka.

39,16 

Hårkontroll boosting sprej za jačanje kose kosu

Ovaj regenerator koji se ne ispire vidljivo obnavlja neposlušnu i beživotnu kosu te joj vraća sjaj.

15,79 

PUPA ruž za usne I´M Matt 030

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Keratherapy šampon za plavu i sijedu kosu

Šampon formuliran posebno za plavu, sijedu i kosu sa svijetlim pramenovima.

24,02 

Skintegra Lumion neisušujući noćni eksfolijant

Lumion je intenzivni noćni eksfolijant u formi tonika. Odstranjuje odumrle stanice kože. Omekšava grubu kožu i ujednačava njezin ton. Kako starimo, rožnate stanice se počinju manje učinkovito ljuštiti s površine kože te im je potrebna blaga pomoć u uspostavi normalne funkcije. Pomažući koži u tom prirodnom procesu, Lumion rafinira teksturu i ujednačava ton kože.

25,10 

Reuzel wood & spice solid kolonjska voda

Za muškarce koji vole raditi rukama. Otvorite konzervu i odredite količinu, razmažite dlanovima i nanesite na područje brade i vrata. Sprječava crvenilo, urastanje dlaka i iritaciju kože. Sjajno miriši.

12,08 

Novexpert Trio-Zinc vodica u spreju

Trio Cink vodica u spreju zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja, umirivanja i matiranja, zauzima posebno mjesto među proizvodima za čišćenje i njegu kože. Za razliku od ostalih proizvoda, može se koristiti više puta dnevno, za različite namjene.

10,49 

Manuela Picard Spirulina Peel Off maska

Maska sadrži aminokiseline koje potiču metabolizam i pomaže u obnavljanju tkiva.Vitamin A i E koji je snažan antioksidans.Esencijalne masne kiseline (gama-linolenska kiselina) koje se koriste za izgradnju membrana stanica kože. Daje osvježavajuć osjećaj hlađenja i umirivanja kože sklone rozacei, iritacijama, pretjerano masnoj koži i umanjuje natečenost. Ima jaka antimikrobna svojstva i odlično djeluje u borbi protiv nečiste aknaste kože.

49,00 

LIERAC lift krema za učvršćivanje grudi

Bogata anti-age krema koja ublažava nepravilne hiperpigmentacije na grudima i dekolteu. Učvršćuje i zateže kožu grudi.

50,04 

PUPA tekući puder No transfer 02

Puder dugotrajan do 14 sati, bez ostavljenih tragova na odjeći. Produljena hidratacija i potpuna udobnost bez efekta maske.

27,99 

John Masters Organics šampon za tanku kosu

JMO šampon za finu kosu! Organski sastojci i biljna ulja nježno čiste i uspostavljaju ravnotežu u vlasištu. Ne otežava vlasi već kosu čini sjajnijom, zdravijom i zaštićenom. Ako imate nježnu kosu - ovo je šampon za vas. Stiže u maxi pakiranju vodećeg organskog branda za prirodnu njegu kose.

31,72 

Perricone MD četkica za serum u boji

Ova četkica srednje gustoće i zakrivljenog vrha dopušta vam da nanesete i/ili nadogradite prirodan izgled Perricone seruma u boji. Vlakna sintetičkog sastava ne upijaju serum u boji i na taj način osiguravaju maksimalnu iskorištenost proizvoda.

22,00 

John Masters Organics krema za ruke limun đumbir

Bogata, koncentrirana krema za ruke koja se brzo upija. Smiruje, hidratizira i štiti suhe ruke. Njezina zaštitna i regenerirajuća svojstva organskog đumbira i ulja sjemenki suncokreta obnovit će kožu vaših ruku. Osam cetificiranih organskih sastojaka pružaju duboku hidrataciju i ostavljaju kožu mekom i podatlom, a organska kora limuna daje ovoj kremi uzbudljiv i osvježavajući miris.

17,12 

Reuzel Clean & Fresh hidratantna krema

Namijenjena svim tipovima kože. Hidratizira, umiruje i osvježava lice. Pogodna i za vegane

16,72 

Reuzel šampon za dnevnu upotrebu

Reuzel šampon za dnevnu upotrebu odličan je za svakodnevno korištenje i svježinu kose. Dodatak peperminta stimulira i osvježava vlasište.

18,98 

NIKEL SILKY ulje za lice

Intenzivno obnavljajuća formula topi se u koži kako bi je trenutno nahranila, hidratizirala i zaštitila

26,50 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden River

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

WET BRUSH masažer za piling vlasišta Blue

Zdravlje kose počinje na tjemenu. Wet Brush® prednost! Masažer za piling vlasišta ergonomski je dizajniran da stane u Vaš dlan, s mekim, fleksibilnim antimikrobnim iglicama koje su nježne prema vašem vlasištu. Koristite ga sa svojim omiljenim proizvodom za tretman, čišćenje ili regeneraciju za nježan piling vlasišta, uklanjanje nakupina proizvoda i pomoć u promicanju zdravlja kose od korijena.

12,00 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden Mauve

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom

Dr. Brandt 24/7 krema za područje oko očiju s retinolom i česticama kristala rubina nevjerojatno je učinkovita. Svi će pogledi biti na vama uz ovu moćnu, ali nježnu anti-age kremu za područje oko očiju s blistavim česticama. Savršena kombinacija retinola i čestica kristala rubina koja daje vašim očima pažnju kakvu zaslužuju.

65,00 
Out of stock

PUPA Miss Pupa ruž za usne s visokim sjajem 405

Ruž sa sjajnim efektom koji naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up. Dostupan u više nijansa.

Germaine de Capuccini PURE EXPERT Krema za normalnu i kombiniranu kožu

Krema za lice za normalnu i kombiniranu kožu umiruje sprječavajući gubitak vlage i na taj način ju štiti od stresa. Trenutno hidratizira, posvjetljuje i umiruje

35,00 

Novexpert Omega 5 ulje za čišćenje lica

Uklanja vodootporni make-up te uklanja nečistoće. Tretman kože koji osigurava hidrataciju kroz 8 sati: više od 8 sati nakon uklanjanja make-upa vaša koža i dalje uživa blagodati dugotrajne hidratacije s 5 omega.

28,64 

Skintegra Hyperdew maska za lice

Napredna hidratacijska maska s učinkom ujednačavanja kože. Namijenjena je svim tipovima kože, a ponajviše koži koja je sklona dehidraciji te neujednačenom tenu. Idealna je i za korisnike koji žele multifunkcionalan proizvod jer koži pruža hidrataciju, ujednačavanje tona, korekciju nepravilnosti te preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja.

22,43 

Bocassy contour definition anti age serum za lice

Učvršćuje, hidratizira i podiže kožu. Anti Age serum sa multikorektivnim microbiota kompleksom pruža korekciju definicije kontura kože hijaluronskom kiselinom, wakame algama, probioticima i fosfolipidima. Idealna dob: 45+

36,00 

Real Techniques Cryo Sculpt Facial Roller

Higijenski valjak od nehrđajućeg čelika koji pomaže u smirivanju upala i sužavanju pora za svježu, blistavu kožu. Valjak pomaže u stvaranju svježe, čvrste baze za glatko nanošenje šminke.

22,10 

Reuzel Ultimate Beard Box – set proizvoda

Set proizvoda u kojem se nalaze grooming best-seller proizvodi uz koje GRATIS dolaze otvarač za boce, čašica i “koozie” prepoznatljivog Reuzel dizajna!

59,00 

WET BRUSH četka za kosu Disney Princess Tiana

Često imitiran, ali nikad repliciran, Wet Brush® Original Detangler® čini četkanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz zapetljanja uz 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Čini čuda na svim tipovima kose kako bi smanjio bol i zaštitio od ispucalih vrhova i lomljenja. Osim toga, dovoljno je nježan za korištenje na mokrim ili suhim pramenovima. Rezultat: 100% sretna kosa.  Možete birati između ARIEL, BELLE, CINDERELLA, JASMINE, MOANA, TIANA

15,60 

Lierac Lift Integral dnevna krema za lice

Ova krema pruža koži sastojke potrebne da ojača i tako osigurava učinak face liftinga. Popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica. Nanosi se svaki dan ujutro, a namijenjena je za njegu normalne do suhe kože.

85,08 

NOVEXPERT Velvety Hydro-Biotic Fluid

Osjećaj peckanja, vrućine i zatezanja… Osjetljiva koža je „buntovnička“ i zahtijeva stručnu njegu.  „Zen“ doktori razvili su „antistres“ formulaciju… potiče sintezu lipida, sprječava gubitak vode iz kože i obnavlja postojeću floru kože. Regulira i modulira hipersenzibilnost imunog i živčanog sustava u koži.

27,44 

PUPA tekući puder Made to last 010

Super dugotrajan tekući puder koji te nikada neće razočarati. Stvoren je da se odupire vremenu, kao i vremenskim uvjetima, za savršen make up rezultat čak i uz vlagu i visoke temperature

27,99 

Dr Brandt Hidratantna gel krema za područje oko očiju

Poziv na buđenje za umorne oči! Ovaj rashladni gel i keramički aplikator umanjuju znakove stresa i umora na području oko očiju. Kada su um i tijelo pod stresom, naše tijelo luči hormone koji potiču oslobađanje adrenalina koji može uzrokovati suhoću, umor i podočnjake u području oko očiju.

45,00 

PUPA Extreme maskara Extra black

PUPA VAMP! EXTREME ultimativna je maskara za volumen! Revolucionarna je u performansi i formuli za trenutan ekstreman efekt. Tekstura maskare je jako pigmentirana, fluidna i hvata se za trepavice u optimalnoj količini, a da ih ne otežava. Ima sinusnu gumenu četkicu s dva dijela koja ravnomjerno nanose proizvod. Najprodavanija Vamp! maskara!

19,99 

Lierac Hydragenist serum za lice

Intenzivno hidratizira pomoću kisika, hijalurona i vitamina. Zaglađuje bore i popunjava kožu. Za sve tipove kože.

59,90 

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C

NOVEXPERT Peeling noćna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom sadrži tri aktivne tvari koje imaju piling učinak tokom cijele noći. Ujutro je koža meka i vidno zaglađena, a ten blistav i ujednačen.

46,59 

Olivia Garden Fingerbrush Combo velika četka za kosu

Najprodavaniji model Olivia Garden četki za raščešljavanje. Četka je namijenjena za raščešljavanje i stiliziranje, idealna je za svakodnevnu upotrebu i masažu vlasišta. Specijalan dizajn koji omogućava brzo sušenje kose. Zaobljeni oblik četke omogućava bolje prijanjanje uz vlasište za bolju kontrolu. Kombinacija najlonskih iglica i veprove dlake savršeno raščešljavaju i zaglađuju kosu, nježne su za kosu i vlasište.

18,40 

PHYTO Phytocolor zaštitna maska za njegu obojane kose

Obojanoj kosi često je potrebna intenzivna hidratacija kako bi željena nijansa ostala postojana. Vaša će kosa nakon korištenja ove maske biti nahranjena, sjajna i svilenkasta na dodir.

26,01 

Nikel tonik za lice od ruže

Tonik za čišćenje lica s organskom ružom je blagi tonik koji ne sadrži alkohol i daje vašoj koži novu svježinu i energiju.

13,27 

John Masters Organics šampon lavanda ružmarin

Šampon lavanda ružmarin na bazi nježnih sapunica dobivenih iz kokosa i kukuruza i organskih ekstrakata kamilice, kadulje, koprive, zelenog čaja. Organski ekstrakti bljaka poput kamilice, kadulje, ćaporka, hajdučke trave, vrbe i zelenog čaja, vraćaju kosi snagu, vitalnost, sjaj i zdravlje.

26,41 

Novexpert Omega SOS maska za suhu kožu

Ako vam je koža godinama suha i puna ljuskica nalik krokodilske kože ili samo tražite proizvod za njegu suhe kože nakon skijanja ili surfanja, SOS maska odabir je za vas! U srcu formule, Novexpert spaja dva blaga iz prirode!

31,64 

NOVEXPERT korektor protiv tamnih mrlja

Sa svojim inovativnim aplikatorom u obliku četkice, korektor ciljano djeluje na KOREKCIJU i SPREČAVANJE svih hiperpigmentacijskih mrlja (lentigos, melazma, postinflamatorna hiperpigmentacija, itd.) Rezultat ? Posvijetljena tamna mrlja za 84 % u samo 28 dana. Bolje od Photoshopa!

21,89 

WET BRUSH Metallic Marble Shine Enhancer

WetBrush Metallic Marble Shine Enhancer četka za kosu u nijansi Onyx sadrži kombinaciju prirodnih i umjetnih iglica koje omogućuju jednoliku distribuciju prirodnih ulja vlasišta duž cijele kose za pojačani sjaj i zaglađenost.

16,90 

PUPA ruž za volumen usana 300

Ruž koji spaja makeup i tretman povećanja volumena usana.  Trenutni rezultati su  puna boja i definirane usne, dok su nakon 7 dana usne vidljivo punije i glatke.

19,99 

WET BRUSH Pro Detangler Zen Garden Rose

WetBrush Pro Detangler riješava problem zapetljane kose i čvorova zahvaljujući svojim ultra mekanim Intelliflex iglicama koje s lakoćom prolaze kroz kosu, nježno raspetljavajući čvorove. Sitne kuglice na vrhovima iglica olakšavaju prolazak kroz kosu, stimuliraju vlasište, minimiziraju bol prilikom raščešljavanja i smanjuju lomljenje vlasi kose. Može se koristiti za raščešljavanje i mokre i suhe kose.

15,60 

Nikel ulje noćurka

Ulje noćurka obnavlja prirodni zaštitni sloj kože zadržavajući vlagu u njezim najdubljim dijelovima, djeluje protuupalno i zacjeljujuće.

14,47 

Olivia Garden COMBO 90s PARTY JUICY ORANGE četka za kosu

Doživite nostalgične devedesete novom kolekcijom 90s Party!  4 nove nijanse, Juicy Orange, Sweet Lemonade, Grape Soda i Fizzy Mint postat će trenutni klasik u svakom salonu ili kutku za uljepšavanje.

18,00 

Keratherapy Keratin šampon za obnovu kose

Novi šampon u novoj Fixx liniji instantno djeluje na suhu i oštećenu kosu. Ispravlja probleme već nakon prvog pranja. Čuva kosu od vanjskih utjecaja i vlage te joj vraća elasticitet i čvrstoću. Kosa je nakon upotrebe fenomenalno sjajna. Za najbolje rezultate koristiti sa Keration FIXX regeneratorom.

24,02 

Skintegra Clarion noćni serum za eksfolijaciju

Clarion ima vodenastu teksturu koja se brzo i potpuno upija te blago kiseli, herbalni miris. Namijenjen je problematičnoj koži sklonoj nepravilnostima poput prištića i komedona. Ovaj potentni eksfolijant baziran je na minimalističkoj formulaciji koja efikasno tretira nastale probleme dok vi spavate. Ne propustite!

18,50 

NIKEL SILKY serum oko očiju

Sveobuhvatna inovacija formulirana za borbu protiv vidljivih znakova starenja, oštećenja i stresa, dok istodobno potiče čvrstoću i hidrataciju za svjež, obnovljen izgled.

25,00 

PUPA ruž za usne I´M Matt 012

Potpuno novi mat izgled! I'm Matt ruž obavija tvoje usne baršunastim velom punim pigmenata. Ekstremno udobne teksture, klizi po usnama bez težine i bez isušivanja. Dostupan u više nijansa.

17,99 

Nikel krema s peršinom

Umirujuća krema s peršinom bogata je peršinom iz bio uzgoja. Odlična je za njegu osjetljive kože sklone rosacei. Pomaže kod ublažavanja crvenila i kapilara te kod pomlađivanja kože.

19,78 

NOVEXPERT Velvety Hydro-Biotic Krema

Osjećaj peckanja, vrućine i zatezanja… Osjetljiva koža je „buntovnička“ i zahtijeva stručnu njegu. „Zen“ doktori razvili su „antistres“ formulaciju… Za suhu i osjetljivu kožu.

27,40 

Real Techniques Face & Eye Jar Brush Duo

Set od dvije četkice za njegu kože. Sastoji se od četkice za njegu lica te četkice za njegu okoloočnog područja. Svaka četkica sadrži i higijensku čeličnu lopaticu koja pomaže spriječiti prijenos bakterija na kožu i vaše proizvode. Idealno je rješenje za suhu i umornu kožu te neujednačenu strukturu.

18,57 

Lierac Arkeskin mlijeko za tijelo

Formuliran s 93% sastojaka prirodnog porijekla, losion za tijelo za menopauzu ispravlja vidljive znakove menopauze na koži: suhoću, gubitak čvrstoće i tonusa. Posebno razvijen za žene koje prolaze kroz menopauzu, njegova lagana, hranjiva tekstura ostavlja ugodan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja. Testiran pod ginekološkom i dermatološkom kontrolom.    

64,90 

PUPA Wonder Me Foundation Tekući puder

Novi PUPA puder. Dopustite da vas oduševi lakoća savršenog tena. Lagan i nezamjetljiv novi Wonder Me tekući puder ujednačava ten i daje mu gladak i svjež izgled. Tajna ovog pudera je u specijalnoj mikro mreži ultrafleksibilnih agenta u formuli koji oblikuju izgled pudera. PUPA Wonder Me tekući puder stvara na licu lagani film koji izgleda kao prirodna koža te se prilagođava mimici i ekspresiji lica i ne ulazi u bore i ožiljke. Ovaj tekući puder je otporan na vodu i vlagu. Njegova ekstremna dugotrajnost i lagan osjećaj na koži čine ga savršenim.

27,99 

LIERAC Hydragenist gel za područje oko očiju

Transparentni osvježavajući gel iz linije Hydragenist posebno formuliran za osjetljivo područje kože oko očiju tako da dugotrajno hidratizira i zaglađuje dehidracijske bore i borice. Djeluje protiv tamnih podočnjaka i natečenosti.

35,04 

LIERAC Supra radiance serum područje oko očiju

Ova krema oko očiju iz Supra Radiance linije obnavlja kvalitetu kože, smanjuje bore te djeluje tonificirajuće. Smanjuje otečenost i tamne podočnjake.

49,90 

NIKEL PRIVÉ MB COMPLEX krema za lice

Krema koja intenzivno učvršćuje, zaglađuje, hidrira, pomlađuje i ujednačuje boju kože zahvaljujući inovativnim aktivnim komponentama. Kolekcija PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

180,50