Search
Close this search box.

2022

Morgan’s vintage luksuzna škrinja, poklon set za muškarce

Vintage 1873 kolonjska voda (50 ml) za sjajan miris i luskuzna krema za njegu brade i brkova (60 ml) u savršeno krojenoj škrinji s logotipom Morgan's. Za više detalja pregledajte opis proizvoda.

65,03 

APIVITA gel za pranje intimnog područja (dodatna zaštita)

Nježni gel za pranje idealan je za upotrebu kada god se pojave iritacije.  Sprječava rast patogenih mikroorganizama. Prepustite se potpuno prirodnoj zaštiti i njezi. Isprobajte!

20,04 

Max Factor Lipfinity ruž 022 Forever Lolita

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Facefinity All Day Flawless 3u1 tekući puder 80 Bronze

Tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor s multi-tasking formulom visokog prekrivanja. Pruža zaštitu od sunca SPF20. Klizi preko nesavršenosti kože, a ostavlja prirodan mat ten. Ekskluzivna Flexi-hold tehnologija pomiče se zajedno s kožom i tako osigurava cjelodnevni učinak. Otporan na vodu, znoj i dodir!

17,12 

Morgan’s vosak za oblikovanje ekstra čvrst

Vrlo čvrst vosak za najneposlušniju i najdeblju kosu. Kosu ne ostavlja masnom. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

17,65 

ALTERNA Caviar Repair šampon za obnovu kose

Linija CAVIAR REPAIRx osmišljena je tako da popunjava oštećenja koja nastaju zbog prirodnog starenja, svakodnevnog oblikovanja kose te drugih prirodnih i umjetnih utjecaja iz okoliša. Pomoću prirodnih lipida popunjava oštećenja na površini i u jezgri kose.

42,34 

Real Techniques čarobna spužvica za make up

Jedna od najpoznatijih spužvica za nanošenje šminke, Real Techniques Miracle Complexion, je idealna za ravnomjerno nanošenje proizvoda i stvaranje besprijekornog finiša lica.

11,95 

ALTERNA Caviar Multiplying pjena za volumen kose

Lagana njegujuća pjena za oblikovanje frizure, klinički dokazano podebljava i jača svako vlakno kose. Kosa je nakon uporabe na dodir zdrava, sjajna i puna volumena.

37,96 

Morgan’s krema za brijanje na bazi Aloe Vere

Morgan's krema za brijanje na bazi Aloe Vere pruža ugodan osjećaj brijanja. Njeguje i umiruje kožu. Za sve tipove kože.

13,94 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu blond gold N7,35

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu blonde ash gold N7,13

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s sprej za volumen kose 100ml

Sprej za volumen i srednje učvršćivanje. Pogodan za sve tipove kose uključujući tanku i istanjenu kosu. Lako se uklanja četkom.

14,86 

Alterna Caviar Anti Frizz šampon

Šampon će olakšati put do svilenkastog izgleda kose bez da utječe na njenu težinu. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama. Efekt naelektrizirane kose i izgled suhe kose smanjuju se nakon primjene do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Vegan proizvod.    

42,34 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo bez ulja SPF50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja.  Čista i eco friendly, ova lagana mliječna tekstura bez ulja, nevidljiva nakon nanošenja, pruža izuzetno senzorno krajnje iskustvo. Vaša koža je uljepšana.

36,50 

Morgan’s glina za kosu, mat finiš, snažna

Glatka i kremasta glina za mat finiš i jako učvršćivanje. Mat završetak je tu kako bi kosa i styling izgledali prirodno, ne presjajno.

17,65 

Morgan’s vosak za oblikovanje i definiranje kose i sjaj

Lagani vosak za definiranje koji kosu ne ostavlja masnom. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,15 

APIVITA Krema protiv bora za lice i oči

Eliminirajte znakove umora i bore na vrijeme uz pomoć prirode. Vaša koža je hidratizirana, sjajna i zaglađena. Isprobajte!

44,99 

Max Factor Pan Stick puder u stiku 96 BISQUE IVORY

Puder visokog prekrivanja pokriva tamne krugove, prištiće i mrlje. Pan stick osigurava prejak sjaj (savršen za svaku t-zonu!), a idealan je i za popravke zbog svog oblika i dimenzija koje stanu u svaku torbicu.

10,62 
Out of stock

Alterna Caviar Rapid Repair sprej za obnovu kose

Sprej s kavijarom za oštećenju kosu s vitaminima pomaže u sprječavanju djelovanja prirodnog, kemijskog stresa i stresa iz okoliša. Može se koristiti za zaštitu od toplinske obrade. Daje kosi izniman sjaj i štiti je od vlage.

WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu brown N4,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

APIVITA hidratantna maska za kosu sa hijaluronom

Maska s glavnim sastojcima aloe i hijaluronskom kiselinom, formulirana je za sve tipove kose kojima je potrebna dubinska hidratacija. Ona čini kosu izrazito mekom i štiti je od oštećenja te ispucanih vrhova.

22,96 

APIVITA Gel za pranje ruku

Grejp i propolis, u ovom gelu, odlična su kombinacija za cijelu obitelj. Nježno čisti, njeguje i hidratizira vaše ruke. Isprobajte!

10,22 

Morgan’s čvrsti gel za kosu

Ovo je čvrst gel za sve tipove kose koji će izdržati cijeli dan. Rockabilly baby!

13,94 
WOW PONUDA!

APIVITA Maska za zaštitu obojane kose

Maska za obojanu kosu sa suncokretom i medom održava sjaj i vitalnost boje. Ukoliko želite dubinski njegovati svoju obojanu kosu, ova je maska proizvod - savršen za vas. Prirodna zaštita koju dodatno pruža, prava je blagodat!

18,37 

APIVITA Royal honey kremasti gel za tuširanje

Esencijalna ulja naranče, ruže podižu raspoloženje i pružaju osjećaj luksuznog opuštanja. Med timijana hrani, hidratizira i ostavlja kožu mekanom i svilenom. Isprobajte!

13,14 

Morgan’s sprej za volumen kose 300ml

Sprej za volumen i srednje učvršćivanje. Pogodan za sve tipove kose uključujući tanku i istanjenu kosu. Lako se uklanja četkom.

24,95 

Morgan’s gel za kosu za snažno učvršćivanje

Snažan i dugotrajan gel za kosu. Ne masti i ne oštećuje. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,41 
Out of stock

Alterna Caviar Densifying sprej protiv ispadanja kose

Stimulator vlasišta daje kosi veću gustoći u hranjive tvari kako bi kosa bila zdrava i jaka. Stimulira vlasište za bolji rast kose.

WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema za oko očiju i usana

Vaši najosjetljiviji dijelovi lica, područje oko usana i očiju revitalizirani su i zaštićeni od nastanka bora. Hidratizirani, ugodno zategnuti i ne podliježu vanjskim štetnim utjecajima.

28,03 

APIVITA Losion za njegu ruku i tijela

Hidratizira i omekšava kožu te sprječava dehidratizaciju. Povećava elastičnost kože. Vaša koža je meka i podatna s blagim mirisom zahvaljujući eteričnom ulju grejpa.

13,29 

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova

Napravite korak dalje od svakodnevnih make-up rutina i isprobajte artist essentials set koji uključuje odabrane alate s inovativnim, višenamjenskim četkicama za detaljnu definiciju i naglašavanje crta lica na jedinstven način.  

31,85 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu very light blonde pearl sand N9,87

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema bogate teksture

Bogata tekstura ove kreme pojačava snagu elixira. Smanjenje bora, pojačane konture lica i blistava koža, rezultat su snažnih, prirodnih anti-aging sastojaka koji su vidljivi u kratkom periodu.

35,99 

APIVITA hidratantni serum za lice

Višenamjenski serum vodeno gelaste teksture iz linije Aqua Beelicious. Daje dugotrajnu hidrataciju i svježinu, čak i u ekstremnim uvjetima okoliša (prije i nakon izlaganja sunca, hladnoće, vjetra). Rebalansira i umiruje kožu od iritacija i crvenila. Štiti kožu od vanjskih agresora pružajući joj zdraviji i više balansiran izgled.  

27,08 

ALTERNA CAVIAR Multiplying Volume za volumen kose

Pomladite svoju kosu prvom Anti Aging linijom za kosu i dodajte joj volumen. Okrenite kazaljke na satu unatrag. Svi proizvodi iz linije Caviar sadržavaju morske proteine Seasilk - kompleks kavijara protiv starenja kose, učvršćivač boje Color Hold i morske bio sastojke. Linija Caviar osigurava potpunu revitalizaciju, sjaj, elastičnost te zdraviji i mlađi izgled vaše kose.

76,85 
Out of stock

APIVITA Boja za kosu platinum blonde pearl ash N10,81

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA 5 Action serum za područje oko očiju

Vrlo aktivan serum s bijelim ljiljanom intezivno djeluje na kompletno područje oko očiju. Smanjuje podočnjake, nabore na kapcima. Vaša je koža hidratizirana, sjajna i zaštićena od štetnih vanjskih utjecaja.

35,99 
Out of stock

Alterna Caviar Repair noćna maska za obnavljanje

Noćna maska za obnavljanje odmah se upija u kosu i prehranjuje te daje kosi sve potrebne vitamine kako bi bila jaka i zdrava. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj. Već nakon prvog nanošenja probudit ćete se sa svilenom i sjajnom kosom koja će biti zdravija i jača. Ova maska je posebna po tome što ne ostavlja tragove i mrlje po jastuku.

APIVITA Royal honey bogata hidratantna krema za tijelo

Hidratizirajući kompleks s grčkim medom timijana, maslinovim uljem, bademovim uljem, shea maslacem, aloe verom i hijaluronskom kiselinom, dubinski hrani i njeguje vašu kožu. Vraća joj prirodnu vlažnost. Ne propustite bogatstvo prirode na svojoj koži.

23,23 

APIVITA Beessential dnevno ulje za lice NOVO!!!

Beauty booster koja ojačava kožnu barijeru, hidratizira kožu i hrani je hranjivim sastojcima.

40,22 

Keratherapy lak za kosu s keratinom

Keratherapy lak za kosu s keratinom je lak bez osjećaja težine koji pruža stvarnu zaštitu od vlage za vašu kosu.

24,02 

ALTERNA Caviar Infinite šampon za obojenu kosu

Nježna formula bez sulfata ojačana je snažnim antioksidantima za dugotrajnu zaštitu boje kose od UV zraka. Dubinska njegujuća formula unosi dodatnu vlagu koja jača kosu nakon bojenja.  

42,34 

ALTERNA Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu proizvod je za postizanje potpunog volumena. Snagom učvršćivanja laka za kosu i učinkom čišćenja suhog šampona stvara nevjerojatan volumen.

38,36 

Keratherapy šampon za suhu kosu s keratinom

Keratherapy šampon za suhu kosu s keratinom nježno čisti i hidratizira, te kosu čini mekom, glatkom i svilenom. Savršen prvi korak u režimu za zdravu, dobro nahranjenu kosu. Preporuka: najbolje kombinirati s ovim Keratherapy regeneratorom iz iste linije.

24,02 

Keratherapy sprej u boji za popunjavanje kose s keratinom – light brown

Momentalno prikriva proćelavost, vizualno daje volumen i gustoću. Namijenjen je za žene i muškarce.

24,02 

Real Techniques ENHANCED set četkica za oči

Bazni set četkica za oči (5 kom) s čašicom – četkice za bazno sjenilo, blendanje, isticanje linija tušem, naglašavanje i češljić za obrve.

30,66 

Max Factor Lipfinity ruž 191 Bronzed

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Keratherapy šampon za obojanu kosu s keratinom

Keratherapy šampon za obojanu kosu koristi se za produljenje trajnosti boja za kosu i pramenova. Nježno uklanja sve nečistoće koje utječu na bezbojnost i sivilo kose.

24,02 

Apivita Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu

Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.

22,16 

APIVITA pjena za pranje intimnog područja (protiv suhoće)

Idealna je za upotrebu tijekom menopauze ili u slučajevima vaginalne suhoće. Hidratizira, umiruje svrbež i nježno njeguje intimno područje eteričnim uljem organskog geranija i bioaktivnom aloe verom. Prirodna pomoć kakvu tražite. Isprobajte!    

20,04 

Real Techniques podloga za čišćenje kistova

Podloga koja je načinjena od teksturiranog silikona koji čiste tvoje četkice od šminke, ulja i nečistoća, a nisu štetni za četkice te im produljuju život i poboljšavaju performanse.

13,41 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu v.v.l.blond N10

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

APIVITA Bee Radiant krema za područje oko očiju

Prevenira i zaglađuje fine linije i bore na području oko očiju te smanjuje pojavu tamnih krugova oko očiju i znakova umora. Sadrži 99% prirodnih sastojaka.

35,04 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Višenamjenski sprej za obojenu kosu

Ovaj višenamjenski sprej može se koristiti prije šišanja, feniranja ili za usavršavanje. Formula obogaćena antioksidantima, trenutno štiti obojenu kosu. Jedna upotreba za 10 koristi. Koje? Saznajte.

19,78 

APIVITA Balzam nakon brijanja za muškarce

Dubinska hidratacija nakon brijanja te tonirana koža ugodnog mirisa oduševit će svakog muškarca. Bogatstvo eteričnih ulja njeguje vašu kožu i duh. Isprobajte!

30,90 

Morgan’s vosak za bradu i brkove

Morgan's vosak za bradu i brkove pruža lako oblikovanje i meku bradu. Pravi izbor za sve dužine dlaka. Eterična ulja pridodana ovom vosku dodatno njeguju bradu i kožu.

15,13 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 080 Cobalt Blue

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Max Factor Lipfinity ruž 125 So Glamurous

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

APIVITA Intenzivna hidratantna krema

Ova prirodna krema održava ravnotežu hidratacije i vlažnost ruku, a u isto vrijeme njeguje. Štiti kožu i nokte. Ostavlja kožu mekanom i podatnom. Oduševljava blagim mirisom zahvaljujući medu timijana, ulju avokada i eteričnom narančinom ulju.

10,49 

Max Factor Lipfinity ruž 120 Hot

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60