Search
Close this search box.

2022

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 30, 400 ML

Veliko pakiranje, 400 ml! Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

55,08 
WOW PONUDA!

APIVITA Tonik za čišćenje lice lavanda i med

Bezalkoholni 2U1 tonik-losion koji ujedno otklanja ostatke mlijeka za čišćenje i šminku. Poboljšava apsorpciju apliciranja daljnih kozmetičkih proizvoda vaše beauty rutine. Njeguje, hidratizira, a vaša koža je blistava. Učvršćena i pomlađena.

12,85 

Morgan’s gel za kosu za snažno učvršćivanje

Snažan i dugotrajan gel za kosu. Ne masti i ne oštećuje. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,41 

Morgan’s krema za bradu i brkove

Morgan's krema za bradu i brkove mekša i hidratizira, te bradu i brkove obogaćuje svježim mirisom. Za brade i brkove različitih dužina. Sadrži aloe veru, pšenično ulje i djevičansko maslinovo ulje koje hrani i potiče zdrav rast. Najprodavaniji je proizvod brenda Morgan's.

15,79 

Keratherapy dnevna keratin krema za brže sušenje i stiliziranje

Keratherapy dnevna keratin krema za brže sušenje i stiliziranje drastično smanjuje vrijeme potrebno za sušenje (kod kuće ili u salonu).

27,08 

APIVITA Krema za suhe i oštećene ruke

Zbog svojih blagotvornih sastojaka, formula ove prirodne kreme odmah pruža osjećaj olakšanja i smanjuje nelagodu. Njeguje i liječi. Vraća izgubljenu hidratizaciju, koža ruku postaje mekana i podatna.

10,49 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za hidrataciju s hijaluronskom kiselinom

Svi tipovi kose trebaju hidrataciju, a to im pruža ovaj prirodni regenerator. Dubinska hidratizacija, lako raščešljavanje, puni sjaj i prirodna mekoća. Hijaluron u vašoj kosi. Isprobajte!

13,70 

Apivita Bee Sun Safe losion za dojenčad i djecu SPF50

Hidratantni losion u spreju koji se lako nanosi za zaštitu od sunčevog zračenja kože lica i tijela dojenčadi i djece starije od 1 godine.

32,92 

Max Factor False Lash Effect maskara black

Maskara za savršeno naglašene trepavice koja stvara efekt umjetnih trepavica. Maskara za efekt umjetnih trepavica s Liquid Lash™ formulom. Maskara traje cijeli dan, ne razmazuje se i ne stvaraju se grudice. Bez mirisa je, i mogu je koristiti osobe osjetljivih očiju, te osobe koje nose kontaktne leće.

14,59 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za svakodnevnu upotrebu

Svakodnevnom upotrebom ovog regeneratora zaštitite vlasište od iritacije. Vaša kosa je podatna, glatka i elastična. Vlasište je zdravo, a prirodni proizvod s kamilicom i medom -  izvrstan je izbor!

13,70 

APIVITA hidratantna krema lagane teksture – NOVO!

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože. OIL FREE!!!  

25,08 

Max Factor Miracle Pure Tekući puder za lice GOLDEN 75

Spoj tekućeg pudera i skincare-a. Pruža srednju pokrivenost, hidratizira i učvršćuje kožu, a SPF30PA+++ štiti od preuranjenog oštećenja kože od UVA i UVB zraka.

17,29 

Apivita Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu

Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.

22,16 
Out of stock

Alterna Caviar Rapid Repair sprej za obnovu kose

Sprej s kavijarom za oštećenju kosu s vitaminima pomaže u sprječavanju djelovanja prirodnog, kemijskog stresa i stresa iz okoliša. Može se koristiti za zaštitu od toplinske obrade. Daje kosi izniman sjaj i štiti je od vlage.

Alterna Caviar Anti Frizz šampon

Šampon će olakšati put do svilenkastog izgleda kose bez da utječe na njenu težinu. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama. Efekt naelektrizirane kose i izgled suhe kose smanjuju se nakon primjene do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Vegan proizvod.    

42,34 
Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Color maska za obojenu kosu

Vaša obojena kosa je izgubila intenzivan sjaj i vibrantnu boju? Prelažemo da isprobate ovu masku za kosu koja oblaže vlasi nevidljivim filmom kako bi ih ojačala i zaštitila od svakodnevnih negativnih utjecaja. Osim toga, vaša će kosa biti mekša i vidljivo ljepša.

APIVITA Bee Radiant noćni balzam za detox i umornu kožu

Snažan detox koji djeluje anti-age, protiv bora. Sprječava nastajanje znakova starenja, zaglađuje i daje volumen licu. Sadrži 96% prirodnih sastojaka.

44,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Pjena za umivanje za lice i oči maslina i lavanda

Nježno uklanja nečistoće i šminku s lica i područja oko očiju sapunikom i prirodnim česticama. Ne isušuje kožu. Idealna za sve tipove kože.

12,85 

Morgan’s ulje za bradu i kožu lica prije brijanja

Ulje za njegu brade i kože lica koristi se svakodnevno ali i kao priprema za ugodno brijanje. Njeguje kožu i bradu. Uz ovaj proizvod koristite i ovaj balzam za bradu.

25,88 

APIVITA Beessential noćni balzam NOVO!!!

Noćni dio skincare rutine. Suplement koži koji je ojačava i njeguje. Noću, dok spavamo, koža ima priliku obnoviti se i popraviti štetu nastalu preko dana, bori se protiv slobodnih radikala koji su se akumulirali tijekom dana i ublažava manje iritacije. Tijekom tog procesa, koža doživljava najveći transdermalni gubitak vode. Uz pomoć jačeg i hranjivog dodatka za kožu, vaša koža će ponovno biti zdrava s prekrasnim svježim tenom.

40,22 
Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Acidic Sealer losion za obojenu kosu

Losion koji se ispire za zadržavanje sjaja kose. PROFESIONALNA FORMULA. Formula ojačava vlakno za optimalnu zaštitu i intenzivan i dugotrajan sjaj obojene kose. Ova tekućina transformira se u mliječnu njegu kad se nanese na mokru kosu.

Out of stock

Alterna Caviar Anti Frizz ulje za zaglađivanje kose u spreju

Ulje koja obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu… bez dodatne težine. Suhoj kosi odmah daje dodatni sjaj i umanjuje efekt elektriciteta. Ekstrakt kavijara koji je najbogatiji prirodni izvor Omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost, sjaj  i mješavina hranjivih ulja dodatno čine kosu mekom i zaigrano svilenkastom.

APIVITA Caring lavender hidratantna krema za tijelo

Lauril Olivate odmah pruža olakšanje od svrbeža, peckanja i žarenja kože, a med, lavanda i neven hrane i dubinski njeguju te hidratiziraju osjetljivu kožu. Ne propustite!

23,09 

Morgan’s krema za brijanje na bazi Aloe Vere

Morgan's krema za brijanje na bazi Aloe Vere pruža ugodan osjećaj brijanja. Njeguje i umiruje kožu. Za sve tipove kože.

13,94 

Apivita Bee Sun Safe umirujuća gel-krema za lice i tijelo

Hidratantna gel-krema za umirenje kože lica i tijela nakon izlaganja suncu. Hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj hlađenja kože

19,11 

Apivita Bee Sun Safe mlijeko za lice i tijelo SPF50

Hidratantno mlijeko ultra-svježe teksture idealno za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu.

44,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light brown N5,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s vosak za oblikovanje brkova

Morgan's jaki vosak za oblikovanje brkova osim što će vam omogućiti styling brkova, nahranit će vaše dlake i održati ih zdravima.

15,13 
WOW PONUDA!

APIVITA Maska za zaštitu obojane kose

Maska za obojanu kosu sa suncokretom i medom održava sjaj i vitalnost boje. Ukoliko želite dubinski njegovati svoju obojanu kosu, ova je maska proizvod - savršen za vas. Prirodna zaštita koju dodatno pruža, prava je blagodat!

18,37 

APIVITA Hidratantno mlijeko za tijelo sa smokvom

Njegujte svoju kožu inspirirani načelima aromaterapije. Smokva pruža intenzivnu hidrataciju, a bogatstvo prirodnih sastojaka čini je glatkom, podatnom, osvježenom. Vaša koža je intenzivno nahranjena i blistava.

23,09 

Real Techniques FLAWLESS set četkica za nanošenje baze

Set četkica za nanošenje baze za make-up, koji sadrži: četkicu za nanošenje tekućih podloga četkicu za nanošenje pudera u kamenu ili prahu četkicu za korektor četkicu za rumenilo čašisu za čuvanje četkica

31,72 

Max Factor Miracle second skin tekući puder TAN 09

Pripremite se za potpuno blistav i obnovljen ten! Otkrijte Max Factor Miracle Second Skin hibridni tekući puder laganog prekrivanja za prirodan, uravnotežen ten bez mana. Ovaj tekući puder je spoj šminke i njege!

14,59 

Keratherapy korektor za sijede korijene Blond

Keratherapy korektor za sijede korijene privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 

ALTERNA Caviar Repair maska za obnovu kose

Maska za kosu s mikrozrncima djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled. Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

55,88 

Morgan’s pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom

Lagana pasta s kojom ćete postići simpatični razbarušeni stil. Morgan's pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom pruža srednje jaku čvrstoću. Baza paste su prirodni pčelinji vosak i ulje jojobe.

11,20 

Morgan’s ručno izrađena četka za bradu

Snažna četka od veprovine kvalitetne izrade.  Odlična za sve tipove brade koje treba ukrotiti i dovesti u red.

22,43 

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova za lice

Tri praktične Real Techniques Sculpting četkice su savršene za konturiranje i definiranje strukture lica.  

30,39 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za njegu i obnovu kose

Šampon za njegu i obnovu kose intenzivno hrani i hidratizira, oporavlja izgubljeni sjaj i vraća živost kose.

13,70 
Out of stock

ALTERNA suhi šampon za kosu NOVO!!

Nova generacija suhog šampona bez talka i pudera. Osigurava postojanost frizure i osvježava kosu tijekom pranja. Namijenjen je svim tipovima kose i svima koji ne žele upotrebljavati proizvode na potisni plin. Idealan suputnik na putovanjima jer za uporabu nije potrebna voda. Za lakšu uporabu proizvod ima novo pakiranje s aplikatorom bez potisnog plina.

Real Techniques Miracle complexion – spužvica za Make Up duo pakiranje

Dvostruko pakiranje jedne od najpoznatijih spužvica za nanošenje šminke, Real Techniques Miracle Complexion, koja je idealna za ravnomjerno nanošenje proizvoda i stvaranje besprijekornog finiša lica.

19,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu black N1,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Max Factor Creme Puff rumenilo 25 Alluring Rose

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Max Factor Creme Puff puder u kamenu 05 Translucent

Kada želite ukloniti višak sjaja ili samo fiksirati puder, ovaj proizvod to omogućava. Rezultat je mekani, mat ten bez vidljivih pora. Sadrži ultra sitne reflektirajuće čestice kako bi vaš ten izgledao svježe i odmorno.

10,70 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light blond N8,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Apivita Bee Sun Safe krema za osjetljivu kožu lica SPF50

Umirujuća krema za lice idealna za zaštitu osjetljive kože tijekom boravka na suncu.

29,07 

ALTERNA Caviar Repair regenerator za obnovu kose

Regenerator za intenzivno obnavljanje kose je emulzija koja štiti od lomljenja i dodatnih oštećenja. Nakon primjene kosa je obnovljena i nahranjena iznutra.

46,32 

APIVITA hidratantna maska za kosu sa hijaluronom

Maska s glavnim sastojcima aloe i hijaluronskom kiselinom, formulirana je za sve tipove kose kojima je potrebna dubinska hidratacija. Ona čini kosu izrazito mekom i štiti je od oštećenja te ispucanih vrhova.

22,96 

Apivita MENS CARE toaletna voda za muškarce

Muški parfem s notama cedra i kardamoma zbog kojeg će te baš svatko pitati koji miris nosiš.

50,04 

Reuzel Clean/Fresh gel za umivanje za lice i bradu

Nježna formula koja njeguje i hidratizira lice i bradu. Održava hidrataciju brade, ne začepljuje pore. Ispire se te ima lagan i osvježavajući miris.

15,79 

Max Factor Lipfinity ruž 022 Forever Lolita

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište

Tretman koji će umiriti iritirano i crveno vlasište, vlasište koje svrbi, peruta se i slično. Sadrži ulje pšeničnih klica, pčelinji vosak i esencijalna ulja eukaliptusa, ružmarina i limete blagotvorno djeluju i umiruju.

11,15 

Morgan’s antibakterijski medicinski sapun

Morgan's antibakterijski medicinski sapun štiti od 99,9% mikroba. Dubinski čisti kožu i pruža dugotrajnu zaštitu. Pogodan je za lice. Pomaže u sprječavanju infekcija kože i pojavu akni.  

4,90 

Lancaster zaštitno mlijeko za osjetljivu kožu SPF 30

Sun Sensitive Delicate Softening Milk posebno je razvijeno za vašu kožu osjetljivu na sunce. Formula visoke tolerancije pruža zaštitu širokog spektra, smanjuje crvenilo i iritaciju kože te pruža ujednačen, blistav ten. Djeluje preventivno protiv starenja kože.

36,37 

Lancaster tonirani gel za sunčanje SPF 6

Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly (kod nas nazvan i pekmez) posebno je razvijen za žene koje su navikle na sunce, uvijek preplanule ili rijetko izgore. Ovaj tonirani gel koži daje sjaj, omogućava brži, intenzivniji i besprijekoran ten sa širokom zaštitom spektra. Hidratantna formula sprječava suhoću i ljuskanje kože.

41,41 

Morgan’s preklopni češalj za brkove od celuloze (mali)

Pažljivo izrađen preklopni češalj obavezan je dio torbe ili džepa pravog gentlemena s brkovima ili bradom. Izgledajte uvijek uredno i njegovano.

10,62 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo bez ulja SPF50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja.  Čista i eco friendly, ova lagana mliječna tekstura bez ulja, nevidljiva nakon nanošenja, pruža izuzetno senzorno krajnje iskustvo. Vaša koža je uljepšana.

36,50 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF 30

Novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osjećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca SPF30. Osim ciljanja na 100% sunčevog spektra, naša čista i oceanska, visoko osjetilna krema za sunčanje sada također pomaže popraviti kožu od oštećenja izazvanih suncem. Zaštita od sunca u pokretu pruža zdravu zlatnu preplanulost u dvostruko kraćem roku.

38,76 

APIVITA Hidratantna krema za ruke

Krema koja održava prirodnu ravnotežu hidratacije i vlažnosti vaših ruku i noktiju. Njeguje kožu i čini je mekom i podatnom. Blagim mirisom jasmina potaknut će ugodu i vaše raspoloženje. Isprobajte!

10,49 

Morgan’s šampon za tijelo učvršćuje i dubinski čisti

Luksuzni gel za tuširanje odabranih mirisa bergamonta, jasmina, sandalovine i patchoulije. Kožu hidratizira i štiti. Namijenjen za sve tipove kože.

11,15 

Morgan’s vintage luksuzna škrinja, poklon set za muškarce

Vintage 1873 kolonjska voda (50 ml) za sjajan miris i luskuzna krema za njegu brade i brkova (60 ml) u savršeno krojenoj škrinji s logotipom Morgan's. Za više detalja pregledajte opis proizvoda.

65,03