Search
Close this search box.

2022

WOW PONUDA!

APIVITA 3u1 mlijeko za čišćenje lica med i kamilica

Mlijeko koje u sebi sadrži 99% prirodnih sastojaka  efikasno uklanja svaku nečistoću, tragove šminke. Hidratizira i njeguje vašu kožu te djeluje antioksidativno. Koža je umirena i nahranjena.

12,85 

Reuzel Clean/Fresh gel za umivanje za lice i bradu

Nježna formula koja njeguje i hidratizira lice i bradu. Održava hidrataciju brade, ne začepljuje pore. Ispire se te ima lagan i osvježavajući miris.

15,79 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black/Brown

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

APIVITA Caring lavender hidratantna krema za tijelo

Lauril Olivate odmah pruža olakšanje od svrbeža, peckanja i žarenja kože, a med, lavanda i neven hrane i dubinski njeguju te hidratiziraju osjetljivu kožu. Ne propustite!

23,09 

Alterna Caviar densifying šampon protiv ispadanja

Luksuzni šampon protiv ispadanja kose pomaže učvrstiti kosu i pruža optimum zaštite. Za svakodnevnu upotrebu. Namijenjen je ženama i muškarcima koji imaju tanke vlasi te žele gušću i zdraviju kosu.

47,65 

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom je lagani, višenamjenski, njegujući sprej za raščešljavanje koji njeguje i hidratizira kosu, vraća zdrav, sjajan i osvježen izgled. Mješavina pšeničnih klica i ulja jojobe pomažu dodati sjaj, poboljšati upravljivost i kontrolirati neposlušnu kosu. Višenamjenska formula štiti prije kupanja u bazenu/moru ili stiliziranja, a jednako tako dobar je alat za frizere jer […]

24,02 

APIVITA Šampon i gel za tuširanje

Dok nježno čisti, djeluje antiseptički i protuupalno te istovremeno hidratizira kožu i činu ju mekom. Štiti od preuranjenog starenja uzrokovanog slobodnim radikalima. Vaša kosa i koža su revitalizirani. Ne propustite!

15,13 

Max Factor Lipfinity ruž 070 Spicy

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Max Factor False Lash Effect maskara Deep Raven Black

Nakon samo jednog nanosa, vidjet ćeš zašto su vizažisti oduševljeni. Kultna False Lash Effect maskara sada u ultra-dramatičnoj, ultra-tamnoj crnoj boji.

14,59 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color regenerator za obojenu kosu

Obojena kosa zahtjeva posebnu njegu. Ovaj jedinstveni regenerator zaštitit će sjaj vaših obojanih vlasi, pojačati intenzitet boje i njen sjaj. Vaša će kosa uživati u hranjivom osjećaju koji joj pruža ovaj regenerator zadužen za očuvanje boje.

18,58 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu very light blond N9,38

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema bogate teksture

Bogata tekstura ove kreme pojačava snagu elixira. Smanjenje bora, pojačane konture lica i blistava koža, rezultat su snažnih, prirodnih anti-aging sastojaka koji su vidljivi u kratkom periodu.

35,99 

ALTERNA Caviar Infinite šampon za obojenu kosu

Nježna formula bez sulfata ojačana je snažnim antioksidantima za dugotrajnu zaštitu boje kose od UV zraka. Dubinska njegujuća formula unosi dodatnu vlagu koja jača kosu nakon bojenja.  

42,34 
Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Acidic Sealer losion za obojenu kosu

Losion koji se ispire za zadržavanje sjaja kose. PROFESIONALNA FORMULA. Formula ojačava vlakno za optimalnu zaštitu i intenzivan i dugotrajan sjaj obojene kose. Ova tekućina transformira se u mliječnu njegu kad se nanese na mokru kosu.

APIVITA Caring lavender nježni gel za tuširanje

Caring lavender osjetljivoj koži pruža njegu i zaštitu. Vaša koža je hidratizirana, a lavanda i neven svojim protuupalnim svojstvima dodatno će je umiriti. Grčki med timijana joj vraća elastičnost i sjaj. Koža je glatka i meka.

13,14 

Max Factor Miracle second skin tekući puder FAIR LIGHT 02

Pripremite se za potpuno blistav i obnovljen ten! Otkrijte Max Factor Miracle Second Skin hibridni tekući puder laganog prekrivanja za prirodan, uravnotežen ten bez mana. Ovaj tekući puder je spoj šminke i njege!

14,59 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu blond N7, 0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Keratherapy dnevna keratin krema za brže sušenje i stiliziranje

Keratherapy dnevna keratin krema za brže sušenje i stiliziranje drastično smanjuje vrijeme potrebno za sušenje (kod kuće ili u salonu).

27,08 

Lancaster tonirani gel za sunčanje SPF 6

Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly (kod nas nazvan i pekmez) posebno je razvijen za žene koje su navikle na sunce, uvijek preplanule ili rijetko izgore. Ovaj tonirani gel koži daje sjaj, omogućava brži, intenzivniji i besprijekoran ten sa širokom zaštitom spektra. Hidratantna formula sprječava suhoću i ljuskanje kože.

41,41 

APIVITA hidratantna krema bogate teksture

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože.

25,08 

APIVITA Bee Radiant krema za područje oko očiju

Prevenira i zaglađuje fine linije i bore na području oko očiju te smanjuje pojavu tamnih krugova oko očiju i znakova umora. Sadrži 99% prirodnih sastojaka.

35,04 

Keratherapy zaobljena četka s otvorima bijela

Keratherapy zaobljena četka s otvorima bijela inovativnog je dizajna koji omogućava bolje strujanje toplog zraka za brže sušenje kose. Otporna na toplinu Neklizeća drška Magnetski kraj za jednostavno vješanje Dostupno u crnoj i bijeloj boji

20,31 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu blond gold N7,35

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s vosak za bradu i brkove

Morgan's vosak za bradu i brkove pruža lako oblikovanje i meku bradu. Pravi izbor za sve dužine dlaka. Eterična ulja pridodana ovom vosku dodatno njeguju bradu i kožu.

15,13 

Real Techniques Priming Jar Brush

Dvostrana četkica pomoću koje na strani kista koristite primer pomoću kojeg na jednostavan način možete ravnomjerno nanijeti proizvod. Korisna je za zamagljivanje pora.

17,26 
WOW PONUDA!

APIVITA Tonik šampon protiv ispadanja kose za muškarce

Tonik šampon protiv ispadanja kose za muškarce s hippophae tc i ružmarinom revitalizira  korijen kose. Jača i hrani beživotnu kosu. Poboljšava njen izgled, rast . Štiti je od negativnih utjecaja iz okoline kao što su štetne sunčeve zrake, onečišćenja.

13,70 
Out of stock

ALTERNA Caviar Replenishing Leave-in mlijeko za kosu

Visoko hidratizirajući tretman za kosu koji se ne ispire, u suhu kosu unosi iznimno puno prirodne vlage te tako njeguje i sprječava starenje kose. Brine o iznimnom sjaju i mekoći kose. Proizvod je namijenjen svim vrstama suhe, tanke, lomljive i oštećene kose. Proizvod je dovoljno lagan za tanku kosu i dovoljno jak za najsušu i najjaču kosu.

Max Factor Lipfinity ruž 084 Rising star

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF 30

Novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osjećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca SPF30. Osim ciljanja na 100% sunčevog spektra, naša čista i oceanska, visoko osjetilna krema za sunčanje sada također pomaže popraviti kožu od oštećenja izazvanih suncem. Zaštita od sunca u pokretu pruža zdravu zlatnu preplanulost u dvostruko kraćem roku.

38,76 

APIVITA Bee Radiant krema bogate teksture protiv starenja

Sprječava razvijanje znakova starenja te djeluje protiv umora. Stvorena za normalnu do suhu kožu. Sadrži 96% prirodnih sastojaka.

40,35 
Out of stock

Lancaster zaštitna vodica za tijelo SPF 50

Sun Beauty Protective Water posebno je razvijen za one koji žele postići brončani, ujednačen i dugotrajan ten uz očuvanje ljepote svoje kože. Izrazito lagana i transparentna tekstura pruža zaštitu od sunca širokog spektra i ugodan osvježavajući osjećaj na koži bez težine.

Max Factor Lipfinity ruž 191 Bronzed

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Max Factor Creme Puff rumenilo 05 Lovely Pink

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Real Techniques višekratni jastučići za uklanjanje

Rt višekratni jastučići od meke tkanine za brzo i jednostavno uklanjanje nečistoća i ulja s lica. Pravilnim uklanjanjem šminke osiguravate svježu podlogu koja je spremna za nadolazeće šminkanje.

14,59 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za obojanu kosu

Želite prirodno održati sjaj i vitalnost boje?  Evo rješenja za vas. Kosa je meka i lagano se raščešljava. U potpunosti je revitalizirana. Eterična ulja lavande i jasmina blagotvorno djeluju na kosu i na vaše raspoloženje. Uživajte!

13,70 

Keratherapy 20 in 1 miracle leave-in

Tretman koji vam pruža 20 jedinstvenih učinaka na kosu i sve to u samo jednom proizvodu. Vratite mladost i sjaj svojoj kosi. Hidratacijom sprječavate starenje i pucanje kose kao i samih vrhova. Može se koristiti i tijekom ljeta jer štiti kosu od vrućine i štetnih utjecaja UV zraka.

27,08 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masnu prhut s bijelom vrbom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira i uravnotežuje masnoću vlasišta te uklanja mrtve stanice.

13,70 

Alterna Caviar Anti Frizz šampon

Šampon će olakšati put do svilenkastog izgleda kose bez da utječe na njenu težinu. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama. Efekt naelektrizirane kose i izgled suhe kose smanjuju se nakon primjene do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Vegan proizvod.    

42,34 

Morgan’s glina za kosu, mat finiš, snažna

Glatka i kremasta glina za mat finiš i jako učvršćivanje. Mat završetak je tu kako bi kosa i styling izgledali prirodno, ne presjajno.

17,65 

Apivita Bee Sun Safe gel-krema za lice SPF30

Hidratantna gel-krema za lice koja je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu, a pogodna je i za osjetljivu kožu.  

23,09 

APIVITA Gel za pranje ruku

Grejp i propolis, u ovom gelu, odlična su kombinacija za cijelu obitelj. Nježno čisti, njeguje i hidratizira vaše ruke. Isprobajte!

10,22 
Out of stock

APIVITA Boja za kosu dark brown red N6,56

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s osvježavajući balzam za njegu i pranje brade

Ako trebate odličan proizvod za pranje brade i brkova onda ste na pravom mjestu. Ovaj balzam očistit će ih i za samo nekoliko minuta, a rezultat je besprijekoran izgled.

15,79 
Out of stock

Morgan’s lagana krema za oblikovanje kose

Lagana krema koja kosu ne ostavlja masnom te pruža laku manipulaciju kosom tijekom dana i hidratizira. Pasta ne sadrži mast te se zato lako češlja i ispire.

Max Factor Lipfinity ruž 090 Starstruck

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Morgan’s pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom

Lagana pasta s kojom ćete postići simpatični razbarušeni stil. Morgan's pasta za srednje učvršćivanje kose s mat efektom pruža srednje jaku čvrstoću. Baza paste su prirodni pčelinji vosak i ulje jojobe.

11,20 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Višenamjenski sprej za obojenu kosu

Ovaj višenamjenski sprej može se koristiti prije šišanja, feniranja ili za usavršavanje. Formula obogaćena antioksidantima, trenutno štiti obojenu kosu. Jedna upotreba za 10 koristi. Koje? Saznajte.

19,78 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light blond gold pearl N8,38

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

ALTERNA Caviar Repair šampon za obnovu kose

Linija CAVIAR REPAIRx osmišljena je tako da popunjava oštećenja koja nastaju zbog prirodnog starenja, svakodnevnog oblikovanja kose te drugih prirodnih i umjetnih utjecaja iz okoliša. Pomoću prirodnih lipida popunjava oštećenja na površini i u jezgri kose.

42,34 

Morgan’s sprej za volumen kose 100ml

Sprej za volumen i srednje učvršćivanje. Pogodan za sve tipove kose uključujući tanku i istanjenu kosu. Lako se uklanja četkom.

14,86 

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova za lice

Tri praktične Real Techniques Sculpting četkice su savršene za konturiranje i definiranje strukture lica.  

30,39 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za svakodnevnu upotrebu s kamilicom

Šampon za svakodnevnu upotrebu s kamilicom i medom, nježno čisti i štiti vlasište od iritacije. Posjeduje umirujuća i hidratizirajuća svojsta. Vaša kosa je svakodnevno glatka, elastična i punog sjaja. Prikladan za cijelu obitelj.

13,70 
WOW PONUDA!

APIVITA Ulje za njegu kose

Eterična ulja ponijet će vas u čudesni svijet opuštanja i ugodnog raspoloženja. Ovo ulje je namijenjeno  hidrataciji i zaštiti obojane suhe i oštećene kose. Tonira vlasište i stimulira mikrocirkulaciju koja kao rezultat donosi osjećaj lepršavosti meke i zaglađene kose.    

18,47 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir noćna krema za lice

Dubinski revitalizira kožu. Obnavlja teksturu i elastičnost kože. Koža lica je vidljivo pomlađena. Proizvod sadrži 99% prirodnih sastojaka.

35,99 

Keratherapy regenerator za suhu kosu s keratinom

Keratherapy regenerator za suhu kosu s keratinom pomaže čak i najsušoj kosi. Sadrži koktel keratina, pantenola, pšeničnih klica i kolagensku aminokiselinu. Preporuka: kombinirajte s ovim Keratherapy šamponom iz linije za volumen.

24,02 

Morgan’s krema za brijanje na bazi Aloe Vere

Morgan's krema za brijanje na bazi Aloe Vere pruža ugodan osjećaj brijanja. Njeguje i umiruje kožu. Za sve tipove kože.

13,94 

Max Factor Lipfinity ruž 006 Always Delicate

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Keratherapy sprej za brzi spas kose s keratinom

Keratherapy sprej za brzi spas kose s keratinom trenutno transformira slabašnu i suhu, u glatku i zdravu kosu! Ovaj zapanjujuć proizvod može se koristiti na vlažnoj kosi prije sušenja, da je omekša, zagladi i hidratizira.

27,08 

ALTERNA Caviar Repair regenerator za obnovu kose

Regenerator za intenzivno obnavljanje kose je emulzija koja štiti od lomljenja i dodatnih oštećenja. Nakon primjene kosa je obnovljena i nahranjena iznutra.

46,32 
Out of stock

APIVITA Wine Elixir dnevna krema protiv bora i za učvršćivanje SPF30

Lagana dnevna krema koja smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca ima 89% prirodnih sastojaka. Prigodno za sve tipove kože. Dermatološki testirano.