Search
Close this search box.

2022

Keratherapy regenerator za obojanu kosu bez glutena

Keratherapy regenerator za obojanu kosu bez glutena jedinstveno je formuliran kako bi produljio trajanje boje za kosu i pramenova, a ujedno i hidratizirao, obnovio i zapečatio kutikulu.

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Ulje za njegu kose

Eterična ulja ponijet će vas u čudesni svijet opuštanja i ugodnog raspoloženja. Ovo ulje je namijenjeno  hidrataciji i zaštiti obojane suhe i oštećene kose. Tonira vlasište i stimulira mikrocirkulaciju koja kao rezultat donosi osjećaj lepršavosti meke i zaglađene kose.    

18,47 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Višenamjenski sprej za obojenu kosu

Ovaj višenamjenski sprej može se koristiti prije šišanja, feniranja ili za usavršavanje. Formula obogaćena antioksidantima, trenutno štiti obojenu kosu. Jedna upotreba za 10 koristi. Koje? Saznajte.

19,78 

Real Techniques FLAWLESS set četkica za nanošenje baze

Set četkica za nanošenje baze za make-up, koji sadrži: četkicu za nanošenje tekućih podloga četkicu za nanošenje pudera u kamenu ili prahu četkicu za korektor četkicu za rumenilo čašisu za čuvanje četkica

31,72 

Morgan’s sprej za kosu na bazi morske soli

Sprej na bazi morske soli. Za postizanje ležernih kovrči prirodnog izgleda. Daje teksturu i punoću. Lagano do srednje učvršćivanje.

14,86 

APIVITA Hidratantno mlijeko za tijelo sa smokvom

Njegujte svoju kožu inspirirani načelima aromaterapije. Smokva pruža intenzivnu hidrataciju, a bogatstvo prirodnih sastojaka čini je glatkom, podatnom, osvježenom. Vaša koža je intenzivno nahranjena i blistava.

23,09 

Keratherapy sprej za brzi spas kose s keratinom

Keratherapy sprej za brzi spas kose s keratinom trenutno transformira slabašnu i suhu, u glatku i zdravu kosu! Ovaj zapanjujuć proizvod može se koristiti na vlažnoj kosi prije sušenja, da je omekša, zagladi i hidratizira.

27,08 

APIVITA Boja za kosu dark blond ash pearl N6,18

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

20,17 

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom je lagani, višenamjenski, njegujući sprej za raščešljavanje koji njeguje i hidratizira kosu, vraća zdrav, sjajan i osvježen izgled. Mješavina pšeničnih klica i ulja jojobe pomažu dodati sjaj, poboljšati upravljivost i kontrolirati neposlušnu kosu. Višenamjenska formula štiti prije kupanja u bazenu/moru ili stiliziranja, a jednako tako dobar je alat za frizere jer […]

24,02 

ALTERNA Caviar Infinite snažan serum za obojenu kosu

Revolucionarni dvostruki koncentrat koji osvježava boju i sjaj kose. Sastojci u serumu omataju se oko vlakna kose te tako stvaraju lagani veo koji štiti od UV zraka i izbljeđivanja boje kose.  

48,31 

Morgan’s krema za brijanje na bazi Aloe Vere

Morgan's krema za brijanje na bazi Aloe Vere pruža ugodan osjećaj brijanja. Njeguje i umiruje kožu. Za sve tipove kože.

13,94 

Apivita Bee Sun Fluid za lice SPF50+

Fluid za lice SPF50+ brzo se upija kako bi pružio visoku zaštitu, a kožu ostavlja svježom i hidratiziranom. Vrlo vodootporan.  

25,08 

Keratherapy korektor za sijede korijene Light Brown

Keratherapy korektor za sijede korijene privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za svakodnevnu upotrebu s kamilicom

Šampon za svakodnevnu upotrebu s kamilicom i medom, nježno čisti i štiti vlasište od iritacije. Posjeduje umirujuća i hidratizirajuća svojsta. Vaša kosa je svakodnevno glatka, elastična i punog sjaja. Prikladan za cijelu obitelj.

13,70 

Max Factor Masterpiece vodootporna maskara

Uokviri svoj pogled s Masterpiece vodootpornom maskarom za volumen i definiciju trepavica s revolucionarnom iFX četkicom koja zahvaća i gradi i najsitnije trepavice.

13,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za suhu prhut s celerom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira suhoću i uravnotežuje te uklanja mrtve stanice.

13,70 

Max Factor Creme Puff puder u kamenu 41 Medium Beige

Kada želite ukloniti višak sjaja ili samo fiksirati puder, ovaj proizvod to omogućava. Rezultat je mekani, mat ten bez vidljivih pora. Sadrži ultra sitne reflektirajuće čestice kako bi vaš ten izgledao svježe i odmorno.

10,70 

ALTERNA Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu proizvod je za postizanje potpunog volumena. Snagom učvršćivanja laka za kosu i učinkom čišćenja suhog šampona stvara nevjerojatan volumen.

38,36 

Apivita Bee Sun Safe mlijeko za lice i tijelo SPF50

Hidratantno mlijeko ultra-svježe teksture idealno za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu.

44,99 

Reuzel Clean/Fresh gel za umivanje za lice i bradu

Nježna formula koja njeguje i hidratizira lice i bradu. Održava hidrataciju brade, ne začepljuje pore. Ispire se te ima lagan i osvježavajući miris.

15,79 

Real Techniques Foundation Blender gusta četkica za lice

Guste, mekane dlačice jednakomjerno nanose i raspoređuju proizvod. Koristiti uz kremaste i tekuće proizvode na području lica, vrata i dekoltea.

17,26 

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara Black/Brown

Best-seller i dugogodišnji favorit iz Max Factora. Maskara koja povećava volumen trepavica za 300%. Dovoljno je nanijeti dva sloja za glamurozan izgled trepavica. Ona trepavice čini gušćima, duljima, a oči najizražajnijima na licu.

11,55 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za suhu i oštećenu kosu

Idealano je rješenje za vaš problem. Hidratizira i dubinski  hrani vlasi. Štiti od lomova i pucanja vrhova, a kosa je sigurna i od vanjskih štetnih utjecaja. Obnavlja izgubljeni sjaj i vraća  kosi živost. Isprobajte!

13,70 

Morgan’s glina za kosu, mat finiš, snažna

Glatka i kremasta glina za mat finiš i jako učvršćivanje. Mat završetak je tu kako bi kosa i styling izgledali prirodno, ne presjajno.

17,65 

Max Factor Lipfinity ruž 191 Bronzed

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu dark blond/sand pearl N6,78

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s styling fibre krema za kosu

Za jednostavno stiliziranje kose i vrhunsku njegu. Morgan's kremu nanosite prema potrebi i stilizirate u pokretu. Pogodna za sve tipove kose i one koji vole miris bergamonta, jasmina, sandalovine i pačulija...

17,65 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masno vlasište i suhe vrhove

Šampon s koprivom i propolisom regulira prekomjerno izlučivanje sebuma. Daje prirodnu vlažnost kosi, bez otežavanja, što je čini lijepom i zdravom. Njeguje suhe vrhove. Vaša kosa je glatka, podatna i sjajna.

13,70 

ALTERNA Caviar Infinite regenerator za obojenu kosu244

Nježna njegujuća emulzija bez sulfata ojačana je snažnim antioksidantima za dugotrajnu zaštitu boje kose od UV zraka. Dubinska njegujuća formula unosi dodatnu vlagu koja jača kosu nakon bojenja.  

46,32 
Out of stock

ALTERNA Caviar Replenishing maska s kavijarom

Maska protiv starenja kose s kavijarom. Proizvedene prema konceptu enzimoterapije, s patentiranom tehnologijom SeaSilk i postupkom Age Control Complex pomlađuje i pruža uvijek sjajnu kosu. Hidratizira i zaglađuje kosu te omogućuje lakše oblikovanje teško ukrotive kose.

APIVITA Nježni gel za pranje intimnog područja

Njeguje i štiti prirodnu floru intimnog područja te je idealan za čestu upotrebu. Djeluje umirujuće, a osjećaj svježine prati vas tokom cijelog dana. Dozvolite da se priroda pobrine za vaše zdravlje. Isprobajte!

17,12 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu black N1,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Keratherapy korektor za sijede korijene Crna

Keratherapy korektor za sijede korijene (Crna) privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 

Keratherapy Arganovo ulje s keratinom

Keratherapy arganovo ulje s keratinom za brže sušenje. Kreira instant barijeru od vlage. Argnovo ulje s keratinom trenutno prodire u kutikulu kako bi poboljšalo mogućnost upravljanja kosom, te izgled i zdravlje. Zahvaljujući arganovom ulju iz Maroka kosa neće otežati niti će se na njoj nakupljati nečistoće. Rezultat je sjajna, zaglađena i poslušna kosa. Izvrsno za korištenje na mokroj i suhoj kosi, za stiliziranje, njegu i završni dodir frizure.

27,08 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 020 Black

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Keratherapy sprej u boji za popunjavanje kose s keratinom – dark brown/Black

Momentalno prikriva proćelavost, vizualno daje volumen i gustoću. Namijenjen je za žene i muškarce.

24,02 

Keratherapy 20 in 1 miracle leave-in

Tretman koji vam pruža 20 jedinstvenih učinaka na kosu i sve to u samo jednom proizvodu. Vratite mladost i sjaj svojoj kosi. Hidratacijom sprječavate starenje i pucanje kose kao i samih vrhova. Može se koristiti i tijekom ljeta jer štiti kosu od vrućine i štetnih utjecaja UV zraka.

27,08 

Max Factor False Lash Effect maskara XXL black

Maskara za efekt umjetnih trepavica s Liquid Lash™ formulom. Maskara traje cijeli dan, ne razmazuje se i ne stvaraju se grudice. Bez mirisa je, i mogu je koristiti osobe osjetljivih očiju, te osobe koje nose kontaktne leće.

14,59 

Facefinity All Day Flawless 3u1 tekući puder 76 Warm Golden

Tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor s multi-tasking formulom visokog prekrivanja. Pruža zaštitu od sunca SPF20. Klizi preko nesavršenosti kože, a ostavlja prirodan mat ten. Ekskluzivna Flexi-hold tehnologija pomiče se zajedno s kožom i tako osigurava cjelodnevni učinak. Otporan na vodu, znoj i dodir!

17,12 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za masno vlasište i suhe vrhove

Uspostavlja balans vlažnosti vlasišta i suhih vrhova zahvaljujući koprivi i ekstraktu propolisa. Vaša kosa dobiva na volumenu. Sjana je i meka - lako se raščešljava. Isprobajte!

13,70 

Lancaster zaštitna krema za lice SPF 50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja. Posebno štiti osjetljivu kožu lica i dekoltea. Razvijena za žene koje traže blistav, sjajan i trajan ten uz očuvanje ljepote svoje kože. Idealna za kožu koja otežano tamni i često gori. Naša najnaprednija zaštita od sunca nalazi se u našoj Sun Beauty kremi za lice SPF50.

37,03 

Miracle Touch kremasti puder 80 Bronze

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF 30

Novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osjećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca SPF30. Osim ciljanja na 100% sunčevog spektra, naša čista i oceanska, visoko osjetilna krema za sunčanje sada također pomaže popraviti kožu od oštećenja izazvanih suncem. Zaštita od sunca u pokretu pruža zdravu zlatnu preplanulost u dvostruko kraćem roku.

38,76 

Facefinity All Day Flawless 3u1 tekući puder 55 Beige

Tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor s multi-tasking formulom visokog prekrivanja. Pruža zaštitu od sunca SPF20. Klizi preko nesavršenosti kože, a ostavlja prirodan mat ten. Ekskluzivna Flexi-hold tehnologija pomiče se zajedno s kožom i tako osigurava cjelodnevni učinak. Otporan na vodu, znoj i dodir!

17,12 

Apivita Bee Sun krema za lice protiv mrlja i starenja SPF50 Golden

Baršunasto glatka, nemasna tonirana krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 50 brzo se upija i pruža savršeno glatku i ugodnu kožu. Pruža 2 u 1 djelovanje protiv tamnih mrlja i bora.  

37,03 

APIVITA hidratantna krema bogate teksture

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože.

25,08 

Real Techniques ARTIST ESSENTIALS set kistova

Napravite korak dalje od svakodnevnih make-up rutina i isprobajte artist essentials set koji uključuje odabrane alate s inovativnim, višenamjenskim četkicama za detaljnu definiciju i naglašavanje crta lica na jedinstven način.  

31,85 

Morgan’s preklopni češalj za bradu od celuloze (veliki)

Pažljivo izrađen preklopni češalj malih dimenzija obavezna je oprema pravog gentlemena s bradom. Izgledajte uredno i njegovano - uvijek.

12,61 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 15, 400 ML

Veliko pakiranje, 400 ml! Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

54,42 

Lancaster zaštitno mlijeko za osjetljivu kožu SPF 30

Sun Sensitive Delicate Softening Milk posebno je razvijeno za vašu kožu osjetljivu na sunce. Formula visoke tolerancije pruža zaštitu širokog spektra, smanjuje crvenilo i iritaciju kože te pruža ujednačen, blistav ten. Djeluje preventivno protiv starenja kože.

36,37 

Morgan’s dnevni njegujući fluid za lice

Odlična krema za svakodnevno korištenje koja će vašu kožu učiniti mekom i glatkom. Dodatak arganovog ulja dodatno hidratizira i njeguje kožu.

14,60 

APIVITA Gel za pranje ruku

Grejp i propolis, u ovom gelu, odlična su kombinacija za cijelu obitelj. Nježno čisti, njeguje i hidratizira vaše ruke. Isprobajte!

10,22 

Apivita Bee Sun Safe krema za osjetljivu kožu lica SPF50

Umirujuća krema za lice idealna za zaštitu osjetljive kože tijekom boravka na suncu.

29,07 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black/Brown

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

Max Factor Creme Puff puder u kamenu 05 Translucent

Kada želite ukloniti višak sjaja ili samo fiksirati puder, ovaj proizvod to omogućava. Rezultat je mekani, mat ten bez vidljivih pora. Sadrži ultra sitne reflektirajuće čestice kako bi vaš ten izgledao svježe i odmorno.

10,70 

Morgan’s krema za njegu kose

Za njegu i stiliziranje kose. Morgan's krema za kosu jednostavno se koristi i pogodna je za sve tipove kose.  Savršeni miris bergamonta, jasmina, sandalovine i pačulija.

20,70 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color šampon za obojenu kosu

Neka vaša prekrasna nova boja svakim pranjem traje sve dulje! Ovaj šampon štiti boju od blijeđenja tijekom čak 8 tjedana, a pritom omekšava i hrani vlakna kose. Od sada ćete u svojoj sjajnoj, savršeno obojenoj kosi moći uživati mnogo dulje.

15,93 

Morgan’s vosak za oblikovanje ekstra čvrst

Vrlo čvrst vosak za najneposlušniju i najdeblju kosu. Kosu ne ostavlja masnom. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

17,65 

Morgan’s čvrsti gel za kosu

Ovo je čvrst gel za sve tipove kose koji će izdržati cijeli dan. Rockabilly baby!

13,94 

Max Factor Pan Stick puder u stiku 13 Nouveau Beige

Puder visokog prekrivanja pokriva tamne krugove, prištiće i mrlje. Pan stick osigurava prejak sjaj (savršen za svaku t-zonu!), a idealan je i za popravke zbog svog oblika i dimenzija koje stanu u svaku torbicu.

10,62