Search
Close this search box.

2022

Morgan’s sprej za kosu na bazi morske soli

Sprej na bazi morske soli. Za postizanje ležernih kovrči prirodnog izgleda. Daje teksturu i punoću. Lagano do srednje učvršćivanje.

14,86 
WOW PONUDA!

APIVITA Maska za zaštitu obojane kose

Maska za obojanu kosu sa suncokretom i medom održava sjaj i vitalnost boje. Ukoliko želite dubinski njegovati svoju obojanu kosu, ova je maska proizvod - savršen za vas. Prirodna zaštita koju dodatno pruža, prava je blagodat!

18,37 

Real Techniques Priming Jar Brush

Dvostrana četkica pomoću koje na strani kista koristite primer pomoću kojeg na jednostavan način možete ravnomjerno nanijeti proizvod. Korisna je za zamagljivanje pora.

17,26 
Out of stock

Alterna Caviar Densifying sprej protiv ispadanja kose

Stimulator vlasišta daje kosi veću gustoći u hranjive tvari kako bi kosa bila zdrava i jaka. Stimulira vlasište za bolji rast kose.

WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema lagane teksture

Lagana krema koja je elixsir mladosti . Zahvaljujući prirodnim sastojcima konture lica su jasne i učvršćene, bore vidljivo smanjene. Revitalizirana i blistava, vidno pomlađena koža  lica vidljivi je dokaz.

35,99 

Morgan’s cooling scalp tretman za vlasište

Tretman koji će umiriti iritirano i crveno vlasište, vlasište koje svrbi, peruta se i slično. Sadrži ulje pšeničnih klica, pčelinji vosak i esencijalna ulja eukaliptusa, ružmarina i limete blagotvorno djeluju i umiruju.

11,15 

Max Factor Creme Puff puder u kamenu 13 Nouveau Beige

Kada želite ukloniti višak sjaja ili samo fiksirati puder, ovaj proizvod to omogućava. Rezultat je mekani, mat ten bez vidljivih pora. Sadrži ultra sitne reflektirajuće čestice kako bi vaš ten izgledao svježe i odmorno.

10,70 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu black N1,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Ulje za obnavljanje kose

Obnavljanje kose s arganovim uljem i maslinom, učinkovita je i potpuno prirodna formula. Ukoliko vas muči suho vlasište i kosa je neukrotiva, prepustite se esencijalnim uljima. Osjetite snagu prirode. Isprobajte!

24,80 

ALTERNA Caviar Repair maska za obnovu kose

Maska za kosu s mikrozrncima djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled. Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

55,88 
Out of stock

Apivita Bee Sun Safe ultra lagani sprej za lice i tijelo SPF50

Hidratantni sprej koji se zbog svoje ultra-lagane, topive teksture lako nanosi za zaštitu kože lica I tijela tijekom boravka na suncu.

APIVITA Beessential dnevno ulje za lice NOVO!!!

Beauty booster koja ojačava kožnu barijeru, hidratizira kožu i hrani je hranjivim sastojcima.

40,22 

Miracle Touch kremasti puder 70 Natural

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 

Lancaster Golden Tan Maximizer losion nakon sunčanja

Volite svoj Lancaster zlatni preplanuli ten? Što ako ga možete produžiti za beskrajnu ljetnu senzaciju? Naš Golden Tan Maximizer After Sun losion produžuje preplanulost do mjesec dana i trenutno smiruje kožu izloženu suncu.

54,81 

Real Techniques Premium kućište za Miracle Complexion spužvicu

Premium Sponge Case čuva tvoje spužvice i tvoj neseser od nečistoća i nikada se neće razbiti.

12,10 

Max Factor Miracle Pure Tekući puder za lice GOLDEN 75

Spoj tekućeg pudera i skincare-a. Pruža srednju pokrivenost, hidratizira i učvršćuje kožu, a SPF30PA+++ štiti od preuranjenog oštećenja kože od UVA i UVB zraka.

17,29 

Max Factor Lipfinity ruž 088 Starlet

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

ALTERNA Caviar Repair regenerator za obnovu kose

Regenerator za intenzivno obnavljanje kose je emulzija koja štiti od lomljenja i dodatnih oštećenja. Nakon primjene kosa je obnovljena i nahranjena iznutra.

46,32 
Out of stock

Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu

Maslac nanosite prije feniranja. Pretvara se u lagano ulje koje će otkloniti efekt elektriciteta i hidratizirati kosu pa izgled suhe kose trenutno nestaje i do 80% sljedeća 72 sata. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Vrlo lagana tekstura ne utječe na težinu kose. Rezultat korištenja je glatka i mekana kosa. Vegan proizvod.

Morgan’s vosak za oblikovanje i definiranje kose i sjaj

Lagani vosak za definiranje koji kosu ne ostavlja masnom. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,15 

Morgan’s styling fibre krema za kosu

Za jednostavno stiliziranje kose i vrhunsku njegu. Morgan's kremu nanosite prema potrebi i stilizirate u pokretu. Pogodna za sve tipove kose i one koji vole miris bergamonta, jasmina, sandalovine i pačulija...

17,65 

Max Factor Creme Puff rumenilo 25 Alluring Rose

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Max Factor Creme Puff rumenilo 15 Seductive Pink

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Keratherapy sprej u boji za popunjavanje kose s keratinom – light brown

Momentalno prikriva proćelavost, vizualno daje volumen i gustoću. Namijenjen je za žene i muškarce.

24,02 
Out of stock

APIVITA Wine Elixir dnevna krema protiv bora i za učvršćivanje SPF30

Lagana dnevna krema koja smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca ima 89% prirodnih sastojaka. Prigodno za sve tipove kože. Dermatološki testirano.

Out of stock

ALTERNA Caviar Replenishing maska s kavijarom

Maska protiv starenja kose s kavijarom. Proizvedene prema konceptu enzimoterapije, s patentiranom tehnologijom SeaSilk i postupkom Age Control Complex pomlađuje i pruža uvijek sjajnu kosu. Hidratizira i zaglađuje kosu te omogućuje lakše oblikovanje teško ukrotive kose.

Apivita Bee Sun Safe tonirana gel-krema za lice SPF50

Hidratantna tonirana gel-krema za lice koja je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu.

29,07 
Out of stock

ALTERNA Caviar Replenishing Leave-in mlijeko za kosu

Visoko hidratizirajući tretman za kosu koji se ne ispire, u suhu kosu unosi iznimno puno prirodne vlage te tako njeguje i sprječava starenje kose. Brine o iznimnom sjaju i mekoći kose. Proizvod je namijenjen svim vrstama suhe, tanke, lomljive i oštećene kose. Proizvod je dovoljno lagan za tanku kosu i dovoljno jak za najsušu i najjaču kosu.

APIVITA Caring lavender nježni gel za tuširanje

Caring lavender osjetljivoj koži pruža njegu i zaštitu. Vaša koža je hidratizirana, a lavanda i neven svojim protuupalnim svojstvima dodatno će je umiriti. Grčki med timijana joj vraća elastičnost i sjaj. Koža je glatka i meka.

13,14 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo bez ulja SPF50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja.  Čista i eco friendly, ova lagana mliječna tekstura bez ulja, nevidljiva nakon nanošenja, pruža izuzetno senzorno krajnje iskustvo. Vaša koža je uljepšana.

36,50 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black/Brown

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

APIVITA Intenzivna hidratantna krema

Ova prirodna krema održava ravnotežu hidratacije i vlažnost ruku, a u isto vrijeme njeguje. Štiti kožu i nokte. Ostavlja kožu mekanom i podatnom. Oduševljava blagim mirisom zahvaljujući medu timijana, ulju avokada i eteričnom narančinom ulju.

10,49 

APIVITA Krema protiv bora za lice i oči

Eliminirajte znakove umora i bore na vrijeme uz pomoć prirode. Vaša koža je hidratizirana, sjajna i zaglađena. Isprobajte!

44,99 
Out of stock

Alterna Caviar Multiplying sprej za volumen kose

Čuda su moguća! Stvara dva puta veći volumen* Multifunkcijski sprej za veći volumen vaše frizure. Hrani, njeguje i učvršćuje svako vlakno kose i tako stvara dva puta veći volumen*. Dugo djelovanje osigurava dodatni volumen strukture kose od korijena do vrhova, a istovremeno čini kosu mekom i svilenom na dodir.

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF 30

Novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osjećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca SPF30. Osim ciljanja na 100% sunčevog spektra, naša čista i oceanska, visoko osjetilna krema za sunčanje sada također pomaže popraviti kožu od oštećenja izazvanih suncem. Zaštita od sunca u pokretu pruža zdravu zlatnu preplanulost u dvostruko kraćem roku.

38,76 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masnu prhut s bijelom vrbom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira i uravnotežuje masnoću vlasišta te uklanja mrtve stanice.

13,70 

Max Factor Miracle Pure Tekući puder za lice BEIGE 55

Spoj tekućeg pudera i skincare-a. Pruža srednju pokrivenost, hidratizira i učvršćuje kožu, a SPF30PA+++ štiti od preuranjenog oštećenja kože od UVA i UVB zraka.

17,29 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu v.v.l.blond N10

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za masno vlasište i suhe vrhove

Uspostavlja balans vlažnosti vlasišta i suhih vrhova zahvaljujući koprivi i ekstraktu propolisa. Vaša kosa dobiva na volumenu. Sjana je i meka - lako se raščešljava. Isprobajte!

13,70 

Apivita Bee Sun Safe umirujuća gel-krema za lice i tijelo

Hidratantna gel-krema za umirenje kože lica i tijela nakon izlaganja suncu. Hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj hlađenja kože

19,11 

Lasting Performance tekući puder 106 Natural Beige

Sjajno prekriva i traje cijeli dan. Lasting Performance tekući puder stvara savršen ten svježeg izgleda. Otporan na dodir.

14,59 

Morgan’s preklopni češalj za bradu od celuloze (veliki)

Pažljivo izrađen preklopni češalj malih dimenzija obavezna je oprema pravog gentlemena s bradom. Izgledajte uredno i njegovano - uvijek.

12,61 

Apivita Bee Sun Safe ulje za brže tamjenje SPF30

Hranjivo ulje koje ubrzava prirodno tamnjenje, a ujedno štiti kožu tijela tijekom boravka na suncu.

37,03 

ALTERNA Caviar Multiplying pjena za volumen kose

Lagana njegujuća pjena za oblikovanje frizure, klinički dokazano podebljava i jača svako vlakno kose. Kosa je nakon uporabe na dodir zdrava, sjajna i puna volumena.

37,96 

APIVITA Hidratantno mlijeko za tijelo sa smokvom

Njegujte svoju kožu inspirirani načelima aromaterapije. Smokva pruža intenzivnu hidrataciju, a bogatstvo prirodnih sastojaka čini je glatkom, podatnom, osvježenom. Vaša koža je intenzivno nahranjena i blistava.

23,09 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Višenamjenski sprej za obojenu kosu

Ovaj višenamjenski sprej može se koristiti prije šišanja, feniranja ili za usavršavanje. Formula obogaćena antioksidantima, trenutno štiti obojenu kosu. Jedna upotreba za 10 koristi. Koje? Saznajte.

19,78 

APIVITA Beessential noćni balzam NOVO!!!

Noćni dio skincare rutine. Suplement koži koji je ojačava i njeguje. Noću, dok spavamo, koža ima priliku obnoviti se i popraviti štetu nastalu preko dana, bori se protiv slobodnih radikala koji su se akumulirali tijekom dana i ublažava manje iritacije. Tijekom tog procesa, koža doživljava najveći transdermalni gubitak vode. Uz pomoć jačeg i hranjivog dodatka za kožu, vaša koža će ponovno biti zdrava s prekrasnim svježim tenom.

40,22 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir noćna krema za lice

Dubinski revitalizira kožu. Obnavlja teksturu i elastičnost kože. Koža lica je vidljivo pomlađena. Proizvod sadrži 99% prirodnih sastojaka.

35,99 

Miracle Touch kremasti puder 45 Warm Almond

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 

Max Factor Lipfinity ruž 080 Starglow

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu blonde intense sand N7,77

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light blond N8,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Max Factor Lipfinity ruž 335 Just In Love

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 30, 400 ML

Veliko pakiranje, 400 ml! Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

55,08 

Max Factor Lipfinity ruž 070 Spicy

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu brown N4,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 
Out of stock

Alterna Caviar Anti Frizz ulje za zaglađivanje kose u spreju

Ulje koja obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu… bez dodatne težine. Suhoj kosi odmah daje dodatni sjaj i umanjuje efekt elektriciteta. Ekstrakt kavijara koji je najbogatiji prirodni izvor Omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost, sjaj  i mješavina hranjivih ulja dodatno čine kosu mekom i zaigrano svilenkastom.

Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Acidic Sealer losion za obojenu kosu

Losion koji se ispire za zadržavanje sjaja kose. PROFESIONALNA FORMULA. Formula ojačava vlakno za optimalnu zaštitu i intenzivan i dugotrajan sjaj obojene kose. Ova tekućina transformira se u mliječnu njegu kad se nanese na mokru kosu.

Max Factor Lipfinity ruž 125 So Glamurous

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 
Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Color maska za obojenu kosu

Vaša obojena kosa je izgubila intenzivan sjaj i vibrantnu boju? Prelažemo da isprobate ovu masku za kosu koja oblaže vlasi nevidljivim filmom kako bi ih ojačala i zaštitila od svakodnevnih negativnih utjecaja. Osim toga, vaša će kosa biti mekša i vidljivo ljepša.