Opći uvjeti poslovanja

Prodajno osoblje Cool Media jamči Vam najbolju moguću uslugu i ostvarivanje maksimalne vrijednosti za vaš novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF).

Prodavatelj je tvrtka Cool Media d.o.o., Nova Ves 3, 10.000 Zagreb, Hrvatska. Krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe Overseas Express, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Wow-junkie.com je registrirana domena tvrtke CoolMedia d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina wow-junkie.com (Cool Media d.o.o) omogućava da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@wow-junkie.com.
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA (od 15. 2. 2016.)

Posebnom regulativom Europske unije od 15. 2. 2016., u cijeloj EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme (klik na link).
Prevedeno, ako naiđete na problem tijekom online kupovine unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na linku ODR platforme.

Dobro je znati kako platformu mogu koristiti potrošači i trgovci. Prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Cool Media d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Cool Media d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayPal– napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice wow-junkie.com slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih putem individualnih opcija, prateći upute ovisno o vašem pregledniku/pretraživaču (kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj):

Firefox

Chrome

Internet ExplorerMicrosoft edge

Apple uređaji

Opera

Mozilla

 

Informacije o tvrtki:

Cool Media d.o.o.
Nova Ves 3,
10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

info@cool-media.hr

Info telefon:

+385(0)1 4666 430

+ 385 98 9761 980

Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email info@wow-junkie.com

Tvrtka upisana u trgovački registar:

Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-15/21376-2/ MBS: 4421566 / OIB: 04815486348

PRIVREDNA BANKA ZAGREB (PBZ) d.d.

IBAN HR8823400091110770380

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu u Zagrebu, 15. srpnja 2015. godine

Direktor: Claudio Kramarić